Календар невблаганно наближає нас до зимових свят, щодня натякаючи: пора б уже визначитися з місцем проведення новорічного корпоративу!
Редакція RestOn не стала відкладати рішення такого важливого питання на потім і відправилася на пошуки ідеальної ресторанної локації! Результати нашого «корпоративного походу» вже в новому огляді.
Coin
Преміум-локація відомого ресторатора Миколи Тищенка запрошує всіх поціновувачів високої кухні та відмінного вина провести новорічний корпоратив «зі смаком».
У ресторані Coin ви можете замовити найрізноманітніші страви середземноморської, тайської, італійської, японської кухонь, напої і кальянную карту, а також декоративне й флористичне наповнення, повний спектр звукового і музичного супроводу для вашого свята.
Банкетні зали:
- Основний зал (банкет - 200 гостей, фуршет - 400);
- VIP-кімната (30-45 гостей).
Є можливість розділити основний зал на блоки за допомогою спеціальних конструкцій. Кожен такий міні-зал буде розрахований на необхідну для вас кількість гостей, а також мати свої освітлення, музику, декорації.
Де: вулиця Болсуновських, 13-15, БЦ IQ Business Centre, 3 поверх.
Середній чек: від 800 грн.
Контакти: 068 710 77 77.
QUEEN COUNTRY CLUB
Заміський комплекс, який ідеально підходить для святкування не тільки Нового Року, але й будь-якого іншого свята. Банкети, корпоративи, дні народження, ювілеї, весілля, дитячі свята... QUEEN COUNTRY CLUB готовий прийняти будь-яке свято та зробити його яскравим, стильним і смачним.
Красива територія в 15 хвилинах від Києва, панорамний вид на сосновий ліс, європейська, східна, українська кухні, спеціально розроблене дитяче меню, виступи зірок, live vocal, DJ... Що ще потрібно для ідеального новорічного корпоративу? Тільки ваш гарний настрій!
Спеціальні пропозиції: 20% знижки на проведення банкетів.
Банкетні зали:
- Тепла тераса (загальна посадка - 200 гостей);
- 5 VIP-альтанок.
Де: Козин, Обухівський шосе, 55 (30-й км Столичного шосе).
Середній чек: від 700 грн.
Контакти: 068 111 18 88.
ESHAK
Запрошуємо вас зустріти Новий Рік в справжню східну казку - культове місце ESHAK. Кухня ресторану - європейська, українська та східна. Заклад поєднує в собі східну культуру й сучасне уявлення про розкіш, яка асоціюється з перськими килимами, достатком зелені, м'якими диванами, дерев'яними меблями і т.і. Все це знайшло своє відображення в інтер'єрі ресторану, що нагадує східну казку, яку зовсім не хочеться покидати.
Новорічну ніч в ресторані ESHAK прикрасять виступи кращих DJ, зірок, іменна LED-анімація на вході, Дід Мороз і Снігуронька, танець живота. Так що буде цікаво!
Банкетні зали:
- Літня тераса, яка працює цілий рік;
- Картинний зал;
- Камінна зала;
- VIP-кімнати.
Банкети & фуршети: від 10 до 500 гостей.
Де: вулиця Велика Васильківська, 85/87.
Середній чек: від 600 грн.
Контакти: 044 383 33 00.
Samogon Grill Bar
Нещодавно на Печерську відкрився смачний і веселий ресторан, де подають багато соковитого м'яса й апетитний крафтовий алкоголь. Головне правило закладу під час проведення корпоративу: «Організуємо, проведемо і нікому не розповімо!»
Особливості ресторану: відкрита кухня і три види гриля (гриль для шаурми, гриль для курки, тепан), крафтовий самогон, 7 видів фірмових hand-made наливок, бармени-професіонали, привітний персонал. Є сцена, танцпол, власне музичне, світлове й звукове обладнання, кожен день звучать якісні сети від DJ, а живою музикою можна насолодитися з середи по суботу у виконанні кращих cover-band Києва.
Спеціальні пропозиції: надають власне музичне обладнання і пригощають крафтовими наливками.
Банкетні зали:
- Основний зал (до 100 гостей, фуршет - до 150);
- Банкетний зал №1 (10 гостей);
- Банкетний зал №2 (16 гостей).
Де: бульвар Лесі Українки, 34а.
Середній чек: від 500 грн.
Контакти: 068 484 24 84.
Три Вилки
Гурманам Києва добре відомий ресторан преміум-формату «Три Вилки». Одна з головних його особливостей - вміння наділяти відомі й знайомі всім інгредієнти новим звучанням, створюючи цікаві смакові поєднання і оригінальні подачі.
Ресторан «Три Вилки» - це перше місце не тільки в Києві, а й в Україні, де на практиці реалізується «Crossover». Це унікальний кулінарний підхід, який має на увазі незвичайні поєднання традицій і стилів, відсутність заборон на експерименти з компонентами і повну свободу фантазії шеф-кухаря.
Ресторан «Три Вилки» - це те, що потрібно для яскравого й незабутнього святкування новорічного корпоративу і не тільки. Локація прекрасно підходить для проведення банкетів будь-якої складності, а для іменинників тут діє додаткова знижка -25% (за попереднім замовленням).
Спеціальні пропозиції: послуга cork fee (300 грн/пляшка).
Банкетні зали:
- Основний зал (банкет - 70 гостей, фуршет - 100 гостей);
- Барний зал (банкет - 45 гостей, фуршет - 50 гостей);
- Vip-кімната (10 посадочних місць).
Де: вулиця Володимирська, 78.
Середній чек: 700 грн.
Контакти: 067 501 05 05.
Tartine
Мультиформатний заклад в історичному центрі Києва, який було створено з любов'ю до смачної їжі і хорошим людям. Тому готують тут тільки з натуральних і свіжих продуктів, дбаючи не лише про смак страв, але також їх користь.
Кухня - європейська, з акцентом на сезонність. Принцип натуральності та природності простежується також в інтер'єрі закладу - переважають природні матеріали, є багато зелені й натурального дерева.
Команда ресторану Tartine допоможе вам в складанні святкового меню для новорічного корпоративу, розрахувавши його вартість під ваш бюджет. А для того, щоб свято було яскравим і ефектним, тут також пропонують світломузичний супровід вечора.
Спеціальна пропозиція: cork fee (можливість принести свій алкоголь).
Банкетні зали:
- Тераса (45 гостей);
- Зал Механіка (20 гостей);
- Основний зал (20 гостей);
- Цегляний зал (14 гостей);
- VIP зал (6 гостей).
Де: Ярославів вал, 30/18.
Середній чек: 450 грн.
Контакти: 098 096 57 75.
Амстер Дамстер
«Музою» даного закладу є столиця Голландії Амстердам, де панує атмосфера легкого відношення до життя, дивуючий мікс автентичного і колоніального, демократичність і свобода. Саме цей неповторний дух передається гостям ресторану разом із комфортним відпочинком, задоволенням від їжі і напоїв, спілкування один із одним.
Затишний креативний інтер'єр зі зручними меблями, смачні страви європейської кухні та якісні напої, дбайливе обслуговування та уважність до гостей роблять Амстер Дамстер відмінним вибором для святкування новорічного корпоративу і не тільки.
Спеціальні пропозиції:
- Сork fee (100 грн/1 відкрита пляшка спиртного) за умови оренди залу;
- Можливість привезти з собою торт;
- Послуги фотографа (за попереднім запитом).
Банкетні зали:
- Барний зал (30 гостей + 7 біля барної стійки);
- Ресторанний зал (45 гостей);
- Кава-шоп (7 гостей).
Загальна місткість в форматі фуршету - 100 гостей.
Де: вул. Велика Васильківська, 111/1113 (вхід зі сторони вул. Тверської).
Середній чек: 500 грн.
Контакти: 044 338 27 97.
ROJO OJO
Хочете, щоб новорічний корпоратив пройшов жарко, яскраво й не нудно? Тоді мексиканський ресторан ROJO OJO - це ваш вибір. Тут ви забудете про все на світі й опинитеся в сонячній Мексиці, де веселощі й відмінний настрій, як мексиканська текіла, ллються бездонною рікою і ніколи не закінчуються!
Смачна й сучасна кухня, яскравий неординарний інтер'єр, чудова компанія, show kitchen від шеф-кухаря, майстер-клас від бармена і ще багато інших цікавих активностей зроблять ваше свято незабутнім. Ваш захід точно стане особливим і не забутнім ніколи і ніким, якщо ви проведете його в ресторані мексиканської кухні ROJO OJO.
Спеціальні пропозиції:
- Надають мультимедійне обладнання;
- Організовують музичну програму і фотозони для кращих фотографій Instagram;
- Придумають і запропонують цікаві «фішки» для вашого заходу.
Банкетні зали:
- Основний зал на першому поверсі (до 40 гостей);
- Основний зал на другому поверсі (до 80 гостей).
Де: Оболонський проспект, 26.
Середній чек: від 500 грн.
Контакти: 095 268 26 26.
ІКРА
Перший рибний ресторан, який відкрився в Києві 12 років тому. За цей час локація зробила справжню гастрономічну революцію, відкривши київським гурманам вишукані устриці, оригінальну рибу і всі принади морепродуктів в цілому. Незважаючи на те, що з моменту відкриття пройшло вже стільки років, ресторан все так само популярний, гості як і раніше з великим задоволенням приїжджають спробувати новинки від шефа, рекомендують місце друзям і приводять любимих на романтичні побачення.
Секрет багаторічного успіху ресторану дуже простий - сталість сервісу та кухні, грамотна локація і продуманість в деталях. Так що якщо ви шукаєте локацію для новорічного корпоративу, кращого місця і не знайти. Все що від вас потрібно - це гарний настрій, а радість, комфорт, веселощі і смачне меню вам гарантує команда ресторану ІКРА.
Спеціальні пропозиції:
- Індивідуальний підбір алкоголю за лояльними цінами, а також послуга cork fee в розмірі 300 грн/1 пляшка.
- Музичний супровід, Dj, ведучий, фотограф, оформлення залу (обумовлюються індивідуально).
Банкетні зали:
- Основний зал (45 гостей);
- Фонтану зал (12 гостей);
- Дзеркальний зал (20 гостей).
Де: вулиця Олеся Гончара 67.
Середній чек: 750 грн.
Контакти: 067 300 88 11.
Na Dne Lounge bar
Стильний, димний і нескромно крутий новорічний корпоратив очікує вас в Na Dne Lounge bar. Це місце для сучасних, веселих тусовок і відмінного настрою. Заклад - це батьківщина оригінальних димних міксів, територія унікальних коктейлів і шалено смачних страв. Якщо коротко, тут є все для вашого відпочинку і навіть трішки більше.
Точно так, як і найсмачніше завжди залишається на дні келиху, найяскравіші свята проходять в Na Dne Lounge bar. Так що бронюйте місце для проведення новорічного корпоративу вже зараз - гарантуйте собі й колегам незабутнє свято.
Банкетні зали:
- Основний зал (до 40 гостей);
- VIP-зал (до 15 гостей).
Загальна посадка закладу - 50-55 гостей.
Де: вулиця Велика Васильківська, 88.
Середній чек: 500-600 грн.
Контакти: 097 239 82 62.
Мацоні
«Як кажуть в Грузії - якщо на столі немає мацоні, значить це не грузинський стіл». Хоча, так само говорять і про хачапурі, і хінкалі, що вже говорити і про шашлик, або як називають справжній шашлик з телячої вирізки в Грузії - Мцваді. Справжнє грузинське застілля - це не просто їжа і вино, це гостинність, теплі слова й сімейний затишок. Саме затишком і дорожать в грузинському кафе-сироварні «Мацоні», яке розташувалося на Русанівці. Тут добре з перших секунд перебування. Тепле світло й затишні дивани, посмішки офіціантів і аромат страв, які готуються. А страви тут особливо гарні, адже кухнею завідує справжній грузин, який зберіг рецепти своєї сім'ї. Саме тому сири для хачапурі не купуються, а робляться безпосередньо в ресторані у власній сироварні.
