Ресторан Havana "пропалює" серця, викликаючи гастрономічну залежність! Вся пристрасть Куби і її вогняний характер злилися в одне ціле на шоу-кухні ресторану - тут можна милуватися живим вогнем і насолоджуватися таїнством приготування соковитих стейків та інших страв, посмажених на грилі і в коптильні. Піцу готують в дров’яній печі.
Серце ресторану - це його кухня. Шеф-кухар Олександр Зеров створив страви з максимально насиченими і оригінальними смаками, приділяючи особливу увагу натуральності продуктів.
Меню ресторану Havana - це свобода щодо поєднання інгредієнтів, вибору страв і стилю їх подачі. Саме тому тут створили атмосферу Куби, але зі "зрозумілою" кухнею і усіма улюбленими стравами сучасної європейської кухні.
А для тих, хто хоче більше екзотики - є спеціальне меню в стилі Havana.
Щоранку в ресторані печуть крафтовий хліб з хрусткою скоринкою, аромат якої посилює бажання негайно відкусити хоча б шматочок.
Ресторан безперечно заворожує стильним інтер'єром - з яскравими елементами в декорі, розписом на стінах в тропічному стилі, оригінальними бетонними елементами в інтер'єрі та панорамним видом на Дніпро.
В ресторані "Havana" затишно збиратися в колі друзів і рідних, відзначати дні народження, організовувати найкрасивіші весілля, галасливі вечірки, заходи будь-якого формату і масштабу. Ресторан з радістю готовий прийняти до 350 гостей.
У ресторані є зал з шоу-кухнею (до 40 гостей), основний зал (до 110 гостей), два великих банкетних зали (до 84 і 80 гостей) на 2-му поверсі з найкрасивішим панорамним видом на Дніпро. А також камерний банкетний зал, який готовий прийняти до 36 гостей.
Для дітлахів у ресторані створили справжній ігровий рай з лабіринтами, PlayStation, іграшками і анімацією - Kids Play Space. А також міні кухнею, де малюки можуть вчитися створювати кулінарні шедеври.
Кожен вікенд на сцені Havana звучить live music.
Havana - ресторан з запальним характером!
Страви з меню:
- Запечений в травах сир Камамбер з ягідним соусом – 269 грн;
- Тартар з яловичини з грінками – 172 грн;
- Брускета з сиром Горгонзола і персиком – 98 грн;
- Салат з копченою курячою грудкою – 126 грн;
- Салат з руколою, томатами Черрі та телятиною (подається на гарячому камені) – 224 грн;
- Чорна паста з креветками, крабом і червоною ікрою – 388 грн;
- Тортілья з сиром Чеддер, томленою телятиною і овочами – 279 грн;
- Копчена перепілка – 99 грн/100 г;
- Копчений сир Брі – 148 грн/100 г;
- Стейк з тунця на грилі – 280 грн/100 г;
- Піца з міксом сирів і копченою грушею – 217 грн;
- Горіховий тарт з солоною карамеллю – 158 грн;
- Чурос з шоколадним соусом – 88 грн.
Барне меню:
- Коктейль Гавана – 190 грн;
- Глінтвейн – 160 грн;
- Матча – 95 грн;
- Чай обліпиховий – 120 грн.
Адреса: Набережне шосе, 28
Час роботи: нд-чт з 12:00 до 00:00, пт-сб з 12:00 до 02:00