Життя в стилі еко: ресторан "Веранда на Дніпрі" отримав ще одну еко-сертифікацію

Сімейний ресторан "Веранда на Дніпрі" став володарем нового еко-сертифікату. Відповідний документ був виданий Торгово-промисловою палатою України, а також Національною туристичною організацією. Сертифікат свідчить про те, що ресторан у приготуванні страв використовує еко-продукти.

Життя в стилі еко: ресторан Веранда на Дніпрі отримав ще одну еко-сертифікацію

Таке правило діє і відносно всіх коштів, які використовуються для очищення, прибирання і прання на території закладу. Всі страви готуються з урахуванням екологічних способів, які не завдають шкоди навколишньому середовищу.

У ресторані "Веранда на Дніпрі" є власна сироварня під керівництвом досвідченого професіонала Михайла Титова. Він сім років провів в Італії, щоб навчитися варити традиційні Буррата, Буффало, Страчателлу. Тепер еко-сири подають в київському ресторані. Їх якість було відзначено Громадською організацією "Всеукраїнський союз екологічного маркування" - "Зелена зiрка".

За словами шеф-кухаря Сергія Башинського, молочну продукцію в ресторан привозять щоранку тільки від перевірених постачальників. Щодня її відправляють в спеціально обладнану для цього лабораторію на території "Веранда на Дніпрі" і тільки після цього виноситься вердикт щодо рівня її якості.

У ресторані також не використовуються одноразові прилади та посуд. Таким чином, всі гості можуть бути впевнені, що заклад керується принципом дружнього ставлення до природи.

Отримання подібного сертифіката гарантує турботу про гостей і їх здоров'я, повагу до природи і прогресивний метод ведення бізнесу.

Ресторан "Веранда на Дніпрі"

Aдреса Aдреса: Набережне шосе, 11А
Резерв столика Резерв столика: (044) 357 00 77; (099) 357 00 77
Повернутися до списку новин 02.11.2019
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: