Власники Bigoli та Piccolino відкрили на Іллінській, 18, навпроти корпусу Києво-Могилянської академії, ще один ресторан італійської кухні - Vero Vero. Одна з головних особливостей місця - великий літній майданчик на 170 чоловік.
Заклад умовно поділене на дві частини - є приміщення, а через дорогу від них літній майданчик. Меню в залах і на майданчику відрізняється. На терасі є окрема кухня з хоспер, де готують в основному легкі страви - наприклад, салат з малиною, руколою, інжиром та козячим сиром (наколювати інгредієнти на вилку радять саме в такій послідовності), салат з крупою киноа, яка добре засвоюється і містить багато корисних речовин.
В Vero Vero, як і в Bigoli, є моцарелла-бар - можна зібрати блюдо на свій смак, вибравши один із видів моцарели та гарнір до нього. Як варіант - сир з боттарга, популярної на Сицилії в'яленої ікри тунця або кефалі. В якості закуски в ресторані подають італійське сало Лардо з медово-гірчичними кростинами, а як комплімент від шефа - пінцімоніо, нарізані соломкою свіжі овочі з оливковою олією та спеціями.
У розділі паст - каннелоні й равіолі з кроликом, фетучіні з копченим лососем та фірмова паста Vero Vero (запечені в духовці лінгвіні з морепродуктами). Також готують піцу - крім традиційної, є, наприклад, піца з грушею і горгонзола та солодка піца з ягодами. У винній карті - в основному Італія, за винятком декількох шампанських вин.