В ресторані "IKIGAI" відбулася презентація Дім Сам меню від Джонатана Кертіса

Ресторан високої кухні IKIGAI знайомить столичних гурманів з ексклюзивними японськими стравами. Щоб в черговий раз здивувати своїх постійних гостей, гастроінсайдеров і всіх цінителів смачної їжі, 16 березня тут презентували унікальне Дім Сам меню від відомого австралійського шеф-кухаря Джонатана Кертіса. 

Про шеф-кухаря

Джонатан Кертіс - шеф-кухар зі світовим ім'ям, який спеціалізується на індійській і азіатській кухнях. Навчався у кращих шефів Австралії - Даррена Тейлора і Джефа Тернбулла, працював в Парижі, Сіднеї та інших містах. Кожна страва Джонатана Кертіса має свій неповторний характер, що поєднує в собі азіатську кулінарну традицію і французьку подачу.

В ресторані IKIGAI відбулася презентація Дім Сам меню від Джонатана Кертіса

Самобутній стиль приготування і унікальний смак страв Джонатана Кертіса можна оцінити в новому меню ресторану IKIGAI, головною особливістю якого стали Дім Сам зі всілякими начинками.

Про нове меню

Дім Сам - традиційні японські закуски, які за своїм зовнішнім виглядом трохи нагадують пельмені. Але на відміну від знайомого всім нам з дитинства страви, смак Дім Сам цікавіше, різноманітніше і в цілому багатогранніше.

 

В ресторані IKIGAI відбулася презентація Дім Сам меню від Джонатана Кертіса

В ресторані IKIGAI відбулася презентація Дім Сам меню від Джонатана Кертіса

 

Готуються Дім Сам з найтоншого рисового тіста, через що їх часто називають «кришталевою» стравою. Форма і начинки - абсолютно різноманітні. Обмежень немає - все залежить виключно від того, наскільки багата фантазія у шеф-кухаря і чи готовий він до експериментів.

У новому меню ресторану IKIGAI також з'явилися: сашимі хамачи з соусом трюфеля понзу за 197 грн., суп Том-ям з морепродуктів за 410 грн., гікорі копчена яловичина з японською сливою і соломкою з картоплі за 647 грн., краб в м'якому панцирі з соусом з перцю за 647 грн. та ін. страви.

 

В ресторані IKIGAI відбулася презентація Дім Сам меню від Джонатана Кертіса

В ресторані IKIGAI відбулася презентація Дім Сам меню від Джонатана Кертіса

 

З Дім Сам меню ресторану IKIGAI:

  • Дім-сами з куркою, креветками і фуа-гра за 647 грн.;
  • «Грошові мішечки» зі смаженим морським гребінцем і трюфелями за 647 грн.;
  • Дім-сами з морепродуктами за 647 грн.;
  • Дім-сами з чилійським сібас за 353 грн.;
  • та ін.

 

Нове меню в ресторані високої японської кухні IKIGAI можна спробувати за адресою вулиця Пушкінська, 29 (Premier Palace Hotel) з 12:00 до 24:00.

Повернутися до списку новин 20.03.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: