Огляди закладів Києвa

Актуальні новини:

29-05 Summer banquet у кафе "Буффаліно на Арсенальній" 21-05 Сніданки у кафе "Буффаліно на Арсенальній" 21-05 Сезон аспарагусу у ресторані "Sam's Steak House на Жилянській" 13-05 18-19 травня на ВДНГ повертається фестиваль сиру та вина Kyiv Food and Wine Festival 09-05 Місяць єдності заради дітей у ресторації "БАВОВНА" 07-05 Авторські коктейлі у ресторані "NĂM" 03-05 Літня тераса у ресторані "Bigoli" 02-05 Сезон морозива у ресторані "Mercato Italiano" 11-04 Безлімітний SEAFOOD BRUNCH у Forrest Club 30-01 Оновлене меню у ресторані "ODESA" 21-01 Новинки меню у ресторані "NĂM" 15-01 Пізні сніданки у ресторані "Harvest" 30-12 Ваше свято у ресторані "Причал" 25-12 Італійська пінца у ресторані "SEMIFREDDO" 07-12 Різдвяна коктейльна карта у ресторані "La Fontana" 06-12 Seafood Weekend у ресторані "Forrest Club" 05-12 Банкети "ALL INCLUSIVE" в ресторані "БІСТРО ПЕКАРЯ" у Києві 01-12 Морські їжаки у ресторані "Marlin" 23-11 Нове меню у ресторані "Кувшин" 19-11 Гарячі супи у ресторані "BAO" 17-11 Бізнес-ланчі у ресторані "Spicy NoSpicy" 16-11 Asian menu у ресторані "Маяк" (з 24 листопада) 14-11 Оновлена коктейльна карта у ресторані "Spicy NoSpicy" 11-11 Оновлене меню у ресторанному комплексі "Fenix"
Історія та еволюція батончиків: від давнини до сучасності
Огляд
Історія та еволюція батончиків: від давнини до сучасності

Батончики, як зручний та поживний перекус, мають довгу та цікаву історію. У давнину люди використовували сушені фрукти та горіхи для створення поживних сумішей...

  • 01-07
  • 139
Джек Деніелс: історія та культура споживання
Огляд
Джек Деніелс: історія та культура споживання

Коли мова заходить про віскі, одне з перших імен, що спадають на думку, це Джек Деніелс. Цей бренд став символом американського віскі та завоював серця мільйонів шанувальників...

  • 03-06
  • 245
Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку
Огляд
Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку

Для початківців і досвідчених поціновувачів, важливо познайомитися з різноманітністю, яку пропонує віскі в MAUDAU, де кожен зможе знайти щось унікальне на свій смак...

  • 23-04
  • 328
Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята
Огляд
Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята

Італійські вина давно завоювали визнання серед гурманів і шанувальників благородних напоїв у всьому світі. Одним із таких вишуканих і популярних напоїв є Fragolino...

  • 06-04
  • 424
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова
Огляд
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова

На Бессарабці в тестовому режимі відкрився фуд-хол від Сім'ї ресторанів Діми Борисова. 7 різних smart casual концептів, а значить в 7 разів більше...

  • 17-06
  • 7519
Новорічні страви різних країн світу
Огляд
Новорічні страви різних країн світу

Сьогоднішній матеріал RestOn про новорічні страви різних країн світу та ресторани Києва, де ці національні кухні можна спробувати...

  • 30-12
  • 3224
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019
Огляд
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019

30 листопада відбувся наймасштабніший захід у гастровсесвіті Східної Європи - Creative Chefs Summit. Як це було - дізнайтеся в огляді...

  • 07-12
  • 5240
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію
Огляд
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію

Buddha-bar Kyiv повернувся і відтепер працює у новому форматі. Що змінилося і які новинки чекають на вас - далі в огляді...

  • 29-11
  • 5033
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі
Огляд
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі "QUEEN"

Ресторанний комплекс QUEEN презентував нові локації: ресторан і караоке. RestOn дізнався про них все - подробиці в огляді...

  • 22-11
  • 2720
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа
Огляд
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

Ресторан Suluguni обновив меню - ділимось гастро-враженнями у новому огляді...

  • 08-11
  • 2489
Шашлик: від поняття до готової страви
Огляд
Шашлик: від поняття до готової страви

Шашлик — скільки прекрасного для нас в цьому слові! Адже це не тільки про м'ясо, а й про природу, дружню компанію, веселощі. Найкраще про це сказав...

  • 07-05
  • 8321
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні
Огляд
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні

Редакція RestOn ділиться своїм поглядом на тренди у гастрономії. Що ми будемо їсти та пити цієї весни - у нашому матеріалі...

  • 22-03
  • 2896
Сирний лікбез: Ода любові до сиру
Огляд
Сирний лікбез: Ода любові до сиру

Це вам не просто шматочок чогось солоненького до чаю, це ціле мистецтво. Все, що ви хотіли знати про сир, - у нашому матеріалі...

  • 19-03
  • 4023
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають
Огляд
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають

Найситніший тиждень року - Масляна. І не говорити про млинці у зв’язку з цим ну просто злочин...

  • 06-03
  • 3151
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів
Огляд
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів

Не можна просто так уявити собі порцію гарячих пельменів - і не захотіти їх. Все, чого ви не знали про різновиди цього дива - в матеріалі RestOn. З локаціями, де це шукати...

  • 18-02
  • 5192
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять
Огляд
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять

Як з’явився тренд складних поєднань смаків та для чого він потрібен – у матеріалі RestOn...

  • 16-02
  • 28343
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном
Огляд
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном "Petrus-ь"

Як ми вже казали, обожнюємо цікаві історій. Цю ми зберегли саме до Дня закоханих. Чому? У нас є на це 13 причин...

  • 13-02
  • 4071
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві
Огляд
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві

З якою їжею ви асоціюєте День закоханих? Хоча не відповідайте. Спершу перегляньте нашу добірку та переконайтеся, що тут зібрані, мабуть, найбільш актуальні варіанти...

  • 12-02
  • 3633
RestOn лікбез: культ пирога
Огляд
RestOn лікбез: культ пирога

Пиріг. Від цього слова так тепло й ніжно, як вдома! З солоними й солодкими начинками, печені чи смажені, великі та маленькі, - ми у RestOn готові зізнаватись їм у коханні щодня...

  • 28-01
  • 4811
RestOn лікбез: як народилася кутя і чому без неї свято неможливе
Огляд
RestOn лікбез: як народилася кутя і чому без неї свято неможливе

Солодка, соковита, прикрашена мигдалем і сухофруктами - ми б так не любили Святвечір і Різдво, якби не кутя! Розповідаємо, як з'явилося це дивовижне блюдо далі в обзорі...

  • 05-01
  • 5512
Ціни на канікулах: ТОП страви за півціни в ресторанах
Огляд
Ціни на канікулах: ТОП страви за півціни в ресторанах "Хінкалі" і "Тюбетейка на Тарасівській"

Встигніть зловити найсмачніші моменти січня - в ресторанах "Хінкалі" та "Тюбетейка на Тарасівській" улюблені страви за півціни...

  • 04-01
  • 4464
Тепер ще смачніше: нове меню в ROJO OJO на Оболоні
Огляд
Тепер ще смачніше: нове меню в ROJO OJO на Оболоні

Смачно, красиво і багато - основні приципи нового меню. Що змінилося і які страви додалися - далі в огляді...

  • 21-11
  • 4187
1 2 3 4 5
1 2
Кращі столики у ресторанах завжди під рукою
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: