5 жовтня виповнюється 4 роки з моменту відкриття першої гастрономічною лавки з власним уловом Чорного моря. Барабулька, бичок, луфарь, камбала, скат-хвостокол, акула катран, сарган, анчоус, кефаль, креветка, мідії, сердцевидка і рапани - щодня на вітринах кожної "Чорноморки" країни.
5 жовтня відкривається вже 7-я "Чорноморка" на Княжому Затоні 16д і разом з цим все "Чорноморки" святкуватимуть свій день народження. Гостей пригощатимуть мідіями і келихом ігристого вина. А відкриття "Чорноморки" на Княжому Затоні триватиме три дні. В програмі відкриття жива музика, мідії і соте з морепродуктів на частування готуватимуть на великих сковородах прям перед гостями, устриці, брускетти, ігристе вино. Тому якщо хтось добре погуляє на відкритті, завжди можна повернутися в обід і пригоститися Чорноморської юшкою, яку пригощають щодня з 12:00 до 16:00.
Компанія "Чорноморка" заснована в Києві 2013 році і вже п'ять років поставляє власний Чорноморський улов в більш ніж 300 ресторанів і супермаркетів України. Зараз в мережі 6 гастрономічних лавок (5 в Києві і одна в Одесі). Тут відкривають більше 50-ти тисяч устриць в місяць і готують більше 20 тонн мідій.
Адреси:
- Мельникова 83а - (067) 594 05 05;
- Преображенська 7 - (097) 364 05 05;
- Ярославська 5/2 - (067) 954 05 05;
- Драгоманова 6/1 - (098) 754 05 05;
- Княжий Затон 16 д - відкриття 5 жовтня;
- Гончара 15/3 - відкриття 1 листопада;
- У Одессі в Міському ринку їжі - (068) 649 05 05.