Назви найкращих закладів країни будуть відомі вже 28 листопада 2021 року у рамках IX урочистої церемонії нагородження Національної ресторанної премії СІЛЬ.
Цьогоріч за перемогу у 17 номінаціях Премії боротимуться 145 закладів із 22 міст України. За прозорість та достовірність результатів відповідає офіційний аудитор Премії – Grant Thornton (Ukraine). Переможці отримають найвищий знак якості – мідні сковорідки СІЛЬ французького бренду deBuyer та статус найкращого закладу України відповідно до своєї спеціалізації.
Перелік фіналістів Премії СІЛЬ сформований членами журі на основі закладів, запропонованих експертами, а також відповідно переліку закладів, які самостійно залишали заявки на участь на сайті Премії.
До складу членів журі Премії 2021 увійшли видатні особистості українського ресторанного бізнесу: ресторатори, експерти ресторанної індустрії, керівники та управляючі відомих компаній, топменеджери, тренери та лектори, бренд-шефи, сомельє, серед яких: Юлія Чеснокова, Катерина Ющенко, Анастасія Голобородько, Ігор Лаврешин, Олексій Повторєйко, Віталій Гуралевич, Ігор Брагін, Вадим Целух, Гіоргі Іукурідзе, Ольга Жарова, Дмитро Нікіфоров, Галина Фрунзе, Дмитро Подопригора, Ірина Пшенна, Роман Тугашев, Тетяна Калашник, Анна Євгенія Янченко, Євгенія Ніколайчук, Ірина Махінько, Надія Чебанова, Олег Волосовський, Дмитро Дончак, Андрій Осіковський, Сергій Коваленко, Ольга Ращупкина, Рита Мороз, Сергій Левковський, Дмитро Некрасов, Володимир Діль.
Номінації Національної ресторанної премії СІЛЬ 2021:
- Найкраща кав’ярня
- Найкращий м’ясний ресторан
- Найкращий ресторан української кухні
- Відкриття року
- Найкраща кондитерська
- Найкраще міське кафе
- Найкращий бар
- Найкращий заміський ресторан
- Найкращий пивний ресторан
- Найкращий ресторан національної кухні
- Найкращий ресторан при готелі
- Найкращий ресторан з винною картою
- Найкраща кафе-пекарня
- Найкращий винний бар
- Найкращий пивний бар
- Найкращий ресторан азіатської кухні
- Вибір журі
Зі списком фіналістів у кожній номінації ви можете ознайомитися на офіційному сайті Премії.
Національна ресторанна премія СІЛЬ – це головна професійна подія ресторанної індустрії України. Премія заснована у 2013 році компанією Hoteliero з метою відзначення кращих ресторанів країни, а також розвитку галузі гостинності в цілому. Вона об'єднує українських рестораторів, структурує ринок, а також інформує гостей про якість закладів.
Цьогоріч кожен охочий може долучитися до гала-вечора, аби підтримати учасників та особисто вболівати за улюблені заклади!
Також буде доступна онлайн-трансляція церемонії нагородження, яку забезпечує медіасервіс MEGOGO. Не пропустіть можливість одними з перших дізнатися, хто ж отримає омріяну сковорідку Премії СІЛЬ!