Власна сироварня в ресторані "Веранда на Дніпрі"

Новий сімейний ресторан "Веранда на Дніпрі" пишається власною сироварнею. Всіма процесами в ній керує професіонал Михайло Титов. 8 років він провів в Італії і опанував техніками приготування традиційних сирів. Класичною ніжною моцарелою за кампанскими рецептами, популярними Буффало і Страчателлой тепер можна насолодитися прямо в ресторані "Веранда на Дніпрі".

Власна сироварня в ресторані Веранда на Дніпрі

Шеф-кухар Сергій Башинський рекомендує гурманам спробувати асорті з сирів власного приготування. Блюдо ідеально акомпанує провину.

Цінителям благородного напою з вибором допоможе визначитися іменитий шеф-сомельє ресторану Олексій Алексєєнко. У Червоної та Білої винних кімнатах ресторану зберігається понад півтори тисячі вин із знаменитих терруар Італії, Франції, Іспанії.

Ресторан "Веранда на Дніпрі"

Aдреса Aдреса: Набережне шосе, 11А
Резерв столика Резерв столика: (044) 357 00 77; (099) 357 00 77
Повернутися до списку новин 17.05.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: