Після довгих роздумів ресторан "Samna" вирішив повністю оновити формат. Це залишиться той самий красивий ресторан, який не перестає вражати, але кухня стане зовсім іншою.
Вона й надалі буде авторською, але тепер Меір Адоні привнесе бачення своїх улюблених страв з усього світу. Недарма його ресторани працюють у Нью-Йорку, Сінгапурі та Іспанії — частинку кожного з них "Samna" об’єднає тут, у Києві.

Також ресторан вирішив взяти курс на більш гнучку та комфортну цінову політику. В закладі хочуть, щоб ще більше киян і гостей столиці познайомилися з авторською кухнею Меіра Адоні.
І поки Меір Адоні перебуватиме у гостях у "Samna", заклад запускає спеціальні бранчі — щоб гості могли насолодитися не тільки вечерею, а й завітати на обід.