У слові "котлета" значно більше магії, ніж у якійсь "халві". Це слово навіть вимовляти не треба, його достатньо уявити, і на душі тепліше, а у шлунку – голодніше. І мова тут не про аскетичні шматки м’яса на ребрах, а про котлету як символ домашнього затишку – з м'ясного, пташиного, риб’ячого фаршу, у незмінній рум'яній скоринці, гарячу, ароматну, зі стікаючим по боках соком... зі спеціями, травами, під мамину пюрешку чи овочі...
Фарш приніс у кулінарію сотні нових страв. І коли придумували черговий гастро-фестиваль в ресторані "Вино і Люди" - не вагалися. Повний фарш – його назва: може, не надто елегантна, але точна по суті.
Котлета, мусака, фіш-боли, бургер, буріто, фарширований перець – усе, що містить фарш. У правильному просмажуванні, аби залишити соковитим, ніжним всередині та з апетитною скоринкою і при цьому не втратити ані краплі соку...
Ресторан "Вино і Люди" запрошує і чекає вас на фестивалі "ПОВНИЙ ФАРШ".
Адреса: вул. Гусовського, 11/11
Час роботи: з 08:00 до 23:00