8 - 10 листопада в ВЦ "КиївЕкспоПлаза" відбудеться найочікуваніша подія сегменту HoReCa - Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу FoReCH 2017. Протягом довгих років виставка FoReCH займає лідируючі позиції, оскільки тільки на цьому івент представлені новинки кращих компаній лідерів ресторанного ринку обладнання та продуктів харчування, а також є надійною комунікаційним майданчиком для укладання угод і підписання контрактів.
Особливістю FoReCH є його масштабна програма ексклюзивних майстер-класів, освітніх семінарів та лекцій, яка сприяє розвитку ринку ресторанно-готельного сектора в Україні.
Основне завдання виставки FoReCH:
- забезпечити комплексний підхід до ведення ресторанно-готельного бізнесу;
- сприяти активному його розвитку;
- створити основу для просування вітчизняних компаній на українському і міжнародному ринку.
Як показує практика, зарубіжні компанії і експерти із задоволенням беруть участь в FoReCH - це відмінна можливість заявити про себе, знайти нових клієнтів і встановити довгострокові перспективні бізнес-контакти.
Виставка FoReCH в цифрах і фактах:
- Більше 9 000 м2 виставкової експозиції присвяченій тільки новинок для індустрії гостинності;
- Більше 1 000 провідних брендів для ресторанів і готелів;
- Понад 200 компаній-учасниць з усієї України, а також прямі учасники з Німеччини, Франції, Італії, Польщі, Білорусії, Тайваню, Туреччини, Естонії та інших країн;
- Понад 40 майстер-класів від провідних шеф-кухарів на стендах компаній та незалежних майданчиках.
Виставка FORECH пропонує увазі відвідувачів напрямки "вендінг" і "клінінг", а саме - обладнання, технології, товари та послуги, які вже давно зарекомендували свою ефективність та досі утримують позиції.
Детальна інформація та програма на сайті виставки.