Огляди закладів Києвa
![Сергій Клімов про вино, їжу і Kyiv Food and Wine Festival Сергій Клімов про вино, їжу і Kyiv Food and Wine Festival](/uploads/img/topics/3985823.jpg)
Сергій Клімов про вино, їжу і Kyiv Food and Wine Festival
Засновник фестивалю Kyiv Food and Wine Festival ділиться з читачами RestOn найпотаємнішими гастросекретами і не тільки...
![Жінки та їжа - спецпроект від RestOn Жінки та їжа - спецпроект від RestOn](/uploads/img/topics/e18769b.jpg)
Жінки та їжа - спецпроект від RestOn
Редакція RestOn підготувала надихаючий матеріал про українських жінок, які роблять світ смачнішим...
![Про що говорять бармени в закладах Києва? Про що говорять бармени в закладах Києва?](/uploads/img/topics/1752e99.jpg)
Про що говорять бармени в закладах Києва?
Ми поставили 5 однакових питань різним барменам. Говорили про історії, мотивацію та снобізм. А також про те, кого б вони пригостили коктейлем...
![Від офіціанта до директора закладу: інтерв’ю з Анною Михайленко Від офіціанта до директора закладу: інтерв’ю з Анною Михайленко](/uploads/img/topics/6de44a0.jpg)
Від офіціанта до директора закладу: інтерв’ю з Анною Михайленко
Поговорили з Анною про її ресторанний шлях та любов до української кухні...
![Діма Борисов закриває Діма Борисов закриває](/uploads/img/topics/89747be.jpg)
Діма Борисов закриває "Барсук" і відкриває три нових ресторани
Діма Борисов відкриває ресторани і запускає нові проекти так часто, що за ними і, правда, складно встежити. Які саме - читайте далі в огляді...
![Степан Маринюк: Степан Маринюк:](/uploads/img/topics/89174ba.jpg)
Степан Маринюк: "Потрібно не боятися програвати, адже будь-яка невдача - це досвід і ще один крок до перемоги"
У нашому інтерв'ю Степан Маринюк розповідає про свою перемогу в Glenfiddich Perfect Serve, планах на майбутнє і барну культуру в Україні...
![Знай своїх: Сергій Клімов про food-фестивалі, тренди і вина Знай своїх: Сергій Клімов про food-фестивалі, тренди і вина](/uploads/img/topics/3169c2d.jpg)
Знай своїх: Сергій Клімов про food-фестивалі, тренди і вина
Час знайомитися творцями українських гастротрендів! У першому випуску — засновник Kyiv Food and Wine Festival і власник Like a local's wine bar Сергій Клімов...
![Розмова з експертами: Євген Зіневич та Назар Смутніцкій про вино, трендах і перспективи українського виноробства Розмова з експертами: Євген Зіневич та Назар Смутніцкій про вино, трендах і перспективи українського виноробства](/uploads/img/topics/c1f1764.jpg)
Розмова з експертами: Євген Зіневич та Назар Смутніцкій про вино, трендах і перспективи українського виноробства
Як вибирати вино, з чим його поєднувати, чому не варто боятися українських вин і які винні тренди нас чекають попереду — в матеріалі RestOn...
![Розмова з експертом: Євген Клопотенко про забуту українську кухню Розмова з експертом: Євген Клопотенко про забуту українську кухню](/uploads/img/topics/9c1c032.jpg)
Розмова з експертом: Євген Клопотенко про забуту українську кухню
Євген Клопотенко про забуту українську кухню, особливості національного харчування і гастрономічні тренди...
![Розмова з експертом: Массімо Джеларті про сучасне морозиво і секрети його приготування Розмова з експертом: Массімо Джеларті про сучасне морозиво і секрети його приготування](/uploads/img/topics/96457c4.jpg)
Розмова з експертом: Массімо Джеларті про сучасне морозиво і секрети його приготування
"У світі немає продуктів, з яких не можна було б зробити морозиво", — вважає Массімо Джеларті. Про це та інше читайте в свіжому інтерв'ю RestOn...
![Розмова з експертом: Сергій Стахов про те, як вибирати, зберігати і готувати морепродукти Розмова з експертом: Сергій Стахов про те, як вибирати, зберігати і готувати морепродукти](/uploads/img/topics/5050b3f.jpg)
Розмова з експертом: Сергій Стахов про те, як вибирати, зберігати і готувати морепродукти
Як відрізнити погані устриці від хороших, з чим найкраще поєднується восьминіг і інші лайфхаки з морепродуктами в матеріалі RestOn...
