Огляди закладів Києвa

Актуальні новини:

23-05 Дитячі майстер-класи у ресторані "Havana" (25 травня) 23-05 Анімаційна програма у ресторані "Причал" (25 травня) 23-05 Дитячий майстер-клас у ресторані "Веранда на Дніпрі" (25 травня) 22-05 Кулінарний майстер-клас у ресторані "Havana" (24 травня) 21-05 Віра Шацька у ресторані "BEEF" (1 червня) 21-05 Ваше свято у ресторані "Perets" 20-05 Арт-сніданок у ресторані "NĂM" (25 травня) 18-05 Pairing Premium Dinner у ресторані "BEEF" (4 червня) 18-05 Дитячий майстер-клас у ресторані "MERANI" (1 червня) 15-05 Жива музика у ресторані "Мамай в Бучі" (17 травня) 14-05 New lunch у ресторані "Sam`s Steak House на Жилянській" 13-05 Винна дегустація у ресторані "Vino e Cucina" (28 травня) 13-05 Спаржеве меню у ресторані "Мамай в Бучі" 11-05 Сезон спаржі у ресторані "Bigoli" 06-05 Літні лимонади у ресторані "Мацоні на Русанівці" 04-05 Меню спаржі у ресторані "Хуторець на Дніпрі" 04-05 Wine & Cheese у ресторані "Веранда на Дніпрі" 01-05 Авторські коктейлі у ресторані "La Maison" 30-04 Сезонне меню зі спаржею у ресторані "Кувшин" 30-04 Дитяча анімація у ресторані "Причал" (травень) 29-04 Sweet day у ресторані "Веранда на Дніпрі" 29-04 Фестиваль равіолі у ресторані "Mercato Italiano" 27-04 Меню з тунця BlueFin у ресторані "Bigoli" 26-04 Фестиваль вин De Stefani у ресторані "Bigoli"
Хлібці: корисний і смачний вибір
Огляд
Хлібці: корисний і смачний вибір

Останніми роками все більше людей в Україні обирають здоровий спосіб життя та правильне харчування. Одним із популярних продуктів є хлібці...

  • 26-09
  • 726
Вода Dr. Pepper: Незвичний погляд на напої
Огляд
Вода Dr. Pepper: Незвичний погляд на напої

Вода Dr. Pepper — це не просто вода, а частина легендарного бренду, відомого своїми унікальними смаковими поєднаннями. Доктор Пеппер славиться своїми незвичними напоями...

  • 03-09
  • 783
Віскі Jameson і гастрономія: Як поєднувати ірландський віскі з різноманітними стравами
Огляд
Віскі Jameson і гастрономія: Як поєднувати ірландський віскі з різноманітними стравами

Віскі Jameson — це не просто напій, а справжній гастрономічний компаньйон, здатний перетворити будь-який обід або вечерю...

  • 06-08
  • 1036
Історія та еволюція батончиків: від давнини до сучасності
Огляд
Історія та еволюція батончиків: від давнини до сучасності

Батончики, як зручний та поживний перекус, мають довгу та цікаву історію. У давнину люди використовували сушені фрукти та горіхи для створення поживних сумішей...

  • 01-07
  • 1148
Джек Деніелс: історія та культура споживання
Огляд
Джек Деніелс: історія та культура споживання

Коли мова заходить про віскі, одне з перших імен, що спадають на думку, це Джек Деніелс. Цей бренд став символом американського віскі та завоював серця мільйонів шанувальників...

  • 03-06
  • 1577
Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку
Огляд
Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку

Для початківців і досвідчених поціновувачів, важливо познайомитися з різноманітністю, яку пропонує віскі в MAUDAU, де кожен зможе знайти щось унікальне на свій смак...

  • 23-04
  • 1203
Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята
Огляд
Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята

Італійські вина давно завоювали визнання серед гурманів і шанувальників благородних напоїв у всьому світі. Одним із таких вишуканих і популярних напоїв є Fragolino...

  • 06-04
  • 1247
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова
Огляд
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова

На Бессарабці в тестовому режимі відкрився фуд-хол від Сім'ї ресторанів Діми Борисова. 7 різних smart casual концептів, а значить в 7 разів більше...

  • 17-06
  • 8305
Новорічні страви різних країн світу
Огляд
Новорічні страви різних країн світу

Сьогоднішній матеріал RestOn про новорічні страви різних країн світу та ресторани Києва, де ці національні кухні можна спробувати...

  • 30-12
  • 4535
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019
Огляд
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019

30 листопада відбувся наймасштабніший захід у гастровсесвіті Східної Європи - Creative Chefs Summit. Як це було - дізнайтеся в огляді...

  • 07-12
  • 5807
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію
Огляд
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію

Buddha-bar Kyiv повернувся і відтепер працює у новому форматі. Що змінилося і які новинки чекають на вас - далі в огляді...

  • 29-11
  • 5995
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі
Огляд
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі "QUEEN"

Ресторанний комплекс QUEEN презентував нові локації: ресторан і караоке. RestOn дізнався про них все - подробиці в огляді...

  • 22-11
  • 3241
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа
Огляд
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

Ресторан Suluguni обновив меню - ділимось гастро-враженнями у новому огляді...

  • 08-11
  • 2984
Шашлик: від поняття до готової страви
Огляд
Шашлик: від поняття до готової страви

Шашлик — скільки прекрасного для нас в цьому слові! Адже це не тільки про м'ясо, а й про природу, дружню компанію, веселощі. Найкраще про це сказав...

  • 07-05
  • 9907
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні
Огляд
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні

Редакція RestOn ділиться своїм поглядом на тренди у гастрономії. Що ми будемо їсти та пити цієї весни - у нашому матеріалі...

  • 22-03
  • 3526
Сирний лікбез: Ода любові до сиру
Огляд
Сирний лікбез: Ода любові до сиру

Це вам не просто шматочок чогось солоненького до чаю, це ціле мистецтво. Все, що ви хотіли знати про сир, - у нашому матеріалі...

  • 19-03
  • 4638
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають
Огляд
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають

Найситніший тиждень року - Масляна. І не говорити про млинці у зв’язку з цим ну просто злочин...

  • 06-03
  • 3697
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів
Огляд
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів

Не можна просто так уявити собі порцію гарячих пельменів - і не захотіти їх. Все, чого ви не знали про різновиди цього дива - в матеріалі RestOn. З локаціями, де це шукати...

  • 18-02
  • 6295
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять
Огляд
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять

Як з’явився тренд складних поєднань смаків та для чого він потрібен – у матеріалі RestOn...

  • 16-02
  • 31147
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном
Огляд
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном "Petrus-ь"

Як ми вже казали, обожнюємо цікаві історій. Цю ми зберегли саме до Дня закоханих. Чому? У нас є на це 13 причин...

  • 13-02
  • 4679
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві
Огляд
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві

З якою їжею ви асоціюєте День закоханих? Хоча не відповідайте. Спершу перегляньте нашу добірку та переконайтеся, що тут зібрані, мабуть, найбільш актуальні варіанти...

  • 12-02
  • 4245
RestOn лікбез: культ пирога
Огляд
RestOn лікбез: культ пирога

Пиріг. Від цього слова так тепло й ніжно, як вдома! З солоними й солодкими начинками, печені чи смажені, великі та маленькі, - ми у RestOn готові зізнаватись їм у коханні щодня...

  • 28-01
  • 5676
1 2 3 4 5
1 2
Кращі столики у ресторанах завжди під рукою
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: