Цієї суботи, 8 жовтня, в ресторанах "Famille Très Français" запускається нове меню - меню Басків.
Французький регіон Басків - це південь країни, особливий регіон, який так полюбився французам і не тільки їм. За океан, за великі хвилі, за столицю Біарріц, за розслаблених красенів-серфінгістів, за кухню - одну з кращих у Франції, з морепродуктами, рибою, великою кількістю овочів ... і м'ясом, звичайно ж, до якого французи так небайдужі.
Власники і шефи закладів на своєму особистому досвіді продегустували традиційну кухню цього регіону (для цього вони спеціально їздили в країни Басків!) І вже готові презентувати те, чим ласують на півдні Франції. Серед позицій в меню будуть наступні: Піперад, Пінчо і Ашоа. А ще, в цю суботу о 20.30 - відбудеться виступ Квартету Дмитра Бобіна в "Très Français".
Незвичайне і оригінальне меню презентуватимуть з 17.00. Всіх гостей обіцяють частувати келихом Бордоського вина (білого або червоного), а також основою баскської кухні - Пінчо з Піперадом. Ну а ввечері - музичний супровід!
Готуйтеся до справжнього баскського застілля, друзі!