2 грудня відбулося шоста щорічна церемонія нагородження переможців Національної ресторанної премії СІЛЬ 2018. У фіналі було представлено 144 ресторана в 16 номінаціях. Тільки кращі з кращих, дуже смачні з смачних, найбільш атмосферні з атмосферних, "вершки" ресторанного світу.
Переможців визначало компетентне журі, яке оцінювало заклади за 4-ма критеріями: кухня, сервіс, атмосфера і спеціалізація. Отже, хто ж отримав заповітну "сковорідку" СІЛЬ в цьому році?
- Найкраща кав'ярня - ONE LOVE coffee;
- Кращий м'ясний ресторан - Goodman (Kiev);
- Кращий рибний ресторан - CATCH Seafood Restaurant;
- Кращий ресторан української кухні - Хутірець на Дніпрі;
- Кращий ресторан національної кухні - В'єтнамська Бістрономія Chang;
- Краща кондитерська - кафе-кондитерська HONEY;
- Ресторан з кращою винною картою - Bernardazzi restaurant;
- Кращий пивний ресторан - Солом'янська броварня;
- Краще міське кафе - Життя чудових людей;
- Відкриття року - Mimosa Brooklyn Pizza;
- Кращий бар - Parovoz Speak Easy;
- Кращий ресторан при готелі - VOGUE Café Kiev;
- Кращий заміський ресторан - TERRACE Edem Resort Medical&Spa;
- Кращий паб - Кеди мистецтвознавця;
- Краща кафе-пекарня - Bakehouse;
- Кращий Street-Food - Furgoneta.
RestOn вітає переможців. Бажаємо всім учасникам більше вдячних гостей, позитивних відгуків і смачних страв!