Стартував III етап Премії СІЛЬ 2017 - Оцінка Фіналістів незалежним складом Журі Премії.
Журі Премії СІЛЬ 2017 - професійна група експертів, завдання яких відвідати всі ресторани-фіналісти Премії і оцінити закладу по 4 блокам: "Кухня", "Сервіс", "Атмосфера" і "Спеціалізація".
Журі Премії складається з 20 осіб, які діляться на 5 груп: шеф-кухарі, сомельє, експерти, медіа, переможців Премії.
У період з 20 серпня по 20 листопада вони за допомогою таємного відвідування оцінять кожен ресторан-фіналіст.
Членам журі необхідно оцінити не менш однієї страви (напою), яке відповідає спеціалізації закладу і за підсумком відвідування внести оцінки в розгорнуту онлайн-Анкету з чеком.
Оцінки всіх членів Журі по кожному ресторану підсумовуються для виведення підсумкової оцінки Фіналіста, шляхом визначення середнього арифметичного значення.
Повний список Журі Премії Сіль 2017 можна подивитися на сайті.