Ресторанний комплекс "Fenix" оновив меню обох ресторанів - італійського та паназійського. Fenix Italia зробив акцент на сезонних продуктах, дикої риби і лісових грибах.
Бренд-шеф Стефано Антоніоллі приділив увагу не тільки смаковими якостями страв, а й створив їх з урахуванням користі для організму. Серед новинок ряд страв з білим або чорним трюфелем на вибір - різотто, буррата, паста, піца і інші позиції з цінним грибом.
Fenix Asia на чолі з шеф-кухарем Сергієм Байсаревічем представив в новому меню ще більше екзотичних поєднань. В меню з'явилися такі позиції, як бріош на топленому маслі з м'ясом краба і гуакамоле, севиче лосось з папайей, перцем шішіто, имбирно-лаймовим соусом і інші вишукані страви.