Boho - нова pre-party локація на карті Києва. Простір, де їжа, коктейлі й музика зведені в культ, і кожного, хто до нього приєднається, чекає неземне задоволення.
Так нам обіцяли. RestOn перевіряє.
Концепція
У класичному розумінні pre-party - відправна точка вечора, аперитив перед основними веселощами. Boho, слідуючи цим визначенням, взяв за основу своєї філософії яскраву кухню Паназії, оригінальні коктейлі та якісний звук (як живих виступів, так і караоке-системи).
Назва ресторану виправдовує зміст. Boho як стиль - це гламурна версія хіпі, недбалий шик: дуже точний опис атмосфери закладу.
Інтер'єр
Над дизайном трудився Руслан Солнарьов. Безумовно, у Руслана є свій культ - і це використання натуральних матеріалів.
Так, основне панно, всередині якого розміщено напис «Boho», виготовлено з бичачих рогів (5 тисяч штук!), також вони були використані при виготовленні світильників. Улюблений матеріал - дерево: на ще одній стіні зібрали панно з його фігурних зрізів, на стелі - «Річку Часу» з кілків, а дерев'яний шпон, по якому пройшлися 3d лазером, перенесли на барну зону.
На окрему увагу заслуговує вокал-бар і його шумопоглинаюча стіна у вигляді шкіряних ромбів з імітацією під пітона. Як і барна стійка з суцільного шматка онікса, виглядає неймовірно!
В якості етнічних елементів використані маски й ідоли, вони зустрічають гостей при вході.
Ближче до весни в закладі з'явиться всесезонна тераса з окремим баром. З нею загальна кількість посадкових місць розшириться до 200.
Кухня
За кухню відповідальний Кирило Щербаков та два су-шефа. Кирило багато років пропрацював в Buddha Bar Kiev, так що паназійське направлення йому знайоме не з чуток.
Японія, Китай, Індія, В'єтнам і Таїланд - це не тільки риба і морепродукти, рис, локшина, це ще соуси й спеції. Вони-то і являють собою основну «фішку».
В меню ресторану зібрані блюда, приготовлені в вокі або на японському грилі робатта, дим сами, традиційні супи, сашимі й роли.
Ми запитали у PR директора ресторану Тетяни Роблес, які позиції користуються особливою популярністю та чим команда шефа готова дивувати гостя:
«Сучасного гостя складно здивувати інгредієнтами й подачами: він багато що знає і багато де був. Наша сильна сторона - стабільна якість продукту. Для pre-party це особливо цінно.
Напевно, щодо азіатскокого вектора у більшості є усталені уявлення, тому гості частіше консервативні в своєму виборі і замовляють, наприклад, качку по-пекінськи або тигрові креветки в жовтому каррі; якщо ж їм хочеться експериментів, в хід йдуть сашимі з тунця або лосося на розпеченому соляному камені і роли без рису».
До речі, останні - крута вигадка для тих, хто ретельно стежить за фігурою. Фактично це чистий білок: риба, загорнута в рисовий папір, з додаванням (або без) водоростей і авокадо.
Бар
Баром завідує Олексій Костенюк. Для Boho він створив карту з трьох розділів, в кожній десять позицій.
Modern Classic - назва говорить сама за себе: це всесвітньо відомі коктейлі, адаптовані під специфіку закладу. Наприклад, Маргариту готують зі сливою, а Манхеттен - із саке.
Boho Signature - одноосібна фантазія Олексія. Парочка коктейлів з цього розділу: злегка солодкий, ванільний Tuk Tuk з ароматом троянди, пікантний Sergeant Pepper зі смаком стиглої полуниці й цитруса.
І нарешті World Trends з нотами в дусі Boho: Clover field зі смаком ялівцю і лавандою, Popcorn from Tennessee з двома видами віскі й банановим лікером.
Любителі «чистого» алкоголю оцінять карту віскі. Віскі, включаючи скотч і бурбон, на барі більше 30 видів. Для зручності в меню вони розділені за різними параметрами: легкість, торф'янистість і т.п. Ідея припаде до вподоби як справжнім знавцям цього напою, так і його поціновувачам.
Розваги
У розважальній програмі Boho - dj-сети, живі виступи й караоке.
Вокал-бар (караоке) працює з четверга по неділю з 21:00 до 06:00. За анонсами подій слідкуйте на сторінці закладу в соцмережах.
Must-try:
- Свинина з ананасом і рисом жасмін під сичуанським соусом в вокі - 165 грн.
- Спайси попкорн із тигрових креветок - 215 грн.
- Качка по-пекінськи (1/2) - 1150 грн.
- Лосось з соусом юзу на розпеченому соляному камені - 198 грн.
- Філадельфія класична з лососем - 255 грн.
Висновок
Обіцянки не брешуть: Boho показує високий клас в якості їжі, бару, сервісу та розваг. Гедоністам, гурманам і естетам сподобається.
Адреса: вулиця Івана Федорова, 4
Автор: Христина Ольшанська, Фото: власність закладу
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Безкоштовний резерв столика в ресторанах Києва
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Банкетні зали Києва