24 червня в тренінговому центрі компанії Maresto відбудеться третій захід з циклу Chef-Chef. На цей раз Hoteliero запрошує до участі кондитерів, технологів, шоколатьє, джеларті, власників кондитерських і ресторанів.
Теми майстер-класів:
- Шоколадні цукерки і шоколад. Три подачі: для ресторанів, кондитерських, вироби для рітейлу.
- Мистецтво створення авторського морозива.
- Еволюція морозива. Багатошарове морозиво. Шоколадне морозиво без молока. Натуральне морозиво.
- Інновації в презентації та викладенні морозива. Дизайн викладки морозива в вітрині, підбір декору і квітів. Веганські натуральне морозиво і топінги. Веганські шоколад.
Спікерами на заходах виступлять:
- Емануеле Ді Б'язе, консультант шеф-кухар веганского напрямку в кондитерському бізнесі Італії.
- Еліна Бойко, технолог-шоколатьє.
- Максим Голубєв, власник ресторану Gelarty, Київ
- Олена Шальнова, заступник директора по роботі з ключовими клієнтами компанії Maresto.
У 2003 році Емануеле Ді Б'язе виграв свою першу золоту медаль на міжнародному чемпіонаті INTERNAZIONALE D'ITALIA, організованою італійською федерацією шеф-кухарів FIC. І до 2016 року він став володарем вже п'яти золотих медалей чемпіонату. Потім була срібна медаль на чемпіонаті світу в Люксембурзі, приз за Найкращий шоколадний виріб на конкурсі в Ріміні з шоколадною компанією Felclin, нагорода за краще печиво в Каррарі з компанією сировини DMP, премія за кращий торт під час відбору на Світовий Кубок Кондитерів на міжнародній виставці SIGEP в Ріміні, нагорода за кращий конкурс художніх робіт в регіонах, організованих кондитерською та кулінарною школою CAST ALIMENTI в Брешії і премія Мастер Шеф Веган від кулінарної школи NIP Форлі.
Місце проведення: Київ, тренінговий центр компанії "Маресто", пр-т Лобановського, 56.
Початок реєстрації: 9:30