Нове місце (Київ): "Чечевица"

Наталя Келембет ( «Нобу», Quanto Costa, OK bar, «Караван») відкрила на Великій Васильківській, 65 ще один заклад - ресторан "Чечевица". У меню, над яким працював шеф «Нобу» Артем Оранський, є китайські, японські, арабські та кавказькі страви, але акцент зроблений на Грузії. Тут готують хачапурі по-аджарський і по-мегрельських, рулети з баклажанів з горіхами, лобіо і пхали з овочів, зелені та спецій.

Із близькосхідньої кухні подають «ліванські набори» - кілька страв, приготованих з одного виду м'яса (баранини, телятини або курки). Сети сервірують з закусками і гарніром.

У розділі японської кухні, крім суші та ролів, їсти морепродукти в темпура, яєчна локшина з овочами і устричним соусом. У паназійському меню - тайська локшина з соєвими паростками і смаженим яйцем, тому ям, китайські дімсами і качка по-пекінськи. Всі страви подають в глиняній посуді.

Новое место (Киев): «Чечевица». Изображение №2.

У закладі відкрита кухня - безпосередньо в залі облаштована зона приготування суші, стоять мангал, піч для коржів, керамічна піч Green Egg і гриль для шаурми (її подають в трьох варіантах - в лаваші, піті і булці).

Незважаючи на те, що ресторан у першу чергу спеціалізується на близькосхідній та азіатської кухні, в меню все-таки зробили розділ європейських страв - наприклад, можна замовити італійський суп мінестроне, піцу або тартар з телятини з яєчним жовтком і трюфеля маслом. Десерти в "Чечевица" теж європейські - панна-котта, крем-брюле, тірамісу. Зі східних солодощів - Самос з чорницею, авторська варіація Артема Оранського на тему індійської самси, яку зазвичай не начиняють ягодами.

Новое место (Киев): «Чечевица». Изображение №4.

В алкогольній карті - українське і європейської пиво, класичні коктейлі, міцні напої і невеликий вибір вина. В меню безалкогольних напоїв - узвар з інжиром, морс з тархуном, лимонад і айран.

 

Читайте також: Нове місце (Київ): Рюмочная «Мужики» 

Читайте також: Обзор ресторана «Вино Град»

 

Зараз в "Чечевица" близько 180 посадочних місць, але скоро заклад розшириться, відкривши літню терасу. Інтер'єр ресторану оформили в дусі сучасного східного ресторану, на стелажі розставили глазурований керамічний посуд, на стіну повісили великі антикварні годинники, привезені з Батумі. Саме ж простір оформили в лофтового стилі - з відкритою цегляною кладкою і світильниками-прожекторами.

Новое место (Киев): «Чечевица». Изображение №10.

До вересня "Чечевица" працює в тестовому режимі, тому на все меню діє знижка 50%.

 

За матеріалами "The Village"

 

ЧИТАЙТЕ БОЛЬШЕ НОВОСТЕЙ РЕСТОРАННОГО МИРА

Повернутися до списку новин 16.08.2013
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: