Редакція RestOn заглянула на сніданок в "Публіцист" - м'ясний ресторан, який розташувався в Шевченківському районі за адресою вул. Січових Стрільців, 25.
Меню сніданків у закладі з'явилося недавно. Воно складається з 12-ти позицій і діє з 08:00 до 12:00. Перше, що хочеться відзначити, це різноманітність страв. Друге - досить широкий (як для сніданків) ціновий діапазон - від 105 грн. до 240 грн.
В меню є класичні варіанти сніданків з авторською "родзинкою" від команди ресторану "Публіцист". Наприклад, звичайну яєчню подають зі шніцелем, бобами і соусом айвар, який готують самі (120 грн.), сирники - солоні, подаються з мусом авокадо і томатною сальсою (145 грн.). А запіканка робиться з домашнього сиру і глазурується цукровою пудрою зверху (110 грн.).
Любителям оригінальних сніданків сподобається лосось на цуреці (165 грн.). Цюрек - пряний солодкуватий грецький хліб, який тут випікають самі. Подають у поєднанні зі слабосоленим лососем, соусом голландез і яйцем пашот. Виходить дуже ситний, красивий і оригінальний сніданок.
Ще один популярний серед гостей ресторану "Публіцист" варіант сніданку - пікантна шакшука з житнім хлібом (165 грн.). Томати бланшують і запікають у соусі. Потім все смажиться в печі з яйцем. Дуже легкий і корисний сніданок.
Також у меню сніданків:
- Два варіанти боуів (з тунцем, рисом, амарантом, авокадо і буратою - 240 грн, і з лососем, кіноа і яйцем - 235 грн.);
- Фрітата зі шпинатом і пармезаном (140 грн.);
- Тост авокадо з буратою (130 грн.);
- Пьядина з шовдарем і сиром брі (195 грн.);
- Рисова каша на кокосовому молоці з гарбузом і маракуйею (125 грн.);
- Домашній сир з фісташковим мусом і хурмою (105 грн.).
Кожна позиція в меню - збалансована за смаками і ситна. Це робить сніданки в ресторані "Публіцист" смачним джерелом енергії на цілий день!
Де: вул. Січових Стрільців, 25.
Коли: меню сніданків діє з 08:00 до 12:00.