Відкрити новий ресторан у самому центрі міста – такий підхід обрали українські рестораторки Rose Family Наталія Іванцова та Альона Бєбко-Мінаєва.
«Підтримувати економіку країни, нести світло та здійснювати найсміливіші мрії – хто, як не ми, і коли, як не зараз?»
У суботу, 26 листопада, "Бути Sofie" відкрилася в новому форматі повноцінного ресторану зі сніданками, обідами та вечерями. З липня 2021 заклад працював виключно на двох літніх терасах заповідника Софія Київська.
У приміщенні Консистаторії XVIII століття рестораторки у команді з Ніною Лісаченко (засновниця проєкту “Кловський сад”) відтворили унікальну атмосферу паризької вітальні. Тут все пройнято гармонією, естетикою та любов’ю до життя. Легкістю, що дарує крила, та світлом, що неодмінно переможе.
В інтер’єрі вдалось зберегти старовинний дубовий паркет та неймовірної краси піч початку ХХ століття. Кожна деталь має свою історію – антикварні меблі, картини, дзеркала, люстри з бахромою. Та квіти, багато квітів!
Меню ресторану розробляв відомий український шеф Ігор Крамаренко (знаний у проєктах родини Rose Family: Spicy NoSpicy, Odesa Restaurant). Ігор відтворив улюблені страви містян у форматі сучасної київської кухні, аналогу якій не знайти у всьому світі: тут авокадо-тост гармонійно співіснує з лінивими варениками, картоплянники – з устрицями з аджикою, і ромова баба чудово товаришує з баскським чизкейком. Спешал від закладу: медовик з розовим варенням.
У планах щоп’ятниці – жива музика. Щодня – святкувати життя.
Бронювання столиків за телефоном 096 038 42 56
Щодня з 9:00 до 21:00