Ресторанна премія СІЛЬ представила 10 ресторанів-фіналістів у номінації "Найкращий ресторан при готелі", а саме:
- Park Kitchen Restaurant (Hilton Kyiv)
- 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar
- Ресторан "Гармата" (Citadel Inn Hotel & Resort)
- Atmosfera Restaurant
- Mon Chef Restaurant
- Le Grand Cafe Bristol
- Gagarinn FOOD HUB
- Matisse Restaurant
- Ресторан Comme il Fault Intercontinental Kiev
- R1 restaurant (M1 Club Hotel)
Члени журі премії вже проводять їх оцінювання, керуючись такими критеріями:
- "спеціалізація" – 45%;
- "кухня" – 25%;
- "сервіс" – 15%;
- "атмосфера" – 15%.
У номінації оцінюються ресторани, розташовані при готелях з номерним фондом не менше 25 номерів. Можливість задовольнити запити всіх гостей – одна з ключових складових якісного сервісу.
Критерії оцінювання:
- професіоналізм і культура спілкування персоналу;
- володіння персоналу іноземними мовами;
- відповідність ресторану загальній концепції готелю;
- у меню повинні бути позиції авторського меню від шеф-кухаря, базові страви для дітей, вегетаріанців, веганів.
Відвідування членів журі премії проходить інкогніто. Аудитор премії компанія "RSM Україна" – одна з провідних аудиторських фірм на українському ринку аудиторських та консалтингових послуг.
Повний список фіналістів премії СІЛЬ можна переглянути на сайті.