Велика Васильківська вже давно перетворилася на головну гастроартерію української столиці. Ми дуже цьому раді і поспішаємо поділитися інформацією про нову винну локацію - Wine Love, яка розташувалася на самій "ресторанній" вулиці міста.
Концепція
Wine Love - це вир пристрастей з французьким акцентом. Місце, де гості занурюються в творчу атмосферу Парижа, п'ють гарне вино, обговорюють цікаві теми і насолоджуються моментом.
На фото: Сергій Шкарбан і Володимир Задирака, співзасновники ресторану
Співзасновники ресторану - Сергій Шкарбан і Володимир Задирака - створили місце, де хочеться любити - життя, вино, один одного і все навколо. Ось що вони кажуть про новий ресторані: "Ми хотіли створити особливе місце. Щоб кожен, хто сюди приходив, налаштовувався на почуття любові, радості і насолоди красою. Куштуєш перший шматочок страви - і не можеш впоратися із задоволенням. Робиш ковток вина - і лікуєш свою буденність. Wine Love - це про дивовижні емоції, які варті того, щоб їх стримувати".
Знаходиться Wine Love за адресою вул. Велика Васильківська, 100 (комплекс "Торонто-Київ").
Інтер'єр
Інтер'єр Wine Love - це справа рук відомого українського дизайнера Дениса Беленко. Завдяки антикварним світильникам, гвинтовим сходам XIX століття, стільцям з паризької барахолки, смугам французьких газет і т.д. дизайнеру вдалося відтворити розкішне минуле - таке таємниче і прекрасне.
obzor_restaurant_wine_love_12_2019_new_2
Уважне опрацювання всіх деталей в інтер'єрі дає гостям ресторану можливість відчути унікальну французьку атмосферу, а також почати творити і, звичайно ж, любити.
Тут все говорить про любов на самій романтичній мові світу - французьській. І навіть стіни Wine Love нашіптують гостям свої зізнання у вигляді написів і цитат про кохання, вино та мистецтво.
obzor_restaurant_wine_love_12_2019_new_3
Винна карта
Wine Love - це місце, де живе любов і вино. Шеф-сомельє ресторану Роман Ремеєв подбав про те, щоб гості ресторану насолоджувалися нестандартними винними позиціями від кращих виноробів світу.
Результат його роботи - 70% винної карти Wine Love складають біодинаміка і натуральні вина, а також унікальні винні екземпляри, які практично не представлені в широкому доступі, але добре відомі цінителям "напою істини".
"Ми любимо шампанське. Так, воно дороге. Але краще ігристого вина ще не придумали. Максимум, що за нього треба віддати - це гроші. Все можна спробувати в режимі "за келих", адже ми розуміємо, що не завжди є можливість взяти цілу пляшку", - каже шеф-сомельє ресторану.
Кухня
Так як Wine Love - це місце, яке неможливо забути, меню тут прагнули зробити відповідним. Саме тому, натхненний паризькими ресторанами, шеф-кухар Юрій Никитюк переосмислив гастрономію сучасного світу, його мультинаціональну красу і склав абсолютно унікальну лінійку добре знайомих страв, але по-новому. Тут немає смаків, як у всіх.
На фото: Юрій Нікітюк, шеф-кухар
Наприклад, салат "Цезар" в ресторані Wine Love готують не так, як скрізь. Класичні сухарики тут стали крихтами, в які обвалюють листя ромену, свіжі помідори - обсмажують, шматочки індички перетворилися в паштет, а замість яєць додають в салат тільки в'ялений жовток.
На фото: Лосось запечений у солі з овочами (230 грн)
Щоб приготувати тунець, в ресторані Wine Love використовують технологію приготування телятини, яку створив один з найвідоміших шеф-кухарів сучасності - Массімо Боттурі. Експеримент з рибою вийшов дуже вдалим, а смак - просто незабутній!
Для приготування страв команда ресторану Wine Love використовує тільки екологічно чисті фермерські продукти, а також по максимуму приділяє увагу локальним інгредієнтам.
На фото: Психоделічний тунець (320 грн)
Бар
Барні історії - ще одна смачна сторінка Wine Love. 10 позицій: 3 аперитива, 3 дижестива, і ені-дрінка ( "Блудлива Мері", джин-тонік і шеррі-тоніки).
obzor_restaurant_wine_love_12_2019_new_4
Шеф-бармен Олег Шипоша прагнув збалансувати по-новому класику, зробити її різноманітною і особливою. Навіть класичні "Блудлива Мері" тут "звучить" оригінально, адже її готують на фірмовому соусі "Мадейра", а також додають суміш спецій з 22-х інгредієнтів і подають напій під сирно-вершковою піною з дорблю і пармезану.
Адреса: вул. Велика Васильківська, 100, комплекс "Торонто-Київ".
Час роботи: з 12:00 до 02:00 (п'ятниця-субота), з 12:00 до 23:00 (неділя-четвер).
Офіційне відкриття: 3 грудня 2019.