Редакція RestOn не втомлюється розповідати вам про найцікавіші ресторанні відкриття Києва. Цього разу столицю порадував новий проект - яскравий і самобутній Fenix на Печерську.
Ресторанний комплекс "Fenix" поєднав в собі відразу два гостровсесвіта - італійський і паназійський. Це одна локація, один заклад, але розділений на два ресторани, у яких абсолютно різні концепції, меню, інтер'єр і навіть винні кімнати.
На чолі італійського ресторану - бренд-шеф з багаторічним досвідом роботи (більше 18 років) Стефано Антоніоллі. Паназійський напрямок очолює відомий послідовник fusion-напрямку Сергій Байсаревіч. Незважаючи на різницю в школах, смаки і кулінарні вподобання, їх об'єднує пристрасть до високої кухні і бажання здивувати гостей ресторану "Fenix" смачною їжею.
Кожна страва - це окрема історія з несподіваними пригодами у вигляді приємних гастрономічних емоцій і незвичайних смаків. За процесом приготування страв ви можете спостерігати особисто, адже кухня відкрита для очей кожного гурмана. Просто обирайте улюблений продукт або страву, і спостерігайте за тим, як на ваших очах народжується нова гастрономічна історія.
Різноманітні салати, ніжні млинці, ситні панкейки, пишні ванільні сирники без борошна, верин з насіння чіа в мигдальному молоці з персиком... Все це можна спробувати в італійському ресторані "Fenix" на сніданок (з 08:00). А от увечері рекомендуємо порадувати себе вишуканим вином з італійської винної кімнати або ж саке з паназійського ресторану "Fenix", яке підбере для вас сомельє.
Щоб ви не вибрали і в який би час дня і ночі не прийшли, тут вам завжди знайдуть що запропонувати і чим порадувати, тож додавайте Fenix в свій Must go список закладів, а ще краще - бронюйте стіл вже зараз!