![Розмова з експертом: стейковий лікнеп від шеф-кухаря ресторану Розмова з експертом: стейковий лікнеп від шеф-кухаря ресторану](/uploads/img/topics/302cc45.jpg)
Розмова з експертом: стейковий лікнеп від шеф-кухаря ресторану "Каркас"
Як вибрати м'ясо, визначитися зі ступенем прожарювання і з'їсти найсмачніший стейк в житті - говоримо з експертом...
![RestOn дегустація: слідами Jack Daniel's в Gastro Bar N7 RestOn дегустація: слідами Jack Daniel's в Gastro Bar N7](/uploads/img/topics/12b34f8.jpg)
RestOn дегустація: слідами Jack Daniel's в Gastro Bar N7
Сьогоднішній наш матеріал про авторські коктейлі, жарти, грайливий настрій. Останнє пов'язано не стільки з вживанням напоїв, а тим - де і ким вони були приготовлені...
![Інтерв`ю з шеф-кухарем Інтерв`ю з шеф-кухарем](/uploads/img/topics/2ab1546.jpg)
Інтерв`ю з шеф-кухарем "Хмелі-Сунелі" Анзорі Квірікашвілі: Грузію потрібно відчувати
Як Анзорі потрапив в Україну, що найважливіше в приготуванні національних страв і чим здатен здивувати справжній грузинський шеф далі в огляді...
![Dolce Vita династії Мантія: в італійській пастичерії готує шеф-кондитер в третьому поколінні Dolce Vita династії Мантія: в італійській пастичерії готує шеф-кондитер в третьому поколінні](/uploads/img/topics/1fff32e.jpg)
Dolce Vita династії Мантія: в італійській пастичерії готує шеф-кондитер в третьому поколінні
У чому унікальність десертів? Які основні 3 кита в сицилійських тістечках і тортах? На ці та інші питання ми отримали відповіді в шефа кондитерської Panna Pasticceria...
![Інтерв’ю з шефом: пивовар Борис Роздобудько з Інтерв’ю з шефом: пивовар Борис Роздобудько з](/uploads/img/topics/e9de5a8.jpg)
Інтерв’ю з шефом: пивовар Борис Роздобудько з "Cosmopolite"
Як відбувається виробництво крафтового пива? Як звичайному споживачеві відрізнити наповнення пива? На ці та інші питання ви знайдете відповіді далі в огляді...
![Інтерв'ю з шефом: піццайоло Ян Іхісаєв з Spezzo Інтерв'ю з шефом: піццайоло Ян Іхісаєв з Spezzo](/uploads/img/topics/4ba5009.jpg)
Інтерв'ю з шефом: піццайоло Ян Іхісаєв з Spezzo
Ян поділився з нами секретами приготування справжньої неаполітанської піци, а також розповів, як стати визнаним піццайоло...
![Інтерв'ю з шефом: Євген Толмачов із KOYA asian cocktail bar Інтерв'ю з шефом: Євген Толмачов із KOYA asian cocktail bar](/uploads/img/topics/de579af.jpg)
Інтерв'ю з шефом: Євген Толмачов із KOYA asian cocktail bar
Продовжуємо серію інтерв'ю з шефами. Сьогодні у нас інтерв'ю з шеф-барменом із KOYA asian cocktail bar Євгеном Толмачовим...
![Інтерв'ю з шефом: Сосо Квірікейшвілі з Сулугуні Інтерв'ю з шефом: Сосо Квірікейшвілі з Сулугуні](/uploads/img/topics/2f8c170.jpg)
Інтерв'ю з шефом: Сосо Квірікейшвілі з Сулугуні
У продовження серії інтерв'ю RestOn з шефами київських закладів, тримайте чесну й місцями гостру розмову про грузинську кухню з шеф-кухарем ресторану Сулугуні Сосо Квірікейшвілі...
![Розмова з шефом: Тарас Шевченко з Авалона Розмова з шефом: Тарас Шевченко з Авалона](/uploads/img/topics/109e5ed.jpg)
Розмова з шефом: Тарас Шевченко з Авалона
Заклад з 25-річним стажем, здавалося б, уже навряд чи може здивувати. Але тільки не Авалон! Ми поговорили з шефом закладу. Що з цього вийшло - читайте в нашому інтерв'ю...
![](/static/images/re_mobile_tel.png)