26 - 27 жовтня в Pochayna Event Hall в Києві пройшов унікальний форум за участю спікерів ресторанної індустрії зі світовими іменами. Вони поділилися з аудиторією своїми міркуваннями на предмет найактуальніших новин, що стосуються побудови імперії від одного ресторану до мережі, менеджменту кухні, створенню цікавих концепцій, прибутковості і капіталізації ресторанного бізнесу.
У перший день виступили:
- Albert Adria з темою: "Від менеджменту кухні до створення кращих ресторанів світу"; Кейси: El Bulli, Tickets, el Nino Viejo, Hoja Santa, Bodega 1900 Pakta, Enigma, Heart.
- Телеміст з Нью-Йорка - Doug Satzman c темою: "Побудова імперій. Від одного ресторану до мережі."; Кейси: Starbucks, Le Pain Quotidien, Joe Coffee Company.
- Alan Yau з темою: "Бутикові ресторани. Ресторани як бізнес. Формати, прибутковість, капіталізація."; Кейси: Wagamama, Hakkasan, Busaba Eathai, Yauatcha, Princi, Park Chinois, Babaji, Yamabahce.
- Simon Taylor з темою: "Правила прибуткового ресторанного бренду"; Кейси: Conde Nast Restaurants, Bacardi, Swipe Right Experience.
Після закінчення виступів перших спікерів пройшла дискусійна панель, на якій всі спікери розповіли про свої помилки і виклики, які привели до успіху.
Наступний день програма RestArt поділила гостей на учасників майстер-класів та слухачів закритих сесій, які проходили паралельно.
В рамках майстер-класів (Chefs Lab) виступили:
- Ben Orpwood/Gordon Ramsay Group - "Тренди на тарілці - від овочів до десерту"
- Reginald Ioos/Le Cordon Bleu - Лекція і майстер-клас "Птах у меню"
На закритих сесіях (Managers Lab) можна було поспілкуватися з:
- Simon Taylor - Брендинг успішних ресторанів, тренди, світові бренди, створення, розвиток, адаптація і монетизація.
- Albert Adria - Розмова на рівних - "Шеф - натхнений творець або розважливий менеджер".
- Alan Yau - розмова на рівних - "Оцінка трендів і адаптація під вашого гостя".
Кожен блок закінчувався тематичної дискусією фахівців на оголошені вище теми.
Цього року RestArt Forum відвідали понад 2290 гостей з України, Росії і Казахстану.
Багато рестораторів відзначили, що даний захід набагато масштабніше, ніж ті, які проходили в Україні раніше.
RestArt Forum став гучним міжнародним подією, яке підтверджує той факт, що ресторанне співтовариство України прагнути до світового рівня завдяки своїм інноваціях, технологій і методик.
До зустрічі на настпному RestArt 2019!