Прості, проте смачні страви – це відповідь ресторану "Sam's Steak House на Жилянській" складному нестримному літу.
Сендвіч зі щойно випеченої чіабати з тунцем, запашний житній хліб з язиком, копченим хроном та опеньками, круасан з твердих злакових з печінкою тріски, авокадо та зеленню і, нарешті, класичний круасан з битим авокадо та креветками. І це ресторан "Sam's Steak House на Жилянській" ще не розповідав про фірмовий сендвіч – з яйцем пашот та голандським соусом. Але чим він відрізняється від класики? Спробуйте – дізнаєтесь.
Щодо боулів – тут все теж "просто й геніально". В меню боули зі свіжим тунцем у теріяки, гострим манго та з бобами Едамаме, авокадо та креветками, маринованою куркою, з хіяші та з битими огірками.