Новий сімейний ресторан "Веранда на Дніпрі" пишається власною сироварнею. Всіма процесами в ній керує професіонал Михайло Титов. 8 років він провів в Італії і опанував техніками приготування традиційних сирів. Класичною ніжною моцарелою за кампанскими рецептами, популярними Буффало і Страчателлой тепер можна насолодитися прямо в ресторані "Веранда на Дніпрі".
Шеф-кухар Сергій Башинський рекомендує гурманам спробувати асорті з сирів власного приготування. Блюдо ідеально акомпанує провину.
Цінителям благородного напою з вибором допоможе визначитися іменитий шеф-сомельє ресторану Олексій Алексєєнко. У Червоної та Білої винних кімнатах ресторану зберігається понад півтори тисячі вин із знаменитих терруар Італії, Франції, Іспанії.