Buddha-Bar в Києві - це коли йдеш красиво, а повертаєшся феєрично. Коли ім'я говорить саме за себе, будучи синонімом якості, стилю і високого рівня гастрономії у всьому світі. Нарешті, Buddha-Bar - це культова історія, яка почалася в далекому 2008 і триває досі, але в оновленому форматі.
RestOn дізнався все про найвідоміше відкриття цієї осені - деталі у новому огляді редакції.
5 причин відвідати оновлений Buddha-Bar в Києві
1. Унікальна атмосфера
Особлива атмосфера - відмінна риса Будда-Барів по всьому світу. Її неможливо описати словами - тільки відчути усіма фібрами душі, розчиняючись в смаку ідеально збалансованих страв, насолоджуючись вишуканістю авторських коктейлів та гастрономічним тандемом вина та їжі.
Тут завжди цікаво, адже гості мережі - це успішні люди з різних галузей, кожен з яких приходить в Будда-Бар, щоб приємно провести час, поспілкуватися і завести нові знайомства.
2. Оригінальний інтер'єр
Інтер'єр Buddha-Bar в Києві - це гармонійне поєднання вишуканої розкоші і витонченого аскетизму з акцентом на комфорт. На першому поверсі розташований ресторан - гастрономічне серце культового місця, де можна порадувати себе смачними стравами та живою музикою. Лаунж-душа Buddha-Bar - це другий поверх закладу. Приглушене світло, ритми в стилі ethno house від ексклюзивних діджеїв, велика барна стійка - тут міксують коктейлі для вашого настрою і відпочинку. На третьому поверсі розташований окремий зал Mezzanine зі зручною посадкою і видом на велику статую Будди. Третій поверх зручно розділяти на зони і накривати столи для невеликих компаній.
obzor_new_buddha_bar_kyiv_11_2019_2
Після оновлення в Buddha-Bar Kyiv з'явився ще один зал для невеликих компаній - Private Dining Room (до 20 гостей), в якому можна провести не тільки ділову зустріч, але і особливий вечір для компанії (умови обговорюються індивідуально).
obzor_new_buddha_bar_kyiv_11_2019_3
3. Ресторан + pre-party формат
Buddha-Bar в Києві - це топове місце, яке гарантує гостям найвищу якість у всьому. Після перезапуску - ще більше смаку, якісної музики та хорошого настрою для тих, хто звик відпочивати красиво і без кордонів.
Зараз тут поєднуються 2 напрямки. Перший - це класичний ресторан з шоу-кухнею (є окрема стійка, за якою суші-шеф готує сашимі або ролли прямо на ваших очах). Кухня ресторану - паназійська, в меню можна знайти страви, які є основними для всіх Будда-Барів світу. Їх опрацьовував бренд-шеф всієї мережі в Парижі - вони ідеально збалансовані і доведені до смаку.
obzor_new_buddha_bar_kyiv_11_2019_4
Інгредієнти для приготування соусів і спецій завозять безпосередньо з Азії, рибу доставляють регулярно, не заморожують - все для того, щоб гості могли відчути справжній смак у кожній страві.
Рекомендуємо креативний рол Buddha-Bar (390 грн.). Такий рол ви можете спробувати ексклюзивно в мережі Будда-Бар. Він без рису, зате з 4-ма видами риби і поливається 3-ма соусами. До нього не потрібно нічого додавати - це готова завершена страва, смак якої, без перебільшення, доведений до ідеалу командою Будда-Бар.
Tanigava рол (360 грн.) за смаком більше схожий на європейську страву, ніж на паназійську. Він подається в стружці тунця, з лососем, огірком і 2 видами соусів (всередині і зовні). Має легкий копчений присмак.
Червоний каррі з креветками в тайському стилі (410 грн.) - ще одна гордість меню Buddha-Bar, яка варта вашої уваги. Страва досить пікантна, але при цьому смак головного інгредієнта (креветки) залишається максимально чистим та яскравим.
