Огляди закладів Києвa
![Історія та еволюція батончиків: від давнини до сучасності Історія та еволюція батончиків: від давнини до сучасності](/uploads/img/topics/4e6b983.jpg)
Історія та еволюція батончиків: від давнини до сучасності
Батончики, як зручний та поживний перекус, мають довгу та цікаву історію. У давнину люди використовували сушені фрукти та горіхи для створення поживних сумішей...
![Джек Деніелс: історія та культура споживання Джек Деніелс: історія та культура споживання](/uploads/img/topics/7782472.png)
Джек Деніелс: історія та культура споживання
Коли мова заходить про віскі, одне з перших імен, що спадають на думку, це Джек Деніелс. Цей бренд став символом американського віскі та завоював серця мільйонів шанувальників...
![Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку](/uploads/img/topics/b3757e2.jpg)
Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку
Для початківців і досвідчених поціновувачів, важливо познайомитися з різноманітністю, яку пропонує віскі в MAUDAU, де кожен зможе знайти щось унікальне на свій смак...
![Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята](/uploads/img/topics/96e383b.jpg)
Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята
Італійські вина давно завоювали визнання серед гурманів і шанувальників благородних напоїв у всьому світі. Одним із таких вишуканих і популярних напоїв є Fragolino...
![Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова](/uploads/img/topics/7bc6d80.jpg)
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова
На Бессарабці в тестовому режимі відкрився фуд-хол від Сім'ї ресторанів Діми Борисова. 7 різних smart casual концептів, а значить в 7 разів більше...
![Новорічні страви різних країн світу Новорічні страви різних країн світу](/uploads/img/topics/8b99371.jpg)
Новорічні страви різних країн світу
Сьогоднішній матеріал RestOn про новорічні страви різних країн світу та ресторани Києва, де ці національні кухні можна спробувати...
![Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019 Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019](/uploads/img/topics/cbdc443.jpg)
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019
30 листопада відбувся наймасштабніший захід у гастровсесвіті Східної Європи - Creative Chefs Summit. Як це було - дізнайтеся в огляді...
![Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію](/uploads/img/topics/1234c33.jpg)
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію
Buddha-bar Kyiv повернувся і відтепер працює у новому форматі. Що змінилося і які новинки чекають на вас - далі в огляді...
![Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі](/uploads/img/topics/abf8c6f.jpg)
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі "QUEEN"
Ресторанний комплекс QUEEN презентував нові локації: ресторан і караоке. RestOn дізнався про них все - подробиці в огляді...
![Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа](/uploads/img/topics/61698ce.jpg)
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа
Ресторан Suluguni обновив меню - ділимось гастро-враженнями у новому огляді...
![Шашлик: від поняття до готової страви Шашлик: від поняття до готової страви](/uploads/img/topics/2b9dcf7.jpg)
Шашлик: від поняття до готової страви
Шашлик — скільки прекрасного для нас в цьому слові! Адже це не тільки про м'ясо, а й про природу, дружню компанію, веселощі. Найкраще про це сказав...
![Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні](/uploads/img/topics/4b9ffa9.jpg)
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні
Редакція RestOn ділиться своїм поглядом на тренди у гастрономії. Що ми будемо їсти та пити цієї весни - у нашому матеріалі...
![Сирний лікбез: Ода любові до сиру Сирний лікбез: Ода любові до сиру](/uploads/img/topics/3cbbccd.jpg)
Сирний лікбез: Ода любові до сиру
Це вам не просто шматочок чогось солоненького до чаю, це ціле мистецтво. Все, що ви хотіли знати про сир, - у нашому матеріалі...
![Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають](/uploads/img/topics/7e8f12e.jpg)
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають
Найситніший тиждень року - Масляна. І не говорити про млинці у зв’язку з цим ну просто злочин...
![Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів](/uploads/img/topics/26aec69.jpg)
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів
Не можна просто так уявити собі порцію гарячих пельменів - і не захотіти їх. Все, чого ви не знали про різновиди цього дива - в матеріалі RestOn. З локаціями, де це шукати...
![Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять](/uploads/img/topics/c081571.jpg)
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять
Як з’явився тренд складних поєднань смаків та для чого він потрібен – у матеріалі RestOn...
![Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном](/uploads/img/topics/995420f.jpg)
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном "Petrus-ь"
Як ми вже казали, обожнюємо цікаві історій. Цю ми зберегли саме до Дня закоханих. Чому? У нас є на це 13 причин...
![Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві](/uploads/img/topics/0e4e13a.jpg)
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві
З якою їжею ви асоціюєте День закоханих? Хоча не відповідайте. Спершу перегляньте нашу добірку та переконайтеся, що тут зібрані, мабуть, найбільш актуальні варіанти...
![RestOn лікбез: культ пирога RestOn лікбез: культ пирога](/uploads/img/topics/a91ba21.jpg)
RestOn лікбез: культ пирога
Пиріг. Від цього слова так тепло й ніжно, як вдома! З солоними й солодкими начинками, печені чи смажені, великі та маленькі, - ми у RestOn готові зізнаватись їм у коханні щодня...
![RestOn лікбез: як народилася кутя і чому без неї свято неможливе RestOn лікбез: як народилася кутя і чому без неї свято неможливе](/uploads/img/topics/507bd92.jpg)
RestOn лікбез: як народилася кутя і чому без неї свято неможливе
Солодка, соковита, прикрашена мигдалем і сухофруктами - ми б так не любили Святвечір і Різдво, якби не кутя! Розповідаємо, як з'явилося це дивовижне блюдо далі в обзорі...
![Ціни на канікулах: ТОП страви за півціни в ресторанах Ціни на канікулах: ТОП страви за півціни в ресторанах](/uploads/img/topics/a029a8c.jpg)
Ціни на канікулах: ТОП страви за півціни в ресторанах "Хінкалі" і "Тюбетейка на Тарасівській"
Встигніть зловити найсмачніші моменти січня - в ресторанах "Хінкалі" та "Тюбетейка на Тарасівській" улюблені страви за півціни...
![Тепер ще смачніше: нове меню в ROJO OJO на Оболоні Тепер ще смачніше: нове меню в ROJO OJO на Оболоні](/uploads/img/topics/b663a36.jpg)
Тепер ще смачніше: нове меню в ROJO OJO на Оболоні
Смачно, красиво і багато - основні приципи нового меню. Що змінилося і які страви додалися - далі в огляді...
![](/static/images/re_mobile_tel.png)