Настрій у редакції RestOn вже передсвятковий - тільки і хочеться, що писати про урочистості! Ми собі не відмовляємо в цьому задоволенні: зустрічайте третю підбірку RestOn про банкетні пропозиції ресторанів Києва.
Баклажан
Ресторани "Баклажан" - це яскраві страви, родом з Узбекистану, Грузії, Вірменії та Азербайджану. У закладах великий вибір страв з тіста, холодних і гарячих закусок, салатів, м'ясо, приготоване на мангалі, і вина.
Ще одним аргументом на користь вибору ресторанів Баклажан для свята є близькість ресторанів до метро.
podborka_banquet_in_restaurant_11_2019_1
Банкетні пропозиції:
- середній чек - від 650 грн;
- в "Баклажан" на бульварі Шевченка в оренду доступні два окремих банкетних зали: в першому можуть комфортно розміститися 15 гостей, а в другому - 40. Крім цього ви можете зняти цілий ресторан, загальна місткість якого складає 175 гостей в форматі банкету і до 400 гостей в форматі фуршету;
- кожному іменинникові знижка 30% на все меню кухні, яка діє протягом шести днів з дня народження;
- корк фі - 150 грн за легкий алкоголь і 250 грн за міцний алкоголь;
- тематична жива музика;
- ігрова кімната для дітей.
Де: бул. Шевченка 35; вул. Велика Васильківська 57/3.
Замовити банкет: (050) 437 73 87 (бул. Шевченка), (050) 422 80 67 (вул. Велика Васильківська).
Spezzo
Особлива, італійська частина столиці - це ресторани Spezzo, в яких дарують теплу атмосферу і смачні враження з приводу і просто так. Гордістю мережі є сироварня, де за італійською технологією і традиційними рецептурами варять дивовижні сири. Домашня паста власного приготування, італійські м'ясні делікатеси, вишукані авторські страви і смачні десерти - тут ви отримаєте масу неповторних емоцій. Особливо якщо мова про святкову подію, корпоративі, дні народження і т.д.!
podborka_banquet_in_restaurant_11_2019_2
Банкетні зали на Русанівці:
- до 200 гостей у форматі фуршету;
- до 80 гостей на банкет - в залі біля каміна, до 35 гостей - в верхньому залі біля дитячої кімнати, до 40 гостей - в залі біля бару і до 15 гостей - в нижньому залі.
Банкетні зали на Великій Васильківській:
- до 200 гостей в форматі фуршету;
- від 25 до 60 гостей на банкет.
Банкетні зали на Святошинській:
- фуршети в складі до 80 гостей;
- банкети чисельністю до 60 гостей.
Банкетні пропозиції:
- допомога в тематичному оформленні на прохання замовника;
- спеціальне банкетне меню від шеф-кухаря;
- знижка -20% іменинникам і комплімент від шефа в день народження;
- -20% відсотків (від 10-ти гостей) на меню кухні на період листопад-грудень.
Де: вул. Русанівська набережна, 8; вул. В.Васильківська, 32; вул. Святошинська, 3а.
Замовити банкет: (050) 422 37 98 (Русанівка), (050) 357 51 35 (Велика Васильківська), (050) 388 38 01 (Святошино).
Риба в вогні
Якщо раптом ви і гості вашого свята з тих, хто віддає перевагу рибі, швидше за бронюйте місця в ресторані "Риба в вогні".
Головний продукт ресторану - чорноморська (і не тільки) риба, яку запікають в неаполітанській дров'яній печі.
podborka_banquet_in_restaurant_11_2019_3
Банкетні пропозиції:
- посадка - 60 гостей;
- середній чек - від 600 грн без алкоголю;
- за бажанням замовника - шоу з рибою від шефа;
- корк-фі;
- 20% знижка на банкети.
Де: вул. Сагайдачного, 23а.
Замовити банкет: (099) 730 11 68.
Пян-Се на Січових
Для любителів екзотики - заклад корейської кухні Пян-Се бар: нове затишне заклад біля станції метро Лук'янівська, оригінальний інтер'єр, незвичайна кухня.
podborka_banquet_in_restaurant_11_2019_4
Банкетні пропозиції:
- місткість закладу - 35 осіб (для більшої кількості гостей є одноіменний заклад на Подолі з посадкою 50-55 чоловік);
- депозитна сума закриття закладу саме для вашого заходу - від 18 000 грн в будній день і від 22 000 грн в пт-сб-нд;
- майстер-клас з приготування коктейлів/напоїв і лекція-дегустація страв від шефа (за домовленістю);
- індивідуальний підхід в складанні меню і барної карти, підборі розважальної програми, декорації залу, музичного супроводу;
- є плазма, на якій можна програвати слайдшоу з фото або відео.
Де: вул. Січових Стрільців, 81.
Замовити банкет: (098) 496 92 67 (Олексій).
Phi-Phi
Влаштувати корпоратив в Таїланді? Легко!.. А також нетривіально і смачно, якщо мова про тайський ресторан Phi-Phi.
podborka_banquet_in_restaurant_11_2019_5
Банкетні пропозиції:
- 2 комфортних і стильних зала місткістю 45 осіб кожен;
- при бронюванні корпоративу з 1 по 7 грудня 2019 (за умови замовлення страв з кухні на 800 грн/чол.) - свій алкоголь;
- густий і смачний кальян;
- наявність проектора;
- допомога з оформленням, а також ведучими і dj.
Де: вул. Дмитрівська, 62/20.
Замовити банкет: (050) 713 59 30.
Perets
Perets - м'ясний ресторан в Києві, меню якого поєднує в собі традиційні рецепти і гастрономічні тренди. Однак, незважаючи на чільну роль м'яса, меню можна вважати космополітичним, адже в ньому ви знайдете італійські антипасти, роли, азіатські страви, американські бургери, а також рибу з усього світу.
Звичайно, в п'яти залах двоповерхового Perets можна не тільки смачно поїсти, а й весело провести свято (весілля, день народження, корпоративний захід). Для таких випадків тут є банкетне меню.
podborka_banquet_in_restaurant_11_2019_6
Банкетні пропозиції:
- в залах закладу поміщається від 60 осіб;
- спеціальне банкетне меню;
- наявність караоке-системи.
Де: вул. Маршала Тимошенко, 29.
Замовити банкет: (067) 536 46 35, (044) 538 03 48.
Corvina
Corvina - ресторан сучасної італійської кухні на Оболоні: просторий, світлий і вишуканий. Для своїх шедеврів шеф-кухар використовує продукти найвищої якості: м'ясо, риба і морепродукти поставляються невеликими партіями, але часто.
І, що важливо для свята, в ресторані є дві винні кімнати і професійний сомельє.
podborka_banquet_in_restaurant_11_2019_7
Банкетні пропозиції:
- основний зал - до 160 гостей, малий зал - до 40 гостей, літня тераса - 30 гостей;
- знижка 25% на меню (діє на компанії від 10 осіб);
- середній чек - від 700 грн.
Де: пр. Героїв Сталінграда, 4А.
Замовити банкет: (067) 337 27 27, (044) 363 03 27.