Огляди закладів Києвa

Актуальні новини:

11-04 Безлімітний SEAFOOD BRUNCH у Forrest Club 30-01 Оновлене меню у ресторані "ODESA" 21-01 Новинки меню у ресторані "NĂM" 15-01 Пізні сніданки у ресторані "Harvest" 30-12 Ваше свято у ресторані "Причал" 25-12 Італійська пінца у ресторані "SEMIFREDDO" 07-12 Різдвяна коктейльна карта у ресторані "La Fontana" 06-12 Seafood Weekend у ресторані "Forrest Club" 05-12 Банкети "ALL INCLUSIVE" в ресторані "БІСТРО ПЕКАРЯ" у Києві 01-12 Морські їжаки у ресторані "Marlin" 23-11 Нове меню у ресторані "Кувшин" 19-11 Гарячі супи у ресторані "BAO" 17-11 Бізнес-ланчі у ресторані "Spicy NoSpicy" 16-11 Asian menu у ресторані "Маяк" (з 24 листопада) 14-11 Оновлена коктейльна карта у ресторані "Spicy NoSpicy" 11-11 Оновлене меню у ресторанному комплексі "Fenix" 03-11 30 жовтня у Києві відбувся захід "SALT: Restaurant Innovation Conference" 01-11 Ваше свято у мережі ресторанів "Argentina Grill" 01-11 Гарбузове меню у ресторані "Citronelle" 29-10 Устриці у ресторані "Spezzo на Святошино" 27-09 Сезон ягнятини у ресторані "Perets" 22-09 Банкети у ресторані "Al Fresco" 22-09 Банкети All Inclusive в мережі ресторанів "Бістро Пекаря" 21-09 Десерти у ресторані "NĂM"
Сергій Клімов про вино, їжу і Kyiv Food and Wine Festival
Інтерв'ю
Сергій Клімов про вино, їжу і Kyiv Food and Wine Festival

Засновник фестивалю Kyiv Food and Wine Festival ділиться з читачами RestOn найпотаємнішими гастросекретами і не тільки...

  • 19-04
  • 3332
Жінки та їжа - спецпроект від RestOn
Інтерв'ю
Жінки та їжа - спецпроект від RestOn

Редакція RestOn підготувала надихаючий матеріал про українських жінок, які роблять світ смачнішим...

  • 13-03
  • 5446
Про що говорять бармени в закладах Києва?
Інтерв'ю
Про що говорять бармени в закладах Києва?

Ми поставили 5 однакових питань різним барменам. Говорили про історії, мотивацію та снобізм. А також про те, кого б вони пригостили коктейлем...

  • 08-02
  • 5936
Від офіціанта до директора закладу: інтерв’ю з Анною Михайленко
Інтерв'ю
Від офіціанта до директора закладу: інтерв’ю з Анною Михайленко

Поговорили з Анною про її ресторанний шлях та любов до української кухні...

  • 30-01
  • 4568
Діма Борисов закриває
Інтерв'ю
Діма Борисов закриває "Барсук" і відкриває три нових ресторани

Діма Борисов відкриває ресторани і запускає нові проекти так часто, що за ними і, правда, складно встежити. Які саме - читайте далі в огляді...

  • 23-11
  • 5754
Степан Маринюк:
Інтерв'ю
Степан Маринюк: "Потрібно не боятися програвати, адже будь-яка невдача - це досвід і ще один крок до перемоги"

У нашому інтерв'ю Степан Маринюк розповідає про свою перемогу в Glenfiddich Perfect Serve, планах на майбутнє і барну культуру в Україні...

  • 13-11
  • 3952
Знай своїх: Сергій Клімов про food-фестивалі, тренди і вина
Інтерв'ю
Знай своїх: Сергій Клімов про food-фестивалі, тренди і вина

Час знайомитися творцями українських гастротрендів! У першому випуску — засновник Kyiv Food and Wine Festival і власник Like a local's wine bar Сергій Клімов...

  • 02-10
  • 5851
Розмова з експертами: Євген Зіневич та Назар Смутніцкій про вино, трендах і перспективи українського виноробства
Інтерв'ю
Розмова з експертами: Євген Зіневич та Назар Смутніцкій про вино, трендах і перспективи українського виноробства

Як вибирати вино, з чим його поєднувати, чому не варто боятися українських вин і які винні тренди нас чекають попереду — в матеріалі RestOn...

  • 03-09
  • 4583
Розмова з експертом: Євген Клопотенко про забуту українську кухню
Інтерв'ю
Розмова з експертом: Євген Клопотенко про забуту українську кухню

Євген Клопотенко про забуту українську кухню, особливості національного харчування і гастрономічні тренди...

  • 24-07
  • 5381
Розмова з експертом: Массімо Джеларті про сучасне морозиво і секрети його приготування
Інтерв'ю
Розмова з експертом: Массімо Джеларті про сучасне морозиво і секрети його приготування

"У світі немає продуктів, з яких не можна було б зробити морозиво", — вважає Массімо Джеларті. Про це та інше читайте в свіжому інтерв'ю RestOn...

  • 09-07
  • 13759
Розмова з експертом: Сергій Стахов про те, як вибирати, зберігати і готувати морепродукти
Інтерв'ю
Розмова з експертом: Сергій Стахов про те, як вибирати, зберігати і готувати морепродукти

Як відрізнити погані устриці від хороших, з чим найкраще поєднується восьминіг і інші лайфхаки з морепродуктами в матеріалі RestOn...

  • 20-06
  • 11349
Розмова з експертом: стейковий лікнеп від шеф-кухаря ресторану
Інтерв'ю
Розмова з експертом: стейковий лікнеп від шеф-кухаря ресторану "Каркас"

Як вибрати м'ясо, визначитися зі ступенем прожарювання і з'їсти найсмачніший стейк в житті - говоримо з експертом...

  • 08-06
  • 7361
RestOn дегустація: слідами Jack Daniel's в Gastro Bar N7
Інтерв'ю
RestOn дегустація: слідами Jack Daniel's в Gastro Bar N7

Сьогоднішній наш матеріал про авторські коктейлі, жарти, грайливий настрій. Останнє пов'язано не стільки з вживанням напоїв, а тим - де і ким вони були приготовлені...

  • 03-04
  • 5376
Інтерв`ю з шеф-кухарем
Інтерв'ю
Інтерв`ю з шеф-кухарем "Хмелі-Сунелі" Анзорі Квірікашвілі: Грузію потрібно відчувати

Як Анзорі потрапив в Україну, що найважливіше в приготуванні національних страв і чим здатен здивувати справжній грузинський шеф далі в огляді...

  • 14-02
  • 6840
Dolce Vita династії Мантія: в італійській пастичерії готує шеф-кондитер в третьому поколінні
Інтерв'ю
Dolce Vita династії Мантія: в італійській пастичерії готує шеф-кондитер в третьому поколінні

У чому унікальність десертів? Які основні 3 кита в сицилійських тістечках і тортах? На ці та інші питання ми отримали відповіді в шефа кондитерської Panna Pasticceria...

  • 19-01
  • 8456
Інтерв’ю з шефом: пивовар Борис Роздобудько з
Інтерв'ю
Інтерв’ю з шефом: пивовар Борис Роздобудько з "Cosmopolite"

Як відбувається виробництво крафтового пива? Як звичайному споживачеві відрізнити наповнення пива? На ці та інші питання ви знайдете відповіді далі в огляді...

  • 16-01
  • 5640
Інтерв'ю з шефом: піццайоло Ян Іхісаєв з Spezzo
Інтерв'ю
Інтерв'ю з шефом: піццайоло Ян Іхісаєв з Spezzo

Ян поділився з нами секретами приготування справжньої неаполітанської піци, а також розповів, як стати визнаним піццайоло...

  • 14-12
  • 5331
Інтерв'ю з шефом: Євген Толмачов із KOYA asian cocktail bar
Інтерв'ю
Інтерв'ю з шефом: Євген Толмачов із KOYA asian cocktail bar

Продовжуємо серію інтерв'ю з шефами. Сьогодні у нас інтерв'ю з шеф-барменом із KOYA asian cocktail bar Євгеном Толмачовим...

  • 22-11
  • 6259
Інтерв'ю з шефом: Сосо Квірікейшвілі з Сулугуні
Інтерв'ю
Інтерв'ю з шефом: Сосо Квірікейшвілі з Сулугуні

У продовження серії інтерв'ю RestOn з шефами київських закладів, тримайте чесну й місцями гостру розмову про грузинську кухню з шеф-кухарем ресторану Сулугуні Сосо Квірікейшвілі...

  • 01-11
  • 7166
Розмова з шефом: Тарас Шевченко з Авалона
Інтерв'ю
Розмова з шефом: Тарас Шевченко з Авалона

Заклад з 25-річним стажем, здавалося б, уже навряд чи може здивувати. Але тільки не Авалон! Ми поговорили з шефом закладу. Що з цього вийшло - читайте в нашому інтерв'ю...

  • 10-10
  • 7795
Кращі столики у ресторанах завжди під рукою
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Скачайте наший безкоштовний додаток для iPhone та Android
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: