Ресторан Sam`s Steak House на Жилянській — колись Енді Уоргол обіцяв кожному 15 хвилин слави. У Sam`s ви відчуєте свої 15 хвилин слави. Або 60. Або скільки завгодно.
З 1996 року Sam`s — легендарний та улюблений ресторан Києва. Сюди заходили на фірмовий бургер і "Цезар" всі світові зірки, які приїздили до столиці. Sam`s став першим стейк-хаусом в Україні.
Як протягом 25 років не втрачати популярності? Ніколи не економити на якості та відповідати своєму часу. Сьогодні Sam`s — сучасний стейк-хаус, де кожний знайде щось смачне та цікаве для себе. Кожен куточок ресторану облаштований так, що ви почуваєтеся головною зіркою сцени.
Інтер’єр — яскравий, світлий, іронічний, просякнутий музикою, яка вам небайдужа. Тонкий кітч на межі мистецтва, але не за межею. Оксамитові порт’єри запрошують в іншу реальність – незвичайну, дещо театральну. Вони ніби ведуть на сцену, яка належить вам. Але жодного пафосу. Будьте собою, смакуйте, гарно проводьте час, в основному залі чи затишному кабінеті Asia-lounge.
Грає вініл, на стілець недбало накинута шкіряна косуха Міка Джаггера чи Фреді Меркурі, він десь вийшов, за хвилинку повернеться. Ось його вінтажна гітара, можете приміряти її на себе. Тут все — для вас. Дизайнером оновленого Sam`s став Віталій Касинець.
Ресторан Sam`s Steak House готує для всіх — для тих, хто знається на м'ясі, хто пам'ятає легендарний Sam`s, хто хоче нових вражень.
Меню Sam’s – це мікс з улюблених страв: тут є і легендарний "Цезар", і карпачо, і Ріб-Ай тартар, і фірмовий рол, і хумус з лисичками. Приходьте на сніданок, у вихідні беріть дітлахів — для них є окреме меню. І, звісно, гордість ресторану — великий асортимент стейків сухого та вологого дозрівання Ukrainian Special Beef. Ресторан радить скуштувати з коктейлем Bloody Mary, бо він — це щось.
Меню ланчів діє щодня з 12:00 до 16:00. Спробуйте популярні бургер-ланч та гриль-ланч.
Винна карта Sam`s Steak House включає вина з усіх "м'ясних регіонів світу": Аргентини, Іспанії, США, Австралії та Нової Зеландії, Чилі, Італії, Франції.
Колекція односолодових віскі і бурбонів — більше 100 позицій. А також дегустаційні сети, завдяки яким ви зможете спробувати більше видів віскі і вибрати свій улюблений.
Ресторан також має власне міні-виробництво з ферментації м'яса. Унікальну технологію дозрівання м'яса у власній оболонці з натурального яловичого жиру Natural Wet Aged спеціально для Sam`s розробили запрошені іноземні фахівці.
А новий лавовий гриль від німецького виробника HEIDEBRENNER розігрівається до 650-700 градусів і рівномірно розподіляє жар по всій поверхні м’яса завдяки камінню, яке віддає додаткове тепло.
Замовити столик (банкет) онлайн в ресторані Sam`s Steak House на Жилянській (м. Олімпійська, Київ) через RestOn!