Як поєднуються устриці з морозивом? Відмінно, незвично і дуже смачно! 19 листопада в ice cream studio&restaurant "Gelarty" пройде гастровечір "Устриці з гастрономічним морозивом і вино". Партнери заходу - Don Mare і WINETIME.
У меню вечора 5 видів устриць, які подадуть з гастрономічним морозивом замість соусу і будуть доповнені просекко:
- Устриці Ізіньі з соєвим сорбетом з часниковим фрешем і соусом табаско;
- Устриці Юта Біч з гранатовим сорбетом з діжонською гірчицею;
- Устриці Фін де Нормандія з морозивом з пікантною горгонзолою;
- Устриці Канкаль з сорбетом з новозеландського совіньон блан "Hole in the water";
- Устриці Жилярдо з сорбетом з Просекко Dal Bello Celeber Brut Zero.
Просекко Dal Bello Celeber Brut Zero - це перше в світі просекко категорії Brut Zero, тобто, взагалі без цукру. Воно дуже ароматне, з нотками квітів та персиків і, не дивлячись на сувору сухість, вишукане за смаком. Більше про нього розповість на заході алкогольний партнер WINETIME.
Також у програмі вечора - приготування і повноцінна вечеря з запеченого палтуса з морозивом з лемонграсу. Блюдо приготують шеф закладу Массімо Джеларті разом з шеф-кухарем Don Mare Сергієм Протченко.
Вартість участі в гастровечері - 990 грн з людини. Все вищевказане меню включено у вартість.
Реєстрація на гастровечір по телефону: (063) 700 02 07.