Зовсім скоро в самому м'ясному ресторані Києва буде запущено нове, кардинально міняюще ваше уявлення про м'ясні страви, меню. У ньому буде представлено 10 авторських страв від Євгена Клопотенко, нового бренд-шефа "Здорового глузду".
Євген розробив власне креативне меню, в стравах якого присутні незвичні смакові поєднання і нетрадиційна подача. Концепція нового меню пропонує гостям закладу поглянути на м'ясо абсолютно іншими очима. Крім того, приступити до прийому їжі відвідувачам ресторану вдасться не відразу, адже кожна позиція з оновленого меню передбачає особливий підхід до вживання страви. Зокрема, гостям "Здорового глузду" запропонують косулю, яка подається з соляним каменем і варенням з шишок; перепілку на реанімаційному столі з хірургічними інструментами; м'ясний десерт, за який доведеться віддати душу дияволу, і багато іншого, що безумовно не залишить байдужим жодному любителю м'яса.
"Не чекайте звичайної їжі - всі страви авторського меню будуть на грані "здорового глузду". Спеціально для мітерії я розробив нове меню у власному стилі: божевільне і "кришезносне". Меню, через якого ви позбудетеся дару мови - як від смаку страв, так і від їх подачі!", - коментує свою розробку кулінарний експерт Євген Клопотенко.
Авторські страви від шеф-кухаря "Здорового глузду" будуть доступні в кінці вересня. Стежити за новинами і оновленнями можна на сторінках Євгена Клопотенко і ресторану "Здоровий Глузд" в Facebook і Instagram.
Євген Клопотенко - кулінарний експерт, засновник Гастромастерской Confiture, випускник французької кулінарної школи Le Cordon Bleu, переможець телевізійного кулінарного шоу, автор онлайн-курсу по кулінарії "Мислити як кухар" і капітан збірної України по поліпшенню культури харчування.
"Здоровий Глузд" - заклад в новому для столиці форматі мітерії. Незвичайна назва походить від англійського слова meat - "м'ясо", відображаючи концепцію ресторану. У закладі пропонують м'ясні страви, приготовані за рецептами, які зібрані з різних куточків світу.
Ресторан "Баркас. Fish&Grill"
Адреса: вул. Володимирська, 49А
Знижка за резерв від RestOn: -10% на все замовлення
Забронювати столик: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93