23 жовтня в Premier Palace Hotel Kiev відбудеться ресторанний форум Клубу Hoteliero "Больові точки ресторатора". П'ять спікерів з України, Франції, Данії і Росії поділяться досвідом і знаннями про створення успішних ресторанних концепцій.
Вперше в Україну приїде прес-аташе данського ресторану для гурманів Geranium, володар 3* Мішлен, Вірджинія Анна Ньютон. Вірджинія - та людина, яка має голос при складанні ресторанних рейтингів, її думка береться до уваги при прийнятті рішення давати ресторану зірку чи ні. У своїй доповіді вона розповість, як влаштований ресторан високої кухні з трьома зірками Мішлен, чому люди готові платити сотні доларів за вечерю і чекати своєї черги, як готується ресторан до прийому гостей і скільки страв входить в дегустаційне меню. А також чому шеф-кухар ресторану Geranium 3* Расмус Кофоед поки єдиний в світі шеф, який коли-небудь вигравав бронзу, срібло і золото на престижному конкурсі кулінарії Bocuse d'Or у Франції.
Серед спікерів заходу також:
- Дарина Цівіна (Москва), перший ресторанний критик Росії, співзасновник і співвласниця консалт-групи Prosto Expert, ведуча російської версії реаліті-шоу «Пекельна кухня», шевальє французької гастрономії з 1995 року. На ресторанному форумі Дарина поділиться основними трендами і розповість, які ресторанні концепції будуть найбільш затребуваними в 2019 році.
- Олена Жигун-Журба, співвласниця мережі ресторанів Fiji Group Restaurants, ресторатор з 17-річним досвідом роботи. Олена розповість про те, як заробляти на українській кухні, відходячи від правил, а також поділиться власним досвідом подолання шляху від топ-менеджера до підприємця.
- Марина Кербіцька, шеф кафе-млини Mulino Mule (Париж, Франція), яка вже 10 років живе у Франції і знає про ресторанний лаштунками все. Марина підніме тему гендерної рівності на кухні.
- Юрій Приємський, шеф-кухар ресторану «Одеса» і нового азіатського ресторану Spicy NoSpicy (Україна, Київ), який став must visit як для туристів, так і для жителів столиці. На форумі один з кращих шефів України поділиться своїм досвідом відкриття ресторанів і розкриє тему «Як створювати авторське меню і рецепти, а не копіювати».
До участі у форумі запрошуються власники, керівники, фінансові директори ресторанів, F&B менеджери ресторанів при готелях, маркетологи, технологи, шеф-кухаря, виробники і постачальники професійного обладнання та продуктів харчування.
Ознайомитися з програмою форуму та придбати квиток можна на сайті.