11 жовтня 2021 року в Київ Експо Плаза вперше в Україні відбудеться Національний відбір професійного гастрономічного конкурсу Bocuse d’Or, який проводиться у світі з 1987 року.
Протягом 6 годин, 8 команд професійних кухарів в режимі реального часу перед журі та гостями будуть змагатися за право представляти нашу країну на Європейському фіналі у 2022 році.
Окрім Національного відбору, на локації будуть проводитись різноманітні освітні програми: майстер-класи від знаменитих шеф-кухарів, лекції та воркшопи від представників індустрії.
Локація Київ Експо Плаза поділена на 2 зони:
Зона Національного відбору:
- 8 кухонь (kitchen box) для приготування страв 8 командами-учасниками;
- Grand Stage — окрема кухня для майстер-класів від іменитих шеф-кухарів.
Зона Експо:
- зона офіційних Партнерів, які будуть проводити конкурси та дегустації;
- виставкова зона із локальними представниками індустрії;
- Lecture zone відкритого типу;
- Workshop zone відкритого типу;
- Food & Bar zone.
Bocuse d’Or раді оголосити спікерів, які виступлять на Grand Stage та будуть балувати шанувальників гастрономії своїм майстерським приготуванням страв.
Серед них:
- Артур Казарицький — су-шеф в ресторані Geranium, 3* Michelin, учасник Великого фіналу Bocuse d'Or 2021.
- Ахім Швекендік — шеф-кухар ресторану Schlosshotel Münchhausen, 1* Michelin, Топ 100 найкращих шефів Німеччини, Nacht der Sterne.
- Кзав’є Бурйо — шеф-кухар і тренер в Ecole Ritz Escoffier & Alain Ducasse Company, засновник Cooking Training & Consulting в Парижі.
Приходьте 11 жовтня 2021 року в Київ Експо Плаза підтримати учасників Національного відбору та гарантовано отримаєте нові гастрономічні враження!