Конкурс організований для всіх кухарів-професіоналів, які хотіли б отримати новий досвід і продемонструвати свій талант і креативність.
У журі увійшли провідні шеф-кухарі з Європи:
- John Cadieux
- Aylin Yazıcıoğlu
- Daniel Phippard
- Juan Arbelaez
- Markantonio Sagramoso
- Julien Duboue
Конкурс CulinArt'2018 буде проходити в два етапи:
- 1-й етап: з першого дня офіційного початку конкурсу, з 15.08.2018 року до 31.10.2018 року, всі конкурсні роботи, які прийдуть на електронну адресу будуть оцінюватися Професісональним Журі дистанційно.
- 2-й етап: незалежно від кількості конкурсних робіт в 1-му етапі конкурсу, у фінал вий-дуть 7-м конкурсантів, які будуть брати участь в 2-му етапі конкурсу, який відбудеться в рамках виставки FoReCH 2018.
Журі Професіоналів, що складається з 3-х шеф-кухарів, визначає 3-х призерів конкурсу.
Переможець конкурсу отримує диплом переможця конкурсу CulinART 2018, завойовує головний грошовий приз, в розмірі 50 000 гривень та призи від організаторів і спонсорів конкурсу.
Фіналіст, який завоював 2-е місце отримує диплом, отримує грошовий приз, в розмірі 30 000 гривень та призи від організаторів і спонсорів конкурсу.
Фіналіст, який завоював 3-е місце отримує диплом конкурсу, грошовий приз у розмірі 15 000 гривень та призи від організаторів і спонсорів конкурсу.
Фінал конкурсу відбудеться 14 листопада на виставці FoReCH, в рамках якого 7 фіналістів представлять суддям свої страви.
Зверніть увагу: 13 і 15 листопада на майданчику конкурсу пройдуть майстер-класи від членів Журі.
Організатори та партнери конкурсу бажають усім учасникам тільки перемоги. Приєднуйтесь до руху CulinArt!