Меню ресторану поповнилося новими стравами - тепер в ньому ще більше м'ясних страв, дичини, морепродуктів і оригінальних закусок, яких так хочеться з настанням холодних днів. Над новим меню працювали справжні майстри своєї справи - бренд-шеф Сергій Байсаревіч (шеф-кухар легендарного ресторану Serebro) і шеф-кухар BARVY Олег Білоус, за плечима якого - 20-річний досвід роботи по всьому світу, включаючи Китай, Малайзію і Корею .
Один з нових специалітетов - "канапки" різних видів: з печеним баклажаном і козячим сиром, з дунайським оселедцем і маринованою червоною цибулею, з в'яленою качкою і найсвіжішими шпротами власного копчення (75 грн).
У BARVY є спеціальне обладнання для в'ялення і копчення, і всі подібні позиції шеф-кухар Олег Білоус готує самостійно. До слова, приготування м'яса - його професійний коник, тому впевнено замовляйте будь-які м'ясні страви. Наприклад, біфштекс по-татарськи (105 грн) - іншими словами тар-тар з ніжного яловичого філе - в якості стартера.
Салат - завжди хороша ідея для ланчу. Серед новинок в BARVY - салат з ростбіфом, запеченим в вугіллі і запашних спеціях, з печеними помідорами, баклажанами і припущеними огірками (145 грн), і салат з фермерським козячим сиром гриль на хрустких грінках, заправлений горіховим соусом з гірчичними зернами (155 грн). А щоб зігрітися в холодний і сирий день, замовте традиційний для осіннього меню гарбузовий суп: в BARVY його подають незвично - із запеченою вирізкою теляти (65 грн).
Любителям м'яса однозначно буде чим себе побалувати: спробуйте запечене порося в горщику з картоплею, білими грибами (185 грн), стейк з ніжного телячого язика з гречаною кашею і білими грибами (185 грн), а також філе міньйон та стейк Рибай, які в BARVY готують з добірної української фермерської телятини та солодкої кукурудзи (150 грн / 100г), і подають з фірмовими соусами - справжня картина з фарб і смаків як для художників, так і для м'ясоїдів!
Керуючі ресторану - завзяті мисливці, тому раз в сезон в меню з'являються нові позиції з дичини. Одна з таких - перепілка по-мисливські з кашею з трьох злаків (185 грн): ніжні перепелині філе і відсутність кісточок роблять це блюдо вишуканим.
З настанням сезону морепродуктів для їх любителів в меню з'явилося дві нові страви - чорноморські мідії з білим вином, овочами і травами (105 грн) і кальмар по одеському рецептом на грилі з овочами (125 грн).
Карта десертів також поповнилася новинками: це легкий тарт з сезонними фруктами на тонкому листковому тісті (90 грн) і ніжний вершковий десерт з персиком і яблуками (90 грн). А торт "Старий Київ" з хрусткими горішками, домашнім кремом і повітряним безе (105 грн) - авторська версія традиційного "Київського торта" - і торт "Пекан" з меренгою і кремом зі смаком солоної карамелі (105 грн) вже стали візитною карткою BARVY .
Оновлення торкнулися і барной карти: для осінніх вечорів шеф-бармен Назар Макаров рекомендує коктейлі "Бiмба" на основі преміальної горілки з додаванням медового вина та індійського чаю масала, пряний "Везувій" на основі рому Karukera з додаванням гострого червоного перцю, зеленого базиліку та сиропу лемонграсса, десертний "Яблучний пиріг" з сорбе з запеченого на вугіллі яблука або нагадує про літо коктейль Mama Colada з рисовим молоком, каштановим сиропом і абрикосовим о-де-ві (135 грн).
У новому сезоні в арт-просторі ресторану BARVY оновлюється і художня виставка: у вересні тут презентували проект In and Out; ознайомитися з роботами сучасних українських художників зможуть всі гості ресторану до кінця жовтня. Команда ресторану і арт-простору BARVY запрошує оцінити все нове і краще, що створюється сьогодні в Україні у сфері гастрономії, дизайну і сучасного мистецтва!