Огляди закладів Києвa
Хлібці: корисний і смачний вибір
Останніми роками все більше людей в Україні обирають здоровий спосіб життя та правильне харчування. Одним із популярних продуктів є хлібці...
Вода Dr. Pepper: Незвичний погляд на напої
Вода Dr. Pepper — це не просто вода, а частина легендарного бренду, відомого своїми унікальними смаковими поєднаннями. Доктор Пеппер славиться своїми незвичними напоями...
Віскі Jameson і гастрономія: Як поєднувати ірландський віскі з різноманітними стравами
Віскі Jameson — це не просто напій, а справжній гастрономічний компаньйон, здатний перетворити будь-який обід або вечерю...
Історія та еволюція батончиків: від давнини до сучасності
Батончики, як зручний та поживний перекус, мають довгу та цікаву історію. У давнину люди використовували сушені фрукти та горіхи для створення поживних сумішей...
Джек Деніелс: історія та культура споживання
Коли мова заходить про віскі, одне з перших імен, що спадають на думку, це Джек Деніелс. Цей бренд став символом американського віскі та завоював серця мільйонів шанувальників...
Дослідження світу віскі: вибір, дегустація та секрети смаку
Для початківців і досвідчених поціновувачів, важливо познайомитися з різноманітністю, яку пропонує віскі в MAUDAU, де кожен зможе знайти щось унікальне на свій смак...
Досліджуємо світ Fragolino: ідеальний напій для будь-якого свята
Італійські вина давно завоювали визнання серед гурманів і шанувальників благородних напоїв у всьому світі. Одним із таких вишуканих і популярних напоїв є Fragolino...
Краш-тест: що можна купити на 100 гривень у Gastrofamily Food Market від Діми Борисова
На Бессарабці в тестовому режимі відкрився фуд-хол від Сім'ї ресторанів Діми Борисова. 7 різних smart casual концептів, а значить в 7 разів більше...
Новорічні страви різних країн світу
Сьогоднішній матеріал RestOn про новорічні страви різних країн світу та ресторани Києва, де ці національні кухні можна спробувати...
Зірки Мішлен, тренди майбутнього, коктейлі від Nemiroff - чим запам'ятався Creative Chefs Summit 2019
30 листопада відбувся наймасштабніший захід у гастровсесвіті Східної Європи - Creative Chefs Summit. Як це було - дізнайтеся в огляді...
Buddha-Bar Kyiv: 5 причин відвідати легендарну локацію
Buddha-bar Kyiv повернувся і відтепер працює у новому форматі. Що змінилося і які новинки чекають на вас - далі в огляді...
Льодовик, рослинне м'ясо, караоке - розповідаємо про відкриття нових локацій в комплексі "QUEEN"
Ресторанний комплекс QUEEN презентував нові локації: ресторан і караоке. RestOn дізнався про них все - подробиці в огляді...
Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа
Ресторан Suluguni обновив меню - ділимось гастро-враженнями у новому огляді...
Шашлик: від поняття до готової страви
Шашлик — скільки прекрасного для нас в цьому слові! Адже це не тільки про м'ясо, а й про природу, дружню компанію, веселощі. Найкраще про це сказав...
Food pairing: весняні тренди в їжі в Україні
Редакція RestOn ділиться своїм поглядом на тренди у гастрономії. Що ми будемо їсти та пити цієї весни - у нашому матеріалі...
Сирний лікбез: Ода любові до сиру
Це вам не просто шматочок чогось солоненького до чаю, це ціле мистецтво. Все, що ви хотіли знати про сир, - у нашому матеріалі...
Млинцевий лікнеп від RestOn: звідки, чому, які види бувають
Найситніший тиждень року - Масляна. І не говорити про млинці у зв’язку з цим ну просто злочин...
Пельменний гід: студентська їжа та страва китайських імператорів
Не можна просто так уявити собі порцію гарячих пельменів - і не захотіти їх. Все, чого ви не знали про різновиди цього дива - в матеріалі RestOn. З локаціями, де це шукати...
Лікбез: що таке фудпейринг та з чим його їдять
Як з’явився тренд складних поєднань смаків та для чого він потрібен – у матеріалі RestOn...
Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном "Petrus-ь"
Як ми вже казали, обожнюємо цікаві історій. Цю ми зберегли саме до Дня закоханих. Чому? У нас є на це 13 причин...
Улюблені страви романтиків: де вечеряти у День Валентина в Києві
З якою їжею ви асоціюєте День закоханих? Хоча не відповідайте. Спершу перегляньте нашу добірку та переконайтеся, що тут зібрані, мабуть, найбільш актуальні варіанти...
RestOn лікбез: культ пирога
Пиріг. Від цього слова так тепло й ніжно, як вдома! З солоними й солодкими начинками, печені чи смажені, великі та маленькі, - ми у RestOn готові зізнаватись їм у коханні щодня...