Морозиво і сорбети власного виробництва в ресторані "DOM №10"

Морозиво і сорбети власного виробництва в ресторані DOM №10Морозиво в подільському атмосферному ресторані "DOM №10" - не просто десерт. Це своєрідний ритуал, присвячений жаркому літу. Розташуйтесь на елегантній літній терасі, прикрашеній запашними травами і садовими скульптурами, і замовте холодний десерт.

Шеф Георгій Шаруєв додав до освіжаючого смаку яскравих відтінків: в домашньому джелато об'єднав кремові вершки з розкішним трюфелем, а джелато Сабайон шеф готує з додаванням десертного вина.

Ніжні сорбети залишаються улюбленим десертом гостей ресторану в будь-яку погоду. Їх готують зі свіжих ягід, лимона і кокоса.

Щоб помножити задоволення, запросіть сомельє. Саме він знає, яким літнім вином з великої енотеки ресторану підкреслить цей особливий момент.

Ресторан "DOM №10"

Aдреса Aдреса: вул. Спаська, 10
Резерв столика Резерв столика: (044) 357 00 77; (099) 357 00 77
Повернутися до списку новин 12.06.2020
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: