Морозиво в подільському атмосферному ресторані "DOM №10" - не просто десерт. Це своєрідний ритуал, присвячений жаркому літу. Розташуйтесь на елегантній літній терасі, прикрашеній запашними травами і садовими скульптурами, і замовте холодний десерт.
Шеф Георгій Шаруєв додав до освіжаючого смаку яскравих відтінків: в домашньому джелато об'єднав кремові вершки з розкішним трюфелем, а джелато Сабайон шеф готує з додаванням десертного вина.
Ніжні сорбети залишаються улюбленим десертом гостей ресторану в будь-яку погоду. Їх готують зі свіжих ягід, лимона і кокоса.
Щоб помножити задоволення, запросіть сомельє. Саме він знає, яким літнім вином з великої енотеки ресторану підкреслить цей особливий момент.