Утеплена тераса з великою кількістю запалених свічок, просторий зал з окремими зонами для великих компаній і два окремі зали для тих, хто хоче усамітнитися і відсвяткувати своє свято.
А в грудні тут підготували справжнє свято для всіх тих, хто хоче відсвяткувати новорічний корпоратив. Спеціально до свят кожен день з 20 грудня і до 29 грудня приїжджає справжній грузин, щоб радувати всіх грузинськими піснями і музикою.
Банкетні зали:
- Тераса - 60 гостей;
- Основний зал - 105 гостей;
- Віп №1 - 15-20 гостей;
- Віп №2 - 12 гостей.
Загальна кількість місць - 165 осіб.
Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5
Середній чек: від 600 грн.
Контакти: 050 108 28 38
Гаро
Новорічний корпоратив із сучасним грузинським нахилом - вибір темпераментних і «гарячих» людей. Хочете саме таке свято? Тоді вам пряма дорога в демократичне грузинське кафе Гаро. Тут ви зможете відчути справжній смак традиційної грузинської кухні. Кожен день місцеві кухарі вигадують нові інтерпретації вже знайомих і улюблених страв.
Сучасний, витриманий дизайн Гаро дозволить провести свято в незабутній атмосфері, а майстерність кухарів здивує смаком сучасної Грузії. Оформити зал, орендувати обладнання та затвердити меню - у всьому допоможуть адміністратори, вони обов'язково врахують всі ваші побажання в процесі підготовки банкету.
Спеціальні пропозиції: послуга cork fee (150 грн/1 пляшка до 1 л). При проведенні банкету в період з 1 по 14 грудня послуга cork fee безкоштовна.
Банкетні зали:
- 2 бакетних зали (до 25 гостей в кожному).
Де: вулиця Антоновича, 116/20.
Середній чек: від 500 грн.
Контакти: 093 955 99 44.
Taverna
Що може бути краще святкування корпоративу в закладі, де люблять галасливі й великі компанії? Спеціально для банкетів бренд-шеф ресторану Христос Міхалудіс створив м'ясну дошку - теляча вирізка, свинячий антрекот, курячі стегна, каре телятини, картопля й овочі - все приготовлене на відкритому грилі. Для любителів риби і морепродуктів - seafood plato (креветки, бейбі кальмари, мідії, восьминіг, бичок, сардини, барабуля, які подаються з картоплею фрі і шафрановим рисом). А щоб здивувати своїх гостей, рекомендуємо замовити баранячу ногу або блюдо Котопулі схарас - курка, приготовлена на відкритому мангалі, попередньо замаринована в травах.
Щоп'ятниці та щосуботи в Taverna звучить грецька музика в живому виконанні, і, повірте, сидіти вам під неї не захочеться - ритми сіртакі всіх піднімуть танцювати!
Банкетні зали:
- Тераса (46 гостей);
- Банкетний зал (48 гостей).
Загальна посадка ресторану - 94 гостя.
Де: Русанівка набережна, 4.
Середній чек: від 500 грн.
Контакти: 095 280 66 33.
We.Restaurant
Класичний ресторан зі спокійним, ненав'язливим інтер'єром і смачною італійською кухнею. Його створювали як місце для сімейного відпочинку, дружніх зустрічей і романтичних побачень. По п'ятницях і суботах тут грає жива музика.
Щедрі порції ідеально приготовлених страв, італійський магазинчик, дитяча кімната з живим куточком і якісне обслуговування зробили We.Restaurant по-справжньому улюбленим місцем серед столичних гастроінсайдерів і не тільки. А новорічний корпоратив проведений тут, - це вишуканий вечір в майже сімейній атмосфері. Можна не хвилюватися про якість їжі і враження гостей - свято однозначно пройде, як по нотах!
Спеціальні пропозиції: cork fee (111 грн)
Банкетні зали:
- 4 банкетних зали (посадка кожного - 20-25 гостей).
Загальна посадка ресторану - 80 гостей.
Де: проспект Героїв Сталінграда, 6, корпус 4.
Середній чек: 550 грн.
Контакти: 044 581 62 04.