Підготовка до наймасштабнішого свята зими - Нового року, - стартувала. І як ніколи стає актуальним питання про місце проведення новорічного банкету.
Редакція RestOn вирішила полегшити завдання всім читачам порталу, і вже знайшла «те саме» місце, де є всі умови для проведення ідеального корпоративу або будь-якого святкового заходу. Говорити ми будемо про преміум-локацію і один із найуспішніших проектів Миколи Тищенка - ресторан тайської та європейської кухонь Coin.
Бездоганно приготовлені авторські й класичні страви, ідеально розроблена винна карта, уважне обслуговування зробили ресторан Coin улюбленим місцем для відпочинку столичних гастроінсайдерів і гостей Києва. Але чи варто вибирати це місце для святкування «особливих приводів»? У нас є як мінімум 5 причин, щоб вважати саме так. Детально аргументуємо свою позицію в нашому новому огляді!
Причина №1. Індивідуальний підхід до організації свята
У ресторані Сoin приділяють особливу увагу проведенню урочистостей і створенню пам'ятних подій. Тут можна замовити «свято під ключ», довіривши всі організаційні клопоти професійній команді ресторану. У гостя завжди є можливість вибрати найрізноманітніші страви, напої і кальянную карту, а також декоративне й флористичне наповнення, повний спектр звукового і музичного супроводу та ін.
Можна влаштувати свято на всій території ресторану, орендувати основний зал (банкет - 200 гостей, фуршет - 400) або VIP-кімнату на 30-45 гостей. Є можливість розділити основний зал на блоки за допомогою спеціальних конструкцій. Кожен такий міні-зал буде розрахований на потрібну вам кількість гостей, а також мати свої освітлення, музику, декорації. Це створює відчуття, що ресторан закритий під ваш банкет, роблячи свято максимально комфортним і затишним.
Ресторан Coin - одна з небагатьох столичних локацій, яка може похвалитися відсутністю обмежень по звуку й світлу, навіть якщо на вулиці глибока ніч. Відмінна звукоізоляція і регульоване освітлення по зонах дають можливість не турбуватися про сусідів і святкувати без будь-яких обмежень і заборон.
Причина №2. Естетика інтер'єру
Coin - локація преміум-класу, розрахована на відвідувачів з відмінним смаком. Тож не дивно, що інтер'єр ресторану естетично привабливий, вишуканий і витончений - подібно до своїх гостей, які цінують не тільки смачну їжу, але також обстановку навколо.
Місце вражає своїми обсягами та можливостями. Близько 400 м2 відведено під зали закладу, і стільки ж - під його відкриту кухню. Кухня розділена на 3 підтипи - основну (тайську), середземноморську та японську зони.
Мармур, мідь, дерево, натуральна шкіра, онікс гармонійно переплітаються в інтер'єрі закладу, немов фарби на полотні талановитого художника. З головних «родзинок» ресторану - 60 ексклюзивних дизайнерських ламп, які були привезені з Європи й розміщені по всьому його периметру.
Ще одна «гордість» закладу - це унікальний винний льох, де зберігаються позиції з усіх куточків земної кулі, починаючи від 1990 року випуску. У «Coin» він розділений на спеціальні секції з регульованою температурою - важлива умова для правильного зберігання вин (білі зберігаються при +8, червоні - при +16). Так воно зберігає свої властивості, а смак і аромат максимально розкриваються вже у вас в бокалі.
Причина №3. Інтернаціональне меню та страви високої кухні
Меню ресторану Coin - це поєднання середземноморської, італійської, тайської та японської кухонь. Ідеальний смак і гарна подача страв - головні принципи роботи шеф-кухаря закладу і його команди.
Страв дуже багато, і всі вони заслуговують найвищої похвали й оцінки. З «фаворитів», за версією постійних гостей закладу, - "завугільне" філе телятини з трюфельним парфе, запеченим шпинатом, листковим крамблем і ароматним фюме, яке подається на розжареному вугіллі, а також філе шотландського лосося, запечене в банановому листі.
Рекомендуємо також звернути увагу на новинку меню - пасту або різотто з різноманітними начинками, які подаються в голівці сиру Пармезан. Блюдо готується прямо на ваших очах і займає цей процес не більше 5 хвилин.
Любителям солодкого ресторан Coin пропонує особливий десерт - ніжну Танцюючу троянду.
Причина №4. Барна карта на будь-який смак
Алкогольна карта ресторану Coin - справжня знахідка для всіх, хто любить «напої міцніше». У закладі вам запропонують алкоголь на будь-який смак і настрій: більше 300 найменувань білого й червоного вина, аперитиви на чівасі й оригінальну лінійку з 10-ти тайських коктейлів, приготовлених на суто тайських продуктах. Цікаві поєднання і смакові відкриття - гарантовані.
Рекомендуємо звернути увагу на незвичайні, але цікаві Самуї Сауер, Мілк Май Тай і Ананасовий Тіні, або ж вибрати «улюбленця» за версією гостей Coin - коктейль «Сніданок у Тищенко». Він містить високий рівень міцності й володіє досить насиченим авторським смаком, а подається при цьому в чайнику з чашкою, яка додається до нього.
Причина №5. Дитяче дозвілля
Не забули в ресторані Coin і про самих маленьких відвідувачів. На території локації розміщена функціональна дитяча кімната на 100 м2, а також працює няня. Поки дітки зайняті іграми та розвагами, їхні батьки можуть повноцінно насолоджуватися відпочинком, не хвилюючись за своїх малюків.
По п'ятницях і суботах ресторан готує справжню арт-програму з кулінарними майстер-класами та курсами. Ще одна «радість» для дітей та їхніх батьків - це освітньо-ігровий комплекс вихідного дня Coin Kids, спрямований на розвиток у дитини творчих і аналітичних здібностей. Заняття включають в себе близько 13 напрямків - від міксології і кулінарії до ейдентикі і SMM-курсу.
Must try:
Основне меню
- "Завугільне" філе телятини з трюфельним парфе, запеченим шпинатом, листковим крамблем і ароматним фюме - 590 грн;
- Філе шотландського лосося в банановому листі - 540 грн;
- Спрінг-роли з креветками, горіховою нугою й соусом манго-чилі-лайм - 325 грн;
- Паппарделле з грибами в сирі - 576 грн;
- Локшина Веган Пад Тай - 180 грн;
- Десерт Танцююча Роза - 295 грн.
Коктейльна тайська карта
- Сніданок у Тищенко - 395 грн;
- Ананасовий Тіні - 145 грн;
- Самуї Сауер - 270 грн;
- Мілк Май Тай - 270 грн;
- Пандановий Джулеп - 190 грн.
Адреса: вул. Болсуновська, 13-15, БЦ IQ Business Centre, 3 поверх
Час роботи: щодня з 12:00 до останнього гостя.