Куди піти із сім'єю на вихідні? Почніть з бранча у ресторані "Sam's Steak House на Жилянській" і вікенд складеться бездоганно.
Оновлений та красивий "Sam's Steak House на Жилянській" чекає вас на сімейні бранчі щосуботи та неділі з 11:00 до 17:00.
Бранч у "Sam's Steak House" – це окреме спеціальне меню ранкових та обідніх страв, розроблене шефом Сергієм Дзюбенко. Усі страви в розділі закуски та салати по 155 грн, супи – по 155 грн, основні страви по 250-350 грн, а десерти по 120 грн. На вас чекають улюблені страви, такі як Яйця Бенедикт і пашот, тост з авокадо, панкейки з брокколі та лососем, бурата з томатами та багато іншого. Ресторан рекомендує спробувати супи, а в основних стравах – стейки, пасту з мітболами та смажене курча. Ви можете вибрати будь-які страви, що вам сподобалися, для сімейного бранча.
Для дітей під час бранчу проводять майстер-клас із приготування бургерів: під керівництвом шеф-кухаря ресторану маленький гість своїми руками приготує страву. Коли бургер уже готовий, його доповнюють порцією картоплі фрі. Дитина зможе з'їсти своє творіння сама або пригостити їм батьків.
Дещо з меню:
- Яйце пашот із прошуто кото під соусом Голландез – 155 грн;
- Деруни з маринованою скумбрією та копченою сметаною – 155 грн;
- Тост з авокадо, рикотою та яйцем – 155 грн;
- Бурата з томатами та листям салату – 155 грн;
- Стейк-суп із яловичиною – 155 грн;
- Паста з мітболами з індички у соусі з білих грибів – 250 грн;
- Бургер-котлета з яйцем, сирним фондю та картоплею по-ірландськи – 250 грн;
- Стейк Нью-Йорк смажений із розмарином та креветками у вершковому маслі – 350 грн.