6-7 жовтня на київському ВДНГ знову відбудеться фестиваль вина Kyiv Food & Wine Festival. Тема майбутнього, 11-го фестивалю - сир і вино, його прикрасить сирний фудкорт від кращих локальних виробників.
Однак головним на фестивалі, звичайно ж, буде вино: учасники - як уже знайомі завсідникам фестивалів, так і нові виноробні з України, і не тільки.
Любителі ігристого зможуть придбати новий досвід в Школі сабража. Провідні українські сомельє навчать вас відкорковувати пляшку ігристого традиційним гусарським способом - за допомогою гострої шаблі.
Для тих, хто обожнює устриці і любить ставити рекорди, 6 жовтня на фестивалі пройде знаменитий Устричний Батл.
Всі бажаючі також зможуть долучитися до традиційної виноробної забави - тисняви винограду.
Кожному гостю фестивалю буде вручено міні-гід по еногастрономії і брендований келих, який стане в нагоді під час дегустацій.
Про поєднанні вин і сирів розкажуть авторитетні сомельє, сирні та винні експерти в Школі вина, підкріплюючи теорію винно-сирними дегустаціями. Програму виступів і інформацію про експертів ви знайдете на сторінці фестивалю.
Традиційно напередодні фестивалю в ряді винних барів Києва пройде «Тиждень вина». Учасники Тижня підготували спеціальні пропозиції по вину, сирів та інших закусок. Інформація про бари-учасників.
Вартість квитків 80 грн. - попередній продаж, 100 грн. - в день проведення (келих і гід по еногастрономії гості отримують безкоштовно).