На Бессарабці в тестовому режимі відкрився фуд-хол від Сім'ї ресторанів Діми Борисова. Тут на одній локації працюють 7 різних smart casual концептів. А це означає, що в меню завжди є делікатесні продукти за дуже доступними цінами від 29 до 99 гривень, замовлення готуються при гостях і видаються максимум за 5 хвилин.
Список резидентів та їх актуальне меню можна знайти в telegram-боті.
Ми вирішили перевірити, чи дійсно тут настільки доступні ціни і зібрати меню для обіду, за який доведеться заплатити близько 100 гривень.
Всі напої окремо продаються на барі "Білий Налив" - від сидру до чачі. А решта 6 резидентів пропонують їжу: азіатський стріт-фуд, свіжі морепродукти, бургери, шаурму, шашлики і хінкалі, римську піцу і моцарелу та інше.
БПШ
Тут все зрозуміло: беремо біляші, пончики, шаурму і по-різному їх міксуємо.
Варіант 1. Шаурма з подвійною порцією м'яса (69 гривень) + порція пончиків з цукровою пудрою (19 гривень). Разом: 88 гривень.
Ще за 29 можна взяти айран, а за 39 келих сидру з "Білого наливу".
Варіант 2. Біляш (19 гривень) + порція пончиків зі згущеним молоком (19 гривень) + келих грушевого сидру з "Білого наливу" (39 гривень). Сума: 77 гривень.
Oxota na Ovets
Почнемо з Азії. У цьому корнері висять зв'язки качок по-пекінськи, у величезних каструлях готується бульйон для фо, на сковорідках WOK за пару хвилин обсмажується локшина або рис з овочами, а з бананів і ананасів готують літні шейки.
Що можна спробувати за 100 гривень?
Варіант 1. Можна взяти практично літрову порцію том яма - пряного супу з яєчної локшиною, тигровими креветками, шотландським лососем, мідіями і кокосовим молоком. Порція обійдеться в 98 гривень.
Варіант 2. Половинку курчати по-пекінськи. Його тут подають з овочами, рисовими чіпсами, млинців і соусом. Виходить повноцінний обід. Ціна - 89 гривень.
А якщо додати ще трохи грошей, на барі "Білий Налив" можна замовити за 29 гривень келих лимонаду або сидру за 39 гривень.
Варіант 3. Найкраще приходити на фуд-маркет з кимось і ділити величезні порції. Там можна спробувати найбільше і відразу. Наприклад, можна замовити порцію спринг-ролів (69 гривень), парових пиріжків баодзи зі свининою і соусом світ-чилі (59 гривень) і розділити на двох практично літрову порцію фо - пряного в'єтнамського супу з яєчної локшиною, яловичиною, лаймом і величезною кількістю зелені (79 гривень). Разом дуже щільний обід з трьох страв коштуватиме 207 гривень на двох або по 103 гривні 50 копійок з людини.
DOGZ&BURGERZ
Хот-доги, гамбургери, гарніри. І ціни теж дозволяють щільно пообідати менше, ніж за 100 гривень.
Варіант 1. Чізбургер D&B з котлетою, чеддер і соусом BBQ в вершковому бриоши (49 гривень) + порція батата фрі (49 гривень). Сума: 98 гривень.
Варіант 2. Класичний хот-дог (29 гривень) + порція картопляних діпів з сирним соусом (49 гривень). Сума: 78 гривень.
Варіант 3. Путін - гаряче блюдо з картоплі з куркою і сирним соусом (69 гривень) + келих лимонаду (29 гривень). Сума: 98 гривень.
Шашлики, вино & друзі
Новий концепт від Сім'ї ресторанів Діми Борисова, який пропонує шашлики, хінкалі, хачапурі, плов та інші страви близькосхідної кухні в сучасному космополітичному стилі.
Варіант 1. Велика порція плову зі свинячим ошийком, барбарисом і родзинками. Подається відразу з овочевим салатом, так що виходить повноцінний обід. Ціна: 89 гривень.
Варіант 2. Хінкалі з бараниною, хінкалі з яловичиною та свининою, хінкалі з сиром (все - по 19 гривень) і стакан томатного соку зі спеціями (39 гривень). Сума: 96 гривень.
Варіант 3. Шашлик з курки з лавашем, соусом і салатом (69 гривень) + чарка чачі (29 гривень). Сума: 98 гривень.
Mushlya
Популярний формат з доступними морепродуктами. До речі, охолоджені морепродукти і риба викладені на крижаній вітрині, а устриці дістаються прямо з акваріума.
Варіант 1. Казанок мідій у вершковому соусі з багетом (69 гривень) + келих лимонаду (29 гривень). Сума: 98 гривень.
Варіант 2. Порція білоногих креветок (59 гривень) + келих білого сухого вина (39 гривень). Сума: 98 гривень.
Варіант 3. Будь-які морепродукти на грилі (дикі аргентинські креветки, кальмари, каракатиці, тигрові креветки в паніровці) подаються овочевим салатом, картопляними діпамі і соусом світ-чилі. Виходить великий повноцінний ланч. Ціна будь-якого такого блюда - 79 гривень.
PINZARELLA
Тут все просто. Будь-яка пінца (так називають римську піцу на пишному дріжджовому тесті) стандартного розміру тут коштує від 69 до 99 гривень. Наприклад, за 99 гривень можна взяти пінцу Di Mare з лососем, тигровими креветками, пармезаном і каперсами, за 89 пінцу "Карбонара" з беконом, моцаренной і базиліком або незвичайний варіант з горгонзоллою і персиком, 69 гривень коштує класична "Маргарита". В такому випадку можна замовити цілу пінцу і ще залишаться гроші на келих холодного лимонаду. Ідеально!
Є ще десертний варіант. Беріть тірамісу (79 гривень) в дуже незвичайному форматі, а за 19 гривень замовте еспрессо на барі "Білий Налив".
Адреса: Басейна, 1-3/3