Вперше в Україні: Форум FRANCHITHINK (30 листопада)

30 листопада 2017 року КВЦ "Парковий" вперше відбудеться Форум ресторанного франчайзингу FRANCHITHINK. На одному майданчику зустрінуться представники ресторанних франчайзингових мереж України і світу, а також інвестори (власники закладів) франчайзі, постачальники та інші експерти ресторанного ринку. Загальна кількість гостей складе 1500 осіб з України, країн СНД, а також США, Великобританії, країн Західної, Східної Європи та Азії.

Вперше в Україні: Форум FRANCHITHINK (30 листопада)

Форум FRANCHITHINK - це три головних складових: CREATE, THINK, BUY.

CREATE - діючий бізнес, власники якого розвивають і активно продають франшизу.

THINK - професіонали галузі, які готові ділитися знаннями і передавати свій успішний досвід.

BUY - інвестори, які зацікавлені знайти нових партнерів і отримувати дохід.

Головна сцена форуму вміщує понад 800 осіб. Тут іноземні спікери поділяться своїми кейсами і історіями успіху. Серед експертів вже підтвердили участь Бенжамін Саймон, віце-президент великої мережі ресторанів швидкого обслуговування Carl's Jr (мережу об'єднує більш ніж 3500 закладів в Сполучених Штатах Америки, Еквадорі, Мексиці, Сінгапурі, Таїланді, Білорусі та Росії), Федір Овчинников, засновник і співвласник міжнародної мережі "Додо Піца", що нараховує більше 200 піцерій в 9 країнах; Деніз коса, засновник Walter's Coffee Roastery, яка всього за кілька місяців свого існування стала інтернет-феноменом і потрапила в сюжети найбільших медіа; Маріо К. Бауер, член ради Директорів з міжнародного франчайзингу, член Виконавчої ради Vapiano SE (разом з командою відповідає майже за 200 ресторанів в більш ніж 30 країнах по всьому світу).

Освітня зона включає також зал CREATE з прикладними доповідями і зал THINK - для професіоналів ринку ресторанного франчайзингу. Тут ви дізнаєтеся про те, як розвивати і масштабувати свій бренд, як вийти на нові ринки і які pr-стратегії застосовувати в ресторанних мережах міжнародного рівня. На освітніх майданчиках CREATE і THINK своїм досвідом з вами поділяться: Мирослава Козачук, засновник Franchise Group; Олександр Мусатов, експерт в області ресторанного консалтингу, співвласник ресторанів True Burger Bar і Hendrick's bar; Максим Пручаї, директор по франчайзингу мережі Salateira; Олена Ісаєва, директор по форензик KPMG; Надя Перевізник, фахівець комунікації - маркетингу і PR, власник і головний натхненник PR Bar; Ольга Єлісєєва - операційний директор бренду KFC в Центральній і Східній Європі, Росії та країнах СНД і багато інших.

На території EXPO будуть представлені фірмові стенди 30 ресторанних франшиз. А в зоні BUY пройдуть презентації як українських франшиз, відомих у багатьох країнах світу, так і франшиз ресторанних мереж з США, Іспанії, Італії, Ірландії, Туреччини, Білорусі та Росії. Серед них:

  • Little Caesars - 3-тя найбільша мережа піцерій в США (представлена ​​в 23 країнах світу);
  • "Додо Піца" - міжнародна ресторанна мережа, що спеціалізується на доставці піци (220 закладів в 9 країнах світу);
  • Wayback Burgers - міжнародна мережа fast food ресторанів (138 закладів в США і інших країнах);
  • Coffee Planet - мережа кав'ярень на Близькому Сході і за його межами (21 ресторан в ОАЕ, Катарі, Пакистані, Малайзії, Саудівської Аравії);
  • Yogorino - мережа була заснована в 1993 році і представлена ​​сьогодні в 20 країнах світу. Основна ідея - це створення нової лінії здорових, збалансованих і натуральних продуктів;
  • Cantina Mariachi - міжнародна мережа ресторанів мексиканської кухні з більш ніж 150 закладами в Італії, Туреччини, Іспанії, Португалії та в Росії;
  • Lizarran - всесвітньо відома мережа ресторанів іспанської та баскської кухні, була заснована в 1988 (200 ресторанів в 8 країнах світу: Іспанія, Росія, США, Франція, Китай, Андорра і Португалія);
  • Pizza Celentano - мережа піцерій (149 закладів в Україні та Молдові);
  • Salateira - українська мережа fast-healthy ресторанів італійської та середземноморського кухні (11 закладів в Україні, Білорусі, ОАЕ, Іспанії);
  • FreshLine - відомий в Україні бренд c унікальною технологією персонального приготування сендвічів (53 заклади в Україні та Білорусі);
  • "Майстерня карамелі" - унікальний формат кондитерської, в якій карамельні вироби створюються безпосередньо перед поглядом гостей (17 закладів в Україні, Чехії, Іспанії, Ізраїлі та Азербайджані);
  • "Мафія" - українська мережа сімейних ресторанів (34 заклади в Україні та Молдові);
  • "Хінкальня" - мережа душевних ресторанів грузинської кухні (39 закладів в Україні, Польщі та Білорусі).

Організатор форуму FRANCHITHINK - Клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero, заснований в 2009 році. Місія та завдання клубу - підтримувати і всіляко сприяти розвитку індустрії гостинності. З цією метою компанія проводить Міжнародний барний фестиваль BAROMETER International Bar Show, Міжнародний саміт шеф-кухарів і рестораторів Creative Chefs Summit, Національну ресторанну премію СІЛЬ і Міжнародну премію гостинності International Hospitality Awards.

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НОВИН РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Повернутися до списку новин 31.10.2017
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: