Старий Новий рік заведено зустрічати в колі рідних. Вечеря в цей вечір вважається Щедрою, адже святковий стіл наповнений різними ласощами. Київські заклади готові розділити ці приємні клопоти. Обирайте ресторан до душі, збирайте всю сім'ю та вирушайте святкувати Старий Новий рік.
Царське Cело
Це заклад з українською кухнею. У меню багато традиційних національних страв із різних регіонів країни. В ресторані "Царське Село" збереглися оригінальні рецепти та назви страв.
Інтер'єр оформлений у стилі автентичного українського села та прикрашений оригінальними деталями: глечиками, сіном і вишитими рушниками.
З чим відзначати Старий Новий Рік: безалкогольні напої - справжній узвар або морс з журавлини (45 грн). Алкогольні напої - хреновуха. малиновка, смородиновка (60 грн).
Де: вул. Лаврська, 22.
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.
Веранда на Дніпрі
У ресторані "Веранда на Дніпрі" представлена кухня різних країн світу. Переважно в меню страви європейських країн.
Заклад знаходиться на території парку і схожий на дерев'яний будинок. Інтер'єр поєднує у собі європейський стиль і дачний затишок.
З чим відзначати Старий Новий Рік: японська настоянка саке (135 грн), перуанський піско (98, 145 грн), французький кальвадос (285, 405 грн).
Де: Набережне шосе, 11а.
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.
Villa Riviera
Villa Riviera - це сімейний італійський ресторан. У меню закладу представлена європейська та східна кухні. Піцу в ресторані готують за всіма італійським канонам: на неаполітанському борошні у печі.
В інтер'єрі використовуються натуральне дерево та мідь, а родзинкою закладу стали панорамні вікна з видом на затоку Дніпра.
З чим відзначати Старий Новий Рік: ігристе вино (195 грн), кріплені вина (140, 165 грн).
Де: Дніпровська набережна, 14Д
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.
Чачаварня
Чачаварня - це заклад з грузинською душею. В меню ресторану страви національної грузинської кухні. Особливе місце займають страви на мангалі. Всі рецепти зберегли автентичність кухні, а гості можуть спостерігати, як чачавар готує традиційні напої прямо в залі.
Інтер'єр ресторану лаконічний. У ньому присутні грузинські орнаменти та візерунки на подушках.
З чим відзначати Старий Новий Рік: класична домашня чача (70 градусів) з тархуна, м'яти, кавуна і цитрусових (59, 69 грн)
Де: вул. Пушкінська, 1-3/5.
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.
Fabius
Fabius - це заміський комплекс. У ресторані представлена італійська кухня, яку удосконалив шеф-кухар. Особливістю місця вважається власна сироварня, де виготовляють 10 сортів сиру, і пекарня.
Інтер'єр оформлений в стилі американського лофту. У ресторану є 2 поверхи, щоб розмістити гостей.
З чим відзначати Старий Новий Рік: крижаний шот (105 грн), лімончелло (170 грн).
Де: Столичне шосе, 70.
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.
Mr. Zuma
Ресторан сучасної азійський кухні "Mr. Zuma" знаходиться в самому центрі столиці. Відкрита шоу-кухня приваблює всіх гостей. Шеф-кухар закладу стежить за головними фуд-трендами та вміло поєднує їх з традиційною японською кухнею. Також в закладі авторська коктейльна карта.
В інтер'єрі поєднуються азійські мотиви та сучасний стиль. Ресторан привертає увагу видовою терасою і шоу-кухнею.
З чим відзначати Старий Новий Рік: саке (180, 380 грн), сливове вино (196 грн).
Де: Спортивна площа, 1а.
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.
Мацоні
У Києві є два ресторана "Мацоні". Це заклад, який спеціалізується на грузинській кухні. Їх особливістю є сироварня прямо у ресторані.
У залах багато деталей з натурального дерева і плетених елементів декору. Також в приміщенні багато живих рослин та національних атрибутів.
З чим відзначати Старий Новий Рік: чача (68 - 42 грн).
Де: бул. І. Шамо, 1/5, вул. Велика Васильківська, 114.
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.
REBER BAR
Ресторан "REBER BAR" – ініціатива засновника українського пивоварного бренду "ЧУМАКОВ". Фірмова страва – це ребра. Їх у меню декілька позицій. Утім вибір страв може задовольнити не лише любителів такої поживної їжі. Акцент у REBER BAR зроблено на пиві, але в закладі працює повноцінний бар, де гості можуть спробувати класичні та авторські коктейлі.
Оригінальні дизайнерські рішення в інтер’єрі влучно передають концепцію закладу та створюють ідеальну атмосферу для теплих зустрічей, ділового обіду, або дружнього застілля.
З чим відзначати Старий Новий Рік: дегустаційний сет з 10-ти крафтових пивних напоїв (330 грн).
Де: вул. Велика Васильківська, 13/1.
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.
Taverna грецька кухня
Ресторан "Taverna грецька кухня" спеціалізується на національній грецької кухні. Страви готуються за сімейними рецептами на відкритому вогні. Також в закладі представлений широкий вибір морепродуктів.
Інтер'єр виконаний в середземноморському стилі. Зали виконані в синьо-білих тонах. На поличках стоять справжні глечики, багато живої зелені.
З чим відзначати Старий Новий Рік: настойки з корицею, маракуєю, вишнею на бурбоні та цитрусові (50 грн).
Де: Русанівська набережна, 4.
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.
DOM №10
Меню ресторану "DOM №10" розроблено в форматі comfort food. У ньому зібрані найпопулярніші страви з різних країн світу. У винній карті закладу представлено понад 400 позицій.
Інтер'єр виконаний у стилі старого подільського будиночка. Тут є флігель, вітальня, оранжерея, майстерня та бібліотека.
З чим відзначати Старий Новий Рік: дижестив після вечері з різних країн світу (85-127 грн).
Де: вул. Спаська, 10.
Резерв столів: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93.