Качка по-пекінськи (900 грн.) є одним з флагманів меню Buddha-Bar в Києві. Вона подається з грушевим конфі, свіжим огірком, селерою і цибулею порей, а також млинцями "Мандарин" і сливовим соусом. Щоб відчути збалансований смак страви, необхідно качку і овочі загорнути в млинець і додати туди соус - тільки так ви змусите свої рецептори "танцювати" під мелодію, яку створюють з'єднані разом компоненти страви.
Шоколадний торт з кардамоном (199 грн.) Унікальний багатокомпонентний десерт, який здивує вас своєю формою і смаком. Як і більшість страв у меню, його потрібно їсти не частинами, а з'єднавши разом всі компоненти. Тільки так ви розкриєте всі грані смаку цього вишуканого і дуже красивого десерту.
Відмінна риса всіх страв, які представлені в меню ресторану Buddha-Bar, - це яскравий, але приємний післясмак. Гамма смаків настільки різноманітна, що залишається з вами задовго після того, як офіціант віднесе порожню тарілку з вашого столу!
obzor_new_buddha_bar_kyiv_11_2019_7
Ресторан працює з 18:00 до 23:00. Приємний вечір у топовому місці зробить ще кращим жива музика. Талановиті вокалісти, запальні виступи кавер бендів, хіти у виконанні гуртів та музичних колективів радують гостей Buddha-Bar щодня. З 20:00 починає працювати другий поверх - це лаунж і, відповідно, pre-party формат з авторськими коктейлями і кращими кальянами в Києві (від 430 грн.).
По п'ятницях і суботах з 22:00 до 04:00 проходять Buddha-Bar Weekend - стильні вечірки для тих, хто звик відпочивати красиво, музично (dj-сети) і зі смаком!
obzor_new_buddha_bar_kyiv_11_2019_6
4. Винна карта Buddha-Bar
Одне з найголовніших оновлень Buddha-Bar у Києві - це величезна винна шафа, в якій можна знайти більше 200 вин на будь-який смак і колір, в тому числі і унікальні ексклюзивні вина, які є флагманом світового виноробства.
Абсолютно всі вина підбиралися спеціально під меню ресторану, щоб максимально поєднуватися зі стравами і розкривати їх смак. Варто відзначити також грамотну цінову політику Buddha-Bar - оптимальні ціни для тієї якості продуктів і напоїв, які тут пропонують гостям.
5. Бар
Величезний бар (16 метрів в довжину і 6 м в висоту) до стелі заповнений алкоголем - це ще одна новинка Buddha-Bar в Києві. За такою барною стійкою місця вистачить усім, а бармени точно нікому не дадуть нудьгувати.
Що ж стосується коктейлів, то в Будда бар їх представлено більше 60-ти. Крім класичних коктейлів, є ексклюзивне меню з яскраво вираженим азіатським вектором у кожному міксі. Зверніть увагу на G Tonic (229 грн.) - це авторське бачення класичного коктейлю джин-тонік, в основі якого ревнево-імбирний джин і оригінальне сливове вино. Ще одна позиція барної карти з розряду must try - це Asian Spritz (199 грн.), чудовий коктейль з насиченим смаком лічі.
obzor_new_buddha_bar_kyiv_11_2019_5
Must try:
- Сашимі гребінець у японському стилі з соусом Buddha-Bar - 365 грн;
- Ролл Buddha-Bar - 390 грн;
- Ролл Дракон з сиром Філадельфія і трюфелевим снігом - 460 грн;
- Червоний каррі з креветками у тайському стилі - 410 грн;
- Качка по-китайськи з грушевим соусом і млинцями "Мандарин" - 900 грн.
11 жовтня, Київ... Все гастроінсайдери столиці зібралися за адресою Хрещатик, 14, вітаючи повернення легенди - Buddha-Bar Kyiv оновився і знову відкрив свої двері для улюблених гостей.
З моменту перезапуску пройшло більше місяця, але заклад продовжує привертати до себе увагу нових гостей. Так що якщо ви теж хочете стати частиною гастрономічної легенди, бронюйте стіл в Buddha-Bar вже зараз - і створюйте нову історію!
Адреса: вул. Хрещатик, 14.
Час роботи: з 18.00 до 02.00, пт і сб з 18:00 до 04:00.