Wine Love: нова винна локація в центрі Києва

Заклад
03.12.19
5265

Велика Васильківська вже давно перетворилася на головну гастроартерію української столиці. Ми дуже цьому раді і поспішаємо поділитися інформацією про нову винну локацію - Wine Love, яка розташувалася на самій "ресторанній" вулиці міста.

 

Концепція

Wine Love - це вир пристрастей з французьким акцентом. Місце, де гості занурюються в творчу атмосферу Парижа, п'ють гарне вино, обговорюють цікаві теми і насолоджуються моментом.

Wine Love: новая винная локация в центре Киева

На фото: Сергій Шкарбан і Володимир Задирака, співзасновники ресторану

 

Співзасновники ресторану - Сергій Шкарбан і Володимир Задирака - створили місце, де хочеться любити - життя, вино, один одного і все навколо. Ось що вони кажуть про новий ресторані: "Ми хотіли створити особливе місце. Щоб кожен, хто сюди приходив, налаштовувався на почуття любові, радості і насолоди красою. Куштуєш перший шматочок страви - і не можеш впоратися із задоволенням. Робиш ковток вина - і лікуєш свою буденність. Wine Love - це про дивовижні емоції, які варті того, щоб їх стримувати".

Знаходиться Wine Love за адресою вул. Велика Васильківська, 100 (комплекс "Торонто-Київ").

Інтер'єр

Інтер'єр Wine Love - це справа рук відомого українського дизайнера Дениса Беленко. Завдяки антикварним світильникам, гвинтовим сходам XIX століття, стільцям з паризької барахолки, смугам французьких газет і т.д. дизайнеру вдалося відтворити розкішне минуле - таке таємниче і прекрасне.

 

Уважне опрацювання всіх деталей в інтер'єрі дає гостям ресторану можливість відчути унікальну французьку атмосферу, а також почати творити і, звичайно ж, любити.

Тут все говорить про любов на самій романтичній мові світу - французьській. І навіть стіни Wine Love нашіптують гостям свої зізнання у вигляді написів і цитат про кохання, вино та мистецтво.

 

Винна карта

Wine Love - це місце, де живе любов і вино. Шеф-сомельє ресторану Роман Ремеєв подбав про те, щоб гості ресторану насолоджувалися нестандартними винними позиціями від кращих виноробів світу.

Результат його роботи - 70% винної карти Wine Love складають біодинаміка і натуральні вина, а також унікальні винні екземпляри, які практично не представлені в широкому доступі, але добре відомі цінителям "напою істини".

Wine Love: новая винная локация в центре Киева

 

"Ми любимо шампанське. Так, воно дороге. Але краще ігристого вина ще не придумали. Максимум, що за нього треба віддати - це гроші. Все можна спробувати в режимі "за келих", адже ми розуміємо, що не завжди є можливість взяти цілу пляшку", - каже шеф-сомельє ресторану.

Wine Love: новая винная локация в центре Киева

 

Кухня

Так як Wine Love - це місце, яке неможливо забути, меню тут прагнули зробити відповідним. Саме тому, натхненний паризькими ресторанами, шеф-кухар Юрій Никитюк переосмислив гастрономію сучасного світу, його мультинаціональну красу і склав абсолютно унікальну лінійку добре знайомих страв, але по-новому. Тут немає смаків, як у всіх.

Wine Love: новая винная локация в центре Киева

На фото: Юрій Нікітюк, шеф-кухар

 

Наприклад, салат "Цезар" в ресторані Wine Love готують не так, як скрізь. Класичні сухарики тут стали крихтами, в які обвалюють листя ромену, свіжі помідори - обсмажують, шматочки індички перетворилися в паштет, а замість яєць додають в салат тільки в'ялений жовток.

Wine Love: новая винная локация в центре Киева

На фото: Лосось запечений у солі з овочами (230 грн)

 

Щоб приготувати тунець, в ресторані Wine Love використовують технологію приготування телятини, яку створив один з найвідоміших шеф-кухарів сучасності - Массімо Боттурі. Експеримент з рибою вийшов дуже вдалим, а смак - просто незабутній!

Для приготування страв команда ресторану Wine Love використовує тільки екологічно чисті фермерські продукти, а також по максимуму приділяє увагу локальним інгредієнтам.

Wine Love: новая винная локация в центре Киева

На фото: Психоделічний тунець (320 грн)

 

Бар

Барні історії - ще одна смачна сторінка Wine Love. 10 позицій: 3 аперитива, 3 дижестива, і ені-дрінка ( "Блудлива Мері", джин-тонік і шеррі-тоніки).

 

Шеф-бармен Олег Шипоша прагнув збалансувати по-новому класику, зробити її різноманітною і особливою. Навіть класичні "Блудлива Мері" тут "звучить" оригінально, адже її готують на фірмовому соусі "Мадейра", а також додають суміш спецій з 22-х інгредієнтів і подають напій під сирно-вершковою піною з дорблю і пармезану.

 

Адреса: вул. Велика Васильківська, 100, комплекс "Торонто-Київ".

Час роботи: з 12:00 до 02:00 (п'ятниця-субота), з 12:00 до 23:00 (неділя-четвер).

Офіційне відкриття: 3 грудня 2019.

Facebook

 

Автор: Світлана Єфимець; Фотографії: власність закладу
load...
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Популярні заклади

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
<ПредСлед>
ПнВтСрЧтПтСбВс
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234