Сири з історією в ресторані "Spezzo на Святошино"

Сири з історією в ресторані Spezzo на СвятошиноВперше сирний мішечок Буррата приготували 100 років тому в родині сироварів Біанчіні. Перші кілька десятиліть цей сир можна було спробувати тільки в їх маленькому містечку. Але згодом рецепт став відомий на всю Італію, а надзвичайний смак і текстура Буррата полюбили і далеко за її межами.

Чим же буррата підкорює серця? Секрет в технології приготування. Сирний мішечок - це тонкий лист сиру моцарелли, а начинка - шматочки свіжого італійського сиру і panna - вершків. Надзвичайним молочним смаком і ароматом і казковою текстурою Буррата за власним рецептом від "Spezzo на Святошино" можна насолоджуватися хоч кожен день.

Ресторан "Spezzo на Святошино"

Aдреса Aдреса: вул. Святошинська, 3
Резерв столика Резерв столика: (044) 357 00 77; (099) 357 00 77
Повернутися до списку новин 27.02.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: