Огляди закладів Києвa

Актуальні новини:

05-12 Банкети "ALL INCLUSIVE" в ресторані "БІСТРО ПЕКАРЯ" у Києві 05-12 Казковий і магічний світ Святого Миколая у ресторані "Al Fresco" 03-12 Майстер-клас у ресторані "Маяк" (14 грудня) 03-12 Майстер-клас у ресторані "River Grill" (17 грудня) 02-12 Новорічний корпоратив або банкет у ресторані "Spezzo на Святошино" 02-12 Дитячі кулінарні майстер-класи у ресторані "Havanа" (грудень) 01-12 Дитячі активності у ресторані "Маяк" (грудень) 01-12 Морські їжаки у ресторані "Marlin" 01-12 День святого Миколая у ресторані "Мацоні на Русанівці" (9 грудня) 30-11 Ваш корпоратив у ресторані "La Fontana" 30-11 Ваш корпоратив у ресторані "Причал" 29-11 Святковий банкет у ресторані "Spezzo на Русанівці" 29-11 Ваше свято у ресторані "Mercato Italiano" 28-11 Дитяча анімація у ресторані "Причал" (грудень) 28-11 Дитяча анімація у ресторані "River Grill" (грудень) 28-11 Розважальна програма у ресторані "La Fontana" (грудень) 25-11 Майстер-клас у ресторані "Mercato Italiano" (6 грудня) 23-11 Нове меню у ресторані "Кувшин" 19-11 Гарячі супи у ресторані "BAO" 17-11 Бізнес-ланчі у ресторані "Spicy NoSpicy" 16-11 Asian menu у ресторані "Маяк" (з 24 листопада) 14-11 Оновлена коктейльна карта у ресторані "Spicy NoSpicy" 11-11 Оновлене меню у ресторанному комплексі "Fenix" 03-11 30 жовтня у Києві відбувся захід "SALT: Restaurant Innovation Conference"
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова
Огляд
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова

На Бессарабці в тестовому режимі відкрився фуд-хол від Сім'ї ресторанів Діми Борисова. 7 різних smart casual концептів, а значить в 7 разів більше...

  • 17-06
  • 7041
Новорічні страви різних країн світу
Огляд
Новорічні страви різних країн світу

Сьогоднішній матеріал RestOn про новорічні страви різних країн світу та ресторани Києва, де ці національні кухні можна спробувати...

  • 30-12
  • 2701
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019
Огляд
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019

30 листопада відбувся наймасштабніший захід у гастровсесвіті Східної Європи - Creative Chefs Summit. Як це було - дізнайтеся в огляді...

  • 07-12
  • 4882
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію
Огляд
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію

Buddha-bar Kyiv повернувся і відтепер працює у новому форматі. Що змінилося і які новинки чекають на вас - далі в огляді...

  • 29-11
  • 4573
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі
Огляд
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі "QUEEN"

Ресторанний комплекс QUEEN презентував нові локації: ресторан і караоке. RestOn дізнався про них все - подробиці в огляді...

  • 22-11
  • 2451
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа
Огляд
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

Ресторан Suluguni обновив меню - ділимось гастро-враженнями у новому огляді...

  • 08-11
  • 2250
Шашлик: від поняття до готової страви
Огляд
Шашлик: від поняття до готової страви

Шашлик — скільки прекрасного для нас в цьому слові! Адже це не тільки про м'ясо, а й про природу, дружню компанію, веселощі. Найкраще про це сказав...

  • 07-05
  • 6649
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні
Огляд
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні

Редакція RestOn ділиться своїм поглядом на тренди у гастрономії. Що ми будемо їсти та пити цієї весни - у нашому матеріалі...

  • 22-03
  • 2625
Сирний лікбез: Ода любові до сиру
Огляд
Сирний лікбез: Ода любові до сиру

Це вам не просто шматочок чогось солоненького до чаю, це ціле мистецтво. Все, що ви хотіли знати про сир, - у нашому матеріалі...

  • 19-03
  • 3657
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають
Огляд
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають

Найситніший тиждень року - Масляна. І не говорити про млинці у зв’язку з цим ну просто злочин...

  • 06-03
  • 2821
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів
Огляд
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів

Не можна просто так уявити собі порцію гарячих пельменів - і не захотіти їх. Все, чого ви не знали про різновиди цього дива - в матеріалі RestOn. З локаціями, де це шукати...

  • 18-02
  • 4573
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять
Огляд
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять

Як з’явився тренд складних поєднань смаків та для чого він потрібен – у матеріалі RestOn...

  • 16-02
  • 26169
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном
Огляд
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном "Petrus-ь"

Як ми вже казали, обожнюємо цікаві історій. Цю ми зберегли саме до Дня закоханих. Чому? У нас є на це 13 причин...

  • 13-02
  • 3751
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві
Огляд
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві

З якою їжею ви асоціюєте День закоханих? Хоча не відповідайте. Спершу перегляньте нашу добірку та переконайтеся, що тут зібрані, мабуть, найбільш актуальні варіанти...

  • 12-02
  • 3262
RestOn лікбез: культ пирога
Огляд
RestOn лікбез: культ пирога

Пиріг. Від цього слова так тепло й ніжно, як вдома! З солоними й солодкими начинками, печені чи смажені, великі та маленькі, - ми у RestOn готові зізнаватись їм у коханні щодня...

  • 28-01
  • 4215
RestOn лікбез: як народилася кутя і чому без неї свято неможливе
Огляд
RestOn лікбез: як народилася кутя і чому без неї свято неможливе

Солодка, соковита, прикрашена мигдалем і сухофруктами - ми б так не любили Святвечір і Різдво, якби не кутя! Розповідаємо, як з'явилося це дивовижне блюдо далі в обзорі...

  • 05-01
  • 4968
Ціни на канікулах: ТОП страви за півціни в ресторанах
Огляд
Ціни на канікулах: ТОП страви за півціни в ресторанах "Хінкалі" і "Тюбетейка на Тарасівській"

Встигніть зловити найсмачніші моменти січня - в ресторанах "Хінкалі" та "Тюбетейка на Тарасівській" улюблені страви за півціни...

  • 04-01
  • 4076
Тепер ще смачніше: нове меню в ROJO OJO на Оболоні
Огляд
Тепер ще смачніше: нове меню в ROJO OJO на Оболоні

Смачно, красиво і багато - основні приципи нового меню. Що змінилося і які страви додалися - далі в огляді...

  • 21-11
  • 3883
Теорія і практика: ведична і аюрведична кухня
Огляд
Теорія і практика: ведична і аюрведична кухня

За останні роки ми зробили істотний стрибок в культурі споживання їжі. Сьогодні редакція RestOn вирішила розібратися з ведичної кухнею...

  • 19-11
  • 17519
RestOn-лікнеп: оливки і маслини. У чому відмінності?
Огляд
RestOn-лікнеп: оливки і маслини. У чому відмінності?

У міжнародний день Оливок поговоримо, звичайно ж, про оливки. Різновиди, особливості, страви з них. Читаємо в нашому новому матеріалі...

  • 09-11
  • 9094
Ресторан Suluguni: новий сезон - нове меню
Огляд
Ресторан Suluguni: новий сезон - нове меню

Чому вже 2 роки ресторан все також привертає гостей і вабить грузинською привітністю, які нові страви з'явилися в меню, чим дивує ресторан - далі в обзорі...

  • 07-11
  • 4031
Reston-лікнеп: як вижити без м'яса?
Огляд
Reston-лікнеп: як вижити без м'яса?

Вегетаріанці, вегани, сироїди - хто вони? Чим харчуються і відрізняються один від одного? Розбиралася редакція RestOn...

  • 01-11
  • 3315
1 2 3 4 5
1 2
Кращі столики у ресторанах завжди під рукою
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: