Сімейний ресторан "Веранда на Дніпрі" став володарем нового еко-сертифікату. Відповідний документ був виданий Торгово-промисловою палатою України, а також Національною туристичною організацією. Сертифікат свідчить про те, що ресторан у приготуванні страв використовує еко-продукти.
Таке правило діє і відносно всіх коштів, які використовуються для очищення, прибирання і прання на території закладу. Всі страви готуються з урахуванням екологічних способів, які не завдають шкоди навколишньому середовищу.
У ресторані "Веранда на Дніпрі" є власна сироварня під керівництвом досвідченого професіонала Михайла Титова. Він сім років провів в Італії, щоб навчитися варити традиційні Буррата, Буффало, Страчателлу. Тепер еко-сири подають в київському ресторані. Їх якість було відзначено Громадською організацією "Всеукраїнський союз екологічного маркування" - "Зелена зiрка".
За словами шеф-кухаря Сергія Башинського, молочну продукцію в ресторан привозять щоранку тільки від перевірених постачальників. Щодня її відправляють в спеціально обладнану для цього лабораторію на території "Веранда на Дніпрі" і тільки після цього виноситься вердикт щодо рівня її якості.
У ресторані також не використовуються одноразові прилади та посуд. Таким чином, всі гості можуть бути впевнені, що заклад керується принципом дружнього ставлення до природи.
Отримання подібного сертифіката гарантує турботу про гостей і їх здоров'я, повагу до природи і прогресивний метод ведення бізнесу.