27-28 вересня в Києві відбудуться унікальні майстер-класи, практичні заняття від шеф-кухарів і керуючих найвідоміших ресторанів США, Великобританії та Іспанії.
MARK PALMER - Pret A Manger Worldwide;
JOHN CADIEUX - John Cadieux Consulting - Burger & Lobster London and New York, Goodman Steakhouse London;
EAMON ROCKEY - Betony, Eleven Madison Park, Aska, Atera NYC New York;
JAVI ESTEVEZ - La Tasqueria de Javi Estevez, John Barrita, Madrid.
Всесвітньо відомі лідери ресторанної індустрії вперше в Києві розкриють теми управління успішним рестораном:
- Нові тренди в ресторанному менеджменті. Рентабельність через гостинність і сервіс нового покоління;
- Управління кухнею. Від одного ресторану до мережі;
- Сервіс повинен продавати;
- Зміни та нові можливості в сфері гостинності;
- Практичні поради на основі кращих ресторанних практик світу.
Замовити квиток можна за номером: (067) 247 84 32 або на сайті.