27-29 листопада в Києві успішні ресторатори-практики та експерти зберуться разом на BabyRestoPraktiki, щоб поділитися досвідом з молодим поколінням рестораторів України і ближнього зарубіжжя.
У програмі школи - 3 дні лекцій, на яких учасники покроково розберуть 11 ключових складових ресторанного проекту: концепція, дизайн, маркетинг, відкриття, управління, фінанси, кухня, бар, команда, сервіс, партнерство. Паралельно в командах вони будуть розробляти концепції своїх закладів, а в фінальний вечір - захищати свої проекти перед журі.
Для кого BabyRestoPraktiki? Для тих, хто хоче:
- відкрити свій перший ресторанний проект і не знає, з чого почати і як;
- правильно все прорахувати, щоб не облажався;
- систематизувати і масштабувати свій проект, який вже стрімко розвивається;
- уникнути ручного управління і прив'язки до свого закладу 24/7;
- швидко і ефективно прокачати себе і свій бізнес;
- познайомитися з ключовими гравцями ресторанного ринку та колегами по цеху з усіх куточків України та близького зарубіжжя;
- протестить себе і свої знання: за 3 дні разом з командою учасників розробити проект концепції закладу і захистити його перед відомими рестораторами.
Спікери BabyRestoPraktiki:
Набір - всього 100 місць.