Огляди закладів Києвa

Актуальні новини:

26-05 Відкриття літньої тераси у ресторані "NĂM" 25-05 Family day у ресторані "Zafferano" (2 червня) 25-05 День незалежності Грузії у кафе-сироварні "Мацоні на Русанівці" 23-05 Кутюрний показ Roukoss у ресторані "Веранда на Дніпрі" (30 травня) 21-05 Сніданки у кафе "Буффаліно на Арсенальній" 21-05 Сезон аспарагусу у ресторані "Sam's Steak House на Жилянській" 17-05 Гастрономічний майстер-клас у ресторані "BEEF" (26 травня) 13-05 18-19 травня на ВДНГ повертається фестиваль сиру та вина Kyiv Food and Wine Festival 13-05 Вечеря-дегустація "MARC HEBRART" у ресторані "CATCH" (29 травня) 11-05 Дитячі майстер-класи у мережі ресторанів "Spezzo" (травень) 09-05 Місяць єдності заради дітей у ресторації "БАВОВНА" 07-05 Авторські коктейлі у ресторані "NĂM" 07-05 Дитяча анімація у ресторані "River Grill" (травень) 05-05 Дитяча анімаці у ресторані "Причал" (травень) 04-05 Дитяча анімація у ресторані "Havana" (травень) 04-05 Дитяча програма у ресторані "La Fontana" (травень) 03-05 Літня тераса у ресторані "Bigoli" 02-05 Сезон морозива у ресторані "Mercato Italiano" 11-04 Безлімітний SEAFOOD BRUNCH у Forrest Club 30-01 Оновлене меню у ресторані "ODESA" 21-01 Новинки меню у ресторані "NĂM" 15-01 Пізні сніданки у ресторані "Harvest" 30-12 Ваше свято у ресторані "Причал" 25-12 Італійська пінца у ресторані "SEMIFREDDO"
Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку
Огляд
Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку

Для початківців і досвідчених поціновувачів, важливо познайомитися з різноманітністю, яку пропонує віскі в MAUDAU, де кожен зможе знайти щось унікальне на свій смак...

  • 23-04
  • 167
Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята
Огляд
Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята

Італійські вина давно завоювали визнання серед гурманів і шанувальників благородних напоїв у всьому світі. Одним із таких вишуканих і популярних напоїв є Fragolino...

  • 06-04
  • 207
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова
Огляд
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова

На Бессарабці в тестовому режимі відкрився фуд-хол від Сім'ї ресторанів Діми Борисова. 7 різних smart casual концептів, а значить в 7 разів більше...

  • 17-06
  • 7385
Новорічні страви різних країн світу
Огляд
Новорічні страви різних країн світу

Сьогоднішній матеріал RestOn про новорічні страви різних країн світу та ресторани Києва, де ці національні кухні можна спробувати...

  • 30-12
  • 3123
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019
Огляд
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019

30 листопада відбувся наймасштабніший захід у гастровсесвіті Східної Європи - Creative Chefs Summit. Як це було - дізнайтеся в огляді...

  • 07-12
  • 5109
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію
Огляд
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію

Buddha-bar Kyiv повернувся і відтепер працює у новому форматі. Що змінилося і які новинки чекають на вас - далі в огляді...

  • 29-11
  • 4872
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі
Огляд
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі "QUEEN"

Ресторанний комплекс QUEEN презентував нові локації: ресторан і караоке. RestOn дізнався про них все - подробиці в огляді...

  • 22-11
  • 2633
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа
Огляд
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

Ресторан Suluguni обновив меню - ділимось гастро-враженнями у новому огляді...

  • 08-11
  • 2409
Шашлик: від поняття до готової страви
Огляд
Шашлик: від поняття до готової страви

Шашлик — скільки прекрасного для нас в цьому слові! Адже це не тільки про м'ясо, а й про природу, дружню компанію, веселощі. Найкраще про це сказав...

  • 07-05
  • 7857
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні
Огляд
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні

Редакція RestOn ділиться своїм поглядом на тренди у гастрономії. Що ми будемо їсти та пити цієї весни - у нашому матеріалі...

  • 22-03
  • 2802
Сирний лікбез: Ода любові до сиру
Огляд
Сирний лікбез: Ода любові до сиру

Це вам не просто шматочок чогось солоненького до чаю, це ціле мистецтво. Все, що ви хотіли знати про сир, - у нашому матеріалі...

  • 19-03
  • 3898
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають
Огляд
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають

Найситніший тиждень року - Масляна. І не говорити про млинці у зв’язку з цим ну просто злочин...

  • 06-03
  • 3042
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів
Огляд
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів

Не можна просто так уявити собі порцію гарячих пельменів - і не захотіти їх. Все, чого ви не знали про різновиди цього дива - в матеріалі RestOn. З локаціями, де це шукати...

  • 18-02
  • 4974
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять
Огляд
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять

Як з’явився тренд складних поєднань смаків та для чого він потрібен – у матеріалі RestOn...

  • 16-02
  • 27764
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном
Огляд
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном "Petrus-ь"

Як ми вже казали, обожнюємо цікаві історій. Цю ми зберегли саме до Дня закоханих. Чому? У нас є на це 13 причин...

  • 13-02
  • 3953
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві
Огляд
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві

З якою їжею ви асоціюєте День закоханих? Хоча не відповідайте. Спершу перегляньте нашу добірку та переконайтеся, що тут зібрані, мабуть, найбільш актуальні варіанти...

  • 12-02
  • 3539
RestOn лікбез: культ пирога
Огляд
RestOn лікбез: культ пирога

Пиріг. Від цього слова так тепло й ніжно, як вдома! З солоними й солодкими начинками, печені чи смажені, великі та маленькі, - ми у RestOn готові зізнаватись їм у коханні щодня...

  • 28-01
  • 4552
RestOn лікбез: як народилася кутя і чому без неї свято неможливе
Огляд
RestOn лікбез: як народилася кутя і чому без неї свято неможливе

Солодка, соковита, прикрашена мигдалем і сухофруктами - ми б так не любили Святвечір і Різдво, якби не кутя! Розповідаємо, як з'явилося це дивовижне блюдо далі в обзорі...

  • 05-01
  • 5386
Ціни на канікулах: ТОП страви за півціни в ресторанах
Огляд
Ціни на канікулах: ТОП страви за півціни в ресторанах "Хінкалі" і "Тюбетейка на Тарасівській"

Встигніть зловити найсмачніші моменти січня - в ресторанах "Хінкалі" та "Тюбетейка на Тарасівській" улюблені страви за півціни...

  • 04-01
  • 4309
Тепер ще смачніше: нове меню в ROJO OJO на Оболоні
Огляд
Тепер ще смачніше: нове меню в ROJO OJO на Оболоні

Смачно, красиво і багато - основні приципи нового меню. Що змінилося і які страви додалися - далі в огляді...

  • 21-11
  • 4091
Теорія і практика: ведична і аюрведична кухня
Огляд
Теорія і практика: ведична і аюрведична кухня

За останні роки ми зробили істотний стрибок в культурі споживання їжі. Сьогодні редакція RestOn вирішила розібратися з ведичної кухнею...

  • 19-11
  • 19814
RestOn-лікнеп: оливки і маслини. У чому відмінності?
Огляд
RestOn-лікнеп: оливки і маслини. У чому відмінності?

У міжнародний день Оливок поговоримо, звичайно ж, про оливки. Різновиди, особливості, страви з них. Читаємо в нашому новому матеріалі...

  • 09-11
  • 10003
1 2 3 4 5
1 2
Кращі столики у ресторанах завжди під рукою
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: