Банкети - це святе. І жоден карантин цього не змінить. Якщо у вас є бажання відсвяткувати своє свято красиво, безпечно і зі смаком, обирайте локації з нашого списку. Ми зібрали ресторани, де ваш банкет пройде на ура!
Olympic
Локація, яку сміливо можна назвати спеціалізованим рестораном для проведення банкетів. Для святкувань тут пропонують банкетний зал (посадка - 50 гостей), оформлений в стилі прованс. Також є додатковий зал для дискотеки (на вимогу). Кухня - європейська, є спеціально розроблене банкетне меню.
Банкетні пропозиції:
- Текстиль на вибір без доплат.
- Діє акція: 6-й лимонад в подарунок.
- Декор столу молодят (при замовленні понад 25 000 грн).
- Весільний номер в подарунок (при замовленні від 25 000 грн).
- Можливість принести будь-який алкоголь.
Де: вул. Госпітальна, 1.
Середній чек: від 800 грн.
Контакти: (095) 684 23 50.
Bootlegger
Незалежно від періоду доби, дня тижня, вашого настрою або стилю - в Bootlegger завжди радо приймають від маленьких до великих компаній.
У ресторані за попередньою домовленістю дозволено приносити свій алкоголь. Можливо також закриття всього ресторану під ключ.
Гостям пропонують три основні зони для проведення банкетів:
- Основний зал (50 чол. банкет і 120 чол. фуршет);
- Тераса в некурящей зоні (20 чол. банкет і 30 чол. фуршет);
- Тераса в кращій зоні (35 чол. банкет і 75 чол. фуршет).
Банкетні пропозиції:
- Можливість підключити свою апаратуру.
- Дитячий куточок.
- Зона Play Station.
- Жива музика (замовлення під банкет).
- Настільні ігри.
Де: проспект Возз'єднання, 5.
Середній чек: від 600 грн.
Контакти: (093) 128 41 50.
NEGORKIY
Ресторан, який пропонує своїм гостям американську, східну, європейську і авторську кухні. "Зоряні" позиції в меню - це американські стейки з мармурової яловичини, хоспер, WOK-меню і морепродукти, зокрема дикий лосось Label Rouge.
Інтер'єр ресторану виконаний в спокійних пастельних тонах. Комфортні глибокі крісла, прекрасна панорама за вікном, легкий джаз - все це створює сприятливу атмосферу для відпочинку, а також проведення банкетів в NEGORKIY.
У ресторані є 2 банкетні зали для проведення свят: один вміщує до 30-ти гостей, а другий - до 60-ти. Також є банкетний менеджер, який завжди допоможе з підбором страв і організацією вашого свята.
Банкетні пропозиції:
- Можливість розробити індивідуальне сет-меню для вашого торжества.
- Послуга cork fee.
- Наявність обладнання для проведення свята банкету в будь-якому форматі.
- Можливість закрити ресторан під ключ під ваш захід.
Де: вул. Антоновича, 74.
Середній чек: 800 грн.
Контакти: (063) 977 11 19.
Prynada Ukrainian Cafe
Це актуальна українська кухня, яка припаде до смаку кожному гостю, вишуканий і легкий інтер'єр, який не потребує додаткового декору, і, звичайно ж, професійна команда.
В ресторані "Prynada Ukrainian Cafe" можна провести банкет будь-якої складності: корпоративи, фуршети, дні народження, весілля, ділові зустрічі, майстер-класи тощо.
Банкетні зали:
- "Веранда" (банкет - 45 осіб, фуршет - 60 осіб);
- "Петриківка" (банкет - 70 осіб, фуршет - до 100 осіб);
- "Вишиванка" (банкет - 30 осіб, фуршет - 35 осіб);
- "Витинанка" (банкет - до 25 осіб, фуршет - 25 осіб).
Банкетні пропозиції:
- Весільний координатор і безкоштовна передвесільна дегустація для молодят.
- Для іменинників - готове меню на 10 персон + караоке за 5 500 грн в будні дні (понеділок - четвер) або дисконт -20% на меню бару і кухні (крім позицій, позначених зірочкою в меню).
- Для корпоративних заходів - спеціальна ціна на послугу cork fee, караоке та послуги діджея, а також безкоштовна дегустація меню.
- У будні дні є можливість закрити під свій захід (незалежно від кількості гостей) будь-який з 4-х залів.
Де: пр. Героїв Сталінграда, 24.
Середній чек: від 500 грн.
Контакти: (067) 010 86 88.
Fiji Lounge Bar
Лаунж або караоке - тут ви знайдете свій формат відпочинку і проведення часу. У будь-якому випадку, буде весело, атмосферно і при цьому шалено смачно. Загальна характеристика усіх банкетів - індивідуальний підхід і позитивні емоції.
Банкети в ресторані "Fiji Lounge Bar" неодмінно запам'ятаються гостям з позитивного боку. Адже тут вміють чути гостей, складати для них ідеальне меню, прогнозувати і передбачати бажання.
Зали для проведення банкетів:
- "Веранда" (банкет - 45 осіб, фуршет - 60 осіб);
- "Хатина" (банкет 20 чоловік, фуршет 20 осіб);
- "Акваріум" (банкет 40 чоловік, фуршет 50 осіб;
- "Фіджі" (60 осіб, посадка острівцями);
- "Віп Фіджі" (25 осіб банкет, 30 осіб фуршет);
- "Фіджі + Віп" (90-100 осіб фуршет).
Банкетні пропозиції:
- Замовник свята отримує особистого менеджера, який допоможе організувати свято найкращим чином.
- Для іменинників - готове меню на 10 персон з топових позицій за 6000 грн або 20% кешбек на бонусний рахунок в додатку лояльності Fiji Group, або частину свого алкоголю з собою.
- Для корпоративних заходів - спеціальна ціна на послугу cork fee, караоке та послуги діджея, а також професійна допомога в організації вашого свята від А до Я.
Де: вул. Сагайдачного, 14В.
Середній чек: від 600 грн.
Контакти: (067) 215 98 88.
HayLoft 2.0
Це відображення сучасної України - вільної, смачної, інтелігентної і стильної. Тут є все, що притаманне традиціям: привітність, щедрий стіл і красива музика, і все це в неймовірній подачі натхненної команди, яка змушує повертатися сюди знову і знову.
HayLoft 2.0 володіє всім, що важливо для проведення різних заходів і банкетів, від вечірок до душевних весіль. Тут працює професійна команда, яка допоможе в організації вашого заходу (від меню до декору залу, а також в підборі розважальної програми), гарантує індивідуальний підхід до кожного гостя, лояльні умови та дотримання всіх карантинних норм.
Зали для проведення банкетів:
- "Основний зал" (банкет - 55 осіб, фуршет - 80 осіб);
- "ВІП" (банкет - 30 осіб, фуршет - до 35 осіб).
Банкетні пропозиції:
- Для іменинників - пакет "Surprise" (готове меню на 10 персон з топових позицій меню за 5500 грн + на вибір в подарунок (фотограф на годину, святковий торт або діджей на 3 години), або 20% дисконт на меню бару і кухні.
- Для корпоративних заходів - професійна організація свята під ключ, спеціальна ціна на послугу корк фі.
Де: пр. Академіка Глушкова, 1 (центральний вхід в парк ВДНГ).
Середній чек: від 600 грн.
Контакти: (067) 501 48 88.
Gastro Bar 7
Gastro Bar 7 філігранно об'єднує в собі українську, тайську і європейську кухні. Це дивовижно смачний коктейль-бар, де можна відчути "natural" післясмак в коктейлях, приготовлених з натурального пюре за авторським рецептом, і забути про похмілля. А ще це естетика у всіх її проявах: інтер'єр, індивідуальний сервіс, атмосфера, меню.
Для професійної команди Gastro Bar 7 немає нічого неможливого, вона із задоволенням організує будь-яке ваше свято на вищому рівні.
Зали для проведення банкетів:
- Vip зал (банкет - 30 осіб, фуршет 30 - людина);
- Основний зал (банкет 20 чоловік, фуршет - 50 осіб). Під закриття - фуршет 80-100 чоловік.
Банкетні пропозиції:
- Для іменинників - 20% дисконт на меню бару і кухні, крім позицій із зірочкою.
- Для корпоративних заходів - допомога в організації тематичної вечірки, організація свята під ключ, послуга корк фі (200 грн за відкриту пляшку).
- Є можливість закриття бару під ваше свято (пт, сб - 70 000 - 80 000 грн., в будні дні - 40 000 грн).
Де: вул. Пушкінська, 9а.
Середній чек: від 500 грн.
Контакти: (067) 501 68 88.
Gastronom food&wine bar
Ресторан "Gastronom food&wine bar" - це нове культове місце, яке знаходиться в історичному центрі столиці. Для вас працюють магазин, ресторан і контактний винний бар. І це все - в одному місці.
На вітрині ресторану представлена продукція від крафтових виробників, широкий асортимент готових страв і закусок до хліба і вина. Страви на будь-який смак і висока якість кожного інгредієнта! Тут ви знайдете хлібні вироби без глютену і десерти без цукру. Понад 130 пляшок вина з різних регіонів і улюблені страви від Шефа. Gastronom - це баланс простої і смачної їжі з келихом вина. Просто! Смачно! За чесну ціну! У Gastronom - на будь-яку подію з вином.
Банкетні пропозиції:
- Окремий зал (посадка - 50 місць, бар: 6 місць);
- Діє пропозиція: -15% на основне меню;
- Декор столу (додаткова оплата);
- Послуга Cork fee;
- Можливість підключити свою апаратуру (замовити від партнерів зі знижкою);
- Можливість закрити ресторан під св'ято;
- Можливість замовити меню від Шефа під замовлення клієнта.
Де: вул. Володимирська, 61/11.
Середній чек: від 500 грн.
Контакти: (096) 096 80 08.