За багатьма перемогами стоять історії провалів, невдач, помилок і промахів, і ресторанний бізнес - не виняток. На ФАКАП Resto ресторатори-супермени розгорнуть свій успіх зворотною стороною і розкажуть, як і де вони налажали на шляху до вершини.
ФАКАП Resto - популярний світовий формат, який RestoPraktiki вперше інтегрували в ресторанну індустрію. RestoPraktiki запрошує всіх укушених громадським харчуванням повчитися на чужих помилках, посміятися від душі, поплакати і, звичайно ж, після кожної історії задати спікеру каверзні питання.
Спікери:
- Даша Малахова (натхненниця Kartata Potata);
- Олександр Варава (засновник закладів Varburger bar і BLACK SHEEP);
- Кирило Кисляков (засновник БарменДіктат, Торф, Склад);
- Станіслав Завертайло і Анна Дуніна (натхненники кондитерських Honey);
- Галина Фрунзе (співзасновник ресторану Under Wonder і міського кафе Вино и Люди);
- І ім'я останнього спікера RestoPraktiki відкриють зовсім скоро.
Вартість участі варіюється в залежності від номера ряду:
- 1-3-й ряд - 1400 грн. (всього 36 місць);
- 4-10-й ряд - 1000 грн. (всього 84 місць);
- 11-16-й ряд - 800 грн. (всього 72 місця).
Спеціальна ціна діє до 12 жовтня, далі ціна подорожчає.
Не пропустіть своє місце, кількість місць обмежена!
Де: FEDORIV HUB, вул. В. Васильківська, 5.
Коли: 19 жовтня, 19